София - ден и нощ.

• 169 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Много са ми странни,като се замажат с тези кремове. Поли и Събина постоянно се мажат от глава до пети с един лосион.

# 586
На мен ми стана много смешно, когато продуцента направи неприличното предложение на Поли, а тя кресна възмутена....е, ама така беше облечена /по-скоро съблечена с рокля две педи и половината силикон отвън/, и се чуди защо човекът я бил помислил за такава, каквато не е.

# 587
Тя ще му пусне в крайна сметка. Поне така видях в промото.

# 588
  • София
Какво значи "нямам друг избор"? Само танцьорки ли се търсят?

# 589
Ако нямаше друг избор щеше да тръгне врата по врата, магазин по магазин, кафене по кафене и да пита за работа. Щом онова нещо, сестрата на Дани, си намери по-нормална от нейната работа, значи просто тя не е търсила.
Дразнят ме абсолютно нелогичните причини, ситуации и реакции. Все едно различни хора пишат всеки епизод и нямат идея какво става в предишният, нито какви са героите.

# 590
Ама как ще ходи по кафенетата да пита за работа като тази работа за нея е унизителна ... Нали така каза, когато Сабина й каза, че в тяхното заведение търсят сервитьорка Laughing Тя иска високоплатена работа, свързана с пеене, а не да е някаква си там продавачка, сервитьорка или нещо подобно Crazy

# 591
Извинявам се, не упоменах. Говорех за Рая. Laughing

# 592
  • varna
Ама нищо, то и за Поли важи Laughing

# 593
Е, нищо Grinning Аз за Поли писах, че нали 100 пъти каза, колко долнопробно и унизително било да си сервитьорка, а сега не се чувства унизена като обмисля предложението на онзи продуцент Mr. Green

# 594
Дано не скофтят ролята на момчето, което сега Коки накара да тръгне с него.

# 595
Добре де, що се разхождат по гащи тези по цял ден? И Рая уж не иска да я пипа Марио, ама се разхожда полугола пред него. А Стела ще се счупи от слабост. Грозна гледка ми е по бельо.
А Коки работи ли още? Съвсем се обърках с този сериал. Никаква последователност и логика.

# 596
А Стела ще се счупи от слабост. Грозна гледка ми е по бельо.

Да. Галя и тя се оказа с болезнено слаби крачета, иначе е много хубава...

За Поли бях сигурна, че няма да може. Обмисляше го, защото не знаеше какво е, но като опря ножът до кокала й се изясни.

DiDi§, работи Коки.

Хм, Стела да не би пък да е бременна? Като нищо Марио ще се окаже бащата  Mr. Green

# 597
Аз веднага си помислих за наркотици.Ама твоето предположение е по-логично.  Wink

# 598
  • София
 Райчето си получи това,което си търсеше.А на Стела какво и стана не можах да разбера?

# 599
Райчето си получи това,което си търсеше.А на Стела какво и стана не можах да разбера?
казаха го по-горе, бременна е от Марио Peace

Общи условия

Активация на акаунт