София - ден и нощ.

• 169 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Райчето си получи това,което си търсеше.А на Стела какво и стана не можах да разбера?
Нищо не си е получила благодарение на русата мацка.Много ми хареса как я защити и имам чувството , че иска да я защити.Хареса ми.И с тези коси и лице е като ангел( русата мадама Галя ) май така се казваше..А и супер нормална ми се вижда за сега .

# 601
На мен Рая ми изглежда толкова смотана, в положителния смисъл, че въобще не мога да приема, че го прави нарочно. По-скоро е била сама вкъщи и си правеше упражненията, когато гадината нахълта  Crossing Arms

# 602
Райчето си получи това,което си търсеше.А на Стела какво и стана не можах да разбера?
казаха го по-горе, бременна е от Марио Peace
Може и така да се окаже.В предвид бурния и разкрепостен живот който води .Как ще стане Марио да е бащата.Една вечер преди да спи с него тя не спа ли и с друг ?newsm78

# 603
Аз веднага си помислих за наркотици.Ама твоето предположение е по-логично.  Wink
И наркотиците са логични точно толкова, колкото и евентуална бременност Peace Нали беше споменато още при предишното й идване в квартирата, че е била зависима преди.

Галя има уникална коса Heart Eyes И в гласа й има нещо приятно! Хареса ми и как реагира на случващото се. Нарежда се сред приятните герои, редом до Боби и дори малко по-напред от София.

# 604
какво си правят две жени една на друга като си легнат заедно newsm78

# 605
Много ми стана мъчно за новото момче,дано си стъпи на краката и не му окепазят образа сценаристите  Praynig
Софито пак няма да и излезе късмета,тая много бързо се отказа,пробва и до там  ooooh!
Рая няма да я коментирам,не я съжалявам получава си каквото е заслужила  Naughty
Стелчето гаранция е бременна  Peace
Браво на Поли,мислех че ще се пречупи,да я видим сега какво ще измисли за бъдещето си  newsm78
Ина не ми харесва с тези манипулации,дано Дани не се подведе  Sick Иначе браво за студиото,време беше някой да се развие на някъде.Надявам се да успее  Crazy
Какви ли пак ще ги надроби Коко  Joy

# 606
  • Пловдив
Какви ли пак ще ги надроби Коко  Joy
Според мен новото момче прибра танцьорката и наруши едно от Коковите правила,а Ани се появи в неподходящ момент.

# 607
Новото момче сутринта беше със следи от побой и куцаше, а малко по-късно вече нищо му нямаше. Laughing

# 608
  • София
Относно ония мутри, които търсят Митко - имам усещането, че ще направят някакъв проблем. Или ще дърпат София, или ще направят поразии в сервиза ...
Познах, че Марио ще прекали с Рая. Познах и че Поли ще се даде на онзи мазния от студиото ...
Хареса ми как Сабина изгони Дани! Дано продължи да се държи така с него!
Нищо не позна Joy
Егати детското гонене, обяснява се като ученичка... ooooh!

# 609
Днешният епизод беше интересен! Хареса ми новото момче, струва ми се добър човек, но много лошо се е отнесла съдбата с него.
Коки започна да ме дразни, не знам как шефът му още го търпи.
Софито пак ще остане на сухо Mr. Green
Поли хем я боли , хем я сърби. Не се става лесно звездЪ Grinning тя се прежали с Марио, та сега с един чичка ... все едно.

А Галя е невероятна красавица и ми се струва добронамерена. Трябва да отиде в квартирата и да им скрие шапката на всички ... особено на противната, писклива Сабина.

# 610
  • София

А Галя е невероятна красавица и ми се струва добронамерена. Трябва да отиде в квартирата и да им скрие шапката на всички ... особено на противната, писклива Сабина.

Tired от какъв зор?

Само на мен ли ми е изкуствена (каквато е)?
Верно, в сериала е най, ама чак невероятна. Crossing Arms
Лесбийката по ми допада.

# 611
На мен вчера Събина ми направи отново лошо впечатление.
Постоянно говори за Марио и накрая да го защити  newsm78 #Crazy .Нали е честна уж...Колеги , колеги колкото и да са колеги кой ще позволи и ще защитава такова поведение .А и не са близки приятели .Нали е разбил сърцето на Поли.Е ама той не е виновен нали бил мъж.Виновната е Рая.Супер нелогично измислено .Да не се чудим обаче то нищо няма логика в този сериал май.Ей така ден за ден го пишат без да следят какво са снимали явно  Joy . Сетих се и за сцената в банята с Поли.Е не ходи не го одобрявам да знаеш ,че съм против .И накрая въздушни целувки за късмет.Кой  ще изпрати приятелката си с целувки  ? Ще седне и ще и изнесе една хубава лекция
Май по важното беше да се сподели за връзката с Дани и Поли беше изслушана между другото.Така изглежда от страни .

Галя мисля ,че е добронамерена към Рая и май иска да я предпази да не тръгва по лош път .Иска да и помогне и да я предпази от грешки .Поне така излиза.Дано не и развалят образа.
Този новия ми е странен.Уж бит, нещастен на вечерта вече нямаше и следа от това .

За София мислех си ,че Радина просто иска да пробва и няма намарение за връзка.Това го помислих когато след като Софито слезе от колата Радина каза ,че е нещо ново за нея и т.н .Софито ще е със разбито сърце.

Много ми хареса ,че Дани си нае студио .Мисля си обаче ,че покрай притесненията за сестра му нещата е възможно да не се получат .
Ето малко инфо какво ще гледаме днес .

В епизода на „София - Ден и Нощ" в петък, 27 ноември, притеснението за припадъка на Стела не напуска брат й Дани, който не може да се освободи от страховете си, свързани с нейното минало. Влюбените Коко и Ани пък преживяват първата сериозна криза в своите отношения. Ани хваща Коко в лъжа и това разклаща доверието на красивото момиче. Ани е решена да сложи край на връзката им. Дали Коко ще намери начин да си я върне след грешката? В проблеми се забърква и дъщерята на Боби - Симона. Този път проблемите на Симона са със закона, а Боби е силно притеснен за последствията от постъпката на непокорната тийнейджърка. Ще успее ли да й помогне загриженият баща, това ще стане ясно в петък, 27 ноември, от 22:00 ч. по Нова тв.

# 612
  • София
Малко глупаво предаване .

# 613
Не малко а много.
Обаче го гледам  Laughing Joy

# 614
Не успях да догледам серията снощи. Защо мислите, че на Софи ще и бъде разбито сърцето

Общи условия

Активация на акаунт