София - ден и нощ.

• 169 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Галя много ми допада. Обаче не разбрах какво работи. Няколко пъти спомена " вече не се занимавам" за моделството и стриптийза.

# 616
Събина сега е във вихъра си, Дани и се моли, Рая е няма точно както искаше, но няма да и се получи. София ми е някак противна вече, нейната мацка също. Поли нямам думи, визията и е на елитна..... Рая ми харесва, но не е категорична някак си, изобщо не знае какво да прави. Стела според мен не е бременна, сигурно пак нещо с наркотиците, но ще е интересно ако наистина има бебе. Събина защо защити Марио и на мен ми стана интересно newsm78. Коки с тая Ани нещо хич не си пасват. Дали Галя няма да отиде да се снима при Дани и да стане нещо между тях?!

# 617
  • ГО
Сетих се Радина на кой ми прилича - на Деси Банова. И на външен вид я докарва и по говор.
Както бях писала и преди, много неестествено ми е свалянето между жени.

Рая, какво да я коментирам Рая, можеше, след като Марио влезе, тактично да си стане и да спре да се чекне насреща му, ама нееее - то се разкрачило срещу него  Sick
Сутринта пък си седи по нощница  Stop
Хем не й е приятно, хем не прави нищо, което да не го провокира.
Не оправдавам Марио, ама и Рая има вина.

# 618
Знае ли някой как е истинското име на Галя?  newsm78

# 619
Галя мисля ,че е добронамерена към Рая и май иска да я предпази да не тръгва по лош път .Иска да и помогне и да я предпази от грешки...

Прати я, направо насила, да се разголва пред загорели батковци, все едно няма никаква друга работа по града. Рая никога нямаше да се сети да тръгне по този път, а според мен е точно лош...
Не я харесвам Галя. Физически също. Лицето й е хубаво, но иначе е болезнено слаба, с монотонен глас и не си мърда горната устна като говори, това последното ме разбива всеки път  Joy

# 620
Галя мисля ,че е добронамерена към Рая и май иска да я предпази да не тръгва по лош път .Иска да и помогне и да я предпази от грешки...

Прати я, направо насила, да се разголва пред загорели батковци, все едно няма никаква друга работа по града. Рая никога нямаше да се сети да тръгне по този път, а според мен е точно лош...
Не я харесвам Галя. Физически също. Лицето й е хубаво, но иначе е болезнено слаба, с монотонен глас и не си мърда горната устна като говори, това последното ме разбива всеки път  Joy
Да само това не се вързва каква работа и намери.Иначе нали казва Рая е добро момиче искам да я предпазя от грешките които направих аз когато дойдох тук в София  newsm78 .А Марио когато я налегна му вика как можел да тормози това "ДЕТЕ" за Рая.Което прозвуча закрилнически .Ще видим какво ще излезе и там ,че както знаете трябва да очакваме неочакваното.Колкото и да се опитаме да разгадаем някой сценаристите вкарват нещо супер различно и нелогично .

# 621
Тъкмо гледах рекламата - Дани и Рая пак се натискаха.Вече ми станаха омални - ела ми дойди ми.Не се начесаха и те.Накрая на сериала ,ако не се оженят и нямат деца,ще се отрека от него  Laughing
Събина е толкова кухо парче.Като децата - искам да сме гаджета и тропа все едно с краченце.С нейния писклив глас и държание 2 мин. не бих я изтраела.
А полииии  #2gunfire тая хем я боли ,хем я сърби.Големи приятелки станаха със Стела,сега МАрио ,ако се окаже татко на бебето на Стела /ако е бременна/ ,направо ще падне тая.
Дали ще има и 2 сезон или само един и край ?Струва ми се ,че ще има да го точаааат

# 622
Тъкмо гледах рекламата - Дани и Рая пак се натискаха.Вече ми станаха омални - ела ми дойди ми.Не се начесаха и те.Накрая на сериала ,ако не се оженят и нямат деца,ще се отрека от него  Laughing
Събина е толкова кухо парче.Като децата - искам да сме гаджета и тропа все едно с краченце.С нейния писклив глас и държание 2 мин. не бих я изтраела.
А полииии  #2gunfire тая хем я боли ,хем я сърби.Големи приятелки станаха със Стела,сега МАрио ,ако се окаже татко на бебето на Стела /ако е бременна/ ,направо ще падне тая.
Дали ще има и 2 сезон или само един и край ?Струва ми се ,че ще има да го точаааат
Къде ще се намерят ,че да се натиснат пак ? Опитват се да сложат край.Бягат един от друг .Както пее Графа "Всички спомени ме връщат към теб" и "Всички улици ме водят към теб"  Хммм 

# 623
Тъкмо гледам Нова и по рекламите пуснаха двамата се натискаха ,после тя тръгна да го гони от тях ли беше  ,не разбрах.
Къде ще се намерят- най-вероятно са си звъннали по телефона  Laughing Laughing

# 624
Тъкмо гледам Нова и по рекламите пуснаха двамата се натискаха ,после тя тръгна да го гони от тях ли беше  ,не разбрах.
Ееее стига де пак ли ще го гони ...  #2gunfire #Cussing out .Да взимат да се  взимат ,че направо ме изнервят вече Simple Smile) .

# 625
Ееее стига де пак ли ще го гони ...  #2gunfire #Cussing out .Да взимат да се  взимат ,че направо ме изнервят вече Simple Smile) .
ма и мен мн ме изнервят ,хем ги боли ,хем ги сърби.Нали написах по-горе в пост - ако не се ожженят накрая на сериала и нямат  деца ,ще се отрека от сериала с държавен вестник  Laughing

# 626
Вчера Боби каза, че Рая е звъняла за да му каже, че стаята вече е свободна, а багажа й щял Дани да й го занесе, защото тя била обидена и не искала да стъпва в квартирата. Та явно като й го занесе ще се натискат ... пак ooooh!

# 627
да не стане като ''дързост и красота'' тоя сериал  Laughing hahaha

# 628
Вчера Боби каза, че Рая е звъняла за да му каже, че стаята вече е свободна, а багажа й щял Дани да й го занесе, защото тя била обидена и не искала да стъпва в квартирата. Та явно като й го занесе ще се натискат ... пак ooooh!
Да явно тогава ще е Simple Smile
Супер много се радвам.Харесват ми като двойка и  ми харесва идеята за първата ,истинска и незабравимата любов  Heart Eyes .Нали гледам през розови очила и съм непоправима романтичка Wink

# 629
Супер много се радвам.Харесват ми като двойка и  ми харесва идеята за първата ,истинска и незабравимата любов  Heart Eyes .Нали гледам през розови очила и съм непоправима романтичка Wink

И на мен ми харесват като двойка, дано се съберат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт