София - ден и нощ.

• 169 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Боже направо се чудя как всички харесвате Рая. И ММ каза, че не е хубава.

На мен Сабина ми е супер сладка, искам тя да е с Дани, а не оная противната Рая.
Хора всякакви...  Вкус различен. Ето примерно на мен Събина ми е сладка но Рая по ми харесва .
Също така примерно аз не бих нарекла някой противен защото всеки за някой си е хубав.Това ,че на мен не ми харесва някой не означава ,че за друг не е хубав .
Примерно Стела почти никой не я харесва , но за някой пък е хубава .

# 646
Стела и по визия и в роля не ме кефи.Много анти девойка

# 647
  • ГО
Стела прилича на мъртва.  Embarassed Толкова блед, болезнен вид има, че направо ми е плашещо да я гледам. Ако някой, в този сериал, ми е противен - това е Стела.

Рая/Михаела ми е симпатична. Хубава ми е дори. Оставям на страна ролята й, поведението й и т.н.
Симпатична ми е и Събина.
Поли ми е, като по калъп. Твърде много клонинги се навъдиха. Всички изглеждат еднакво, пък после ходи обяснявай, че не си такова момиче  Whistling
Дани, ако се постриже малко, може и да е по-хубав, ама сега не ми е.  Laughing

# 648
Дани с 1-ви номер коса е една идея по-симпатичен, но на мен всякак ми е неприятен Whistling
За съжаление не помня как му беше истинското име, иначе щях да го покажа.

Едит: Димитър Илков беше ...
Скрит текст:

А на 6-та страница в темата има профилите в Инстаграм на част от участниците.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 11:33 от Зизy

# 649

Аз не толкова като външност я харесвам.
Просто като цяло си пасват.

Досега си мислех, че това са истинските им имена  Embarassed Joy

# 650

Аз не толкова като външност я харесвам.
Просто като цяло си пасват.

Досега си мислех, че това са истинските им имена  Embarassed Joy

Аз и като външност я харесвам а и мисля ,че с Дани са супер като двойка.
Както написах по горе не бих опреличила някой като неприятен или противен заради външния му вид.Единствено характера на някой и поведението му може да ме накарат да мисля човек за такъв .
Зизу определено Дани ми харесва повече с този първи номер а не с многото коса Simple Smile

# 651
Не съм съвсем сигурна, но мисля, че истинското име на Дани е Ивайло Илков. Може и да бъркам, не помня добре имена.
За мен, Рая/Михаела е най-хубавото момиче в сериала. Всички други също са хубавки..без Стела, но едно или друго в самото им излъчване не ми харесва. Сабина е царица в това отношение - симпатично момиче на външен вид, но дори и когато не говори, ми прилича на заядлива сврака. А когато говори е още по-зле...гласът ѝ пили стружки, особено като заповдига тона. Tired Тя също участваше в един от епизодите на Съдбите, беше някаква вятърничава мома, която живееше със своя приятелка и гаджето ѝ.
А Стела ако качи едни 10 кг, може да стане и симпатична.
Поли също е сладка, но е от тези, за които са забравили да сменят матрицата. Crazy

# 652
Стела коя беше? Да не е сестрата на Дани, че не я понасям нея  newsm78

# 653
Ау, с къса коса на мен пък изобщо не ми харесва  Shocked Иначе си го харесвам на визия. И Рая също, за разлика от Събина. Толкова е лигава, че дори и Мис Свят да е пак няма да ми хареса Simple Smile
А това пък за Стела и бременността и през ум не ми минало  newsm78 По-скоро си мислех, че е от слабост - на анорексичка ми прилича  Rolling Eyes Много антипатична персона също  Confused
А това със Софи пък какво беше - аз не го следя чак толкова, но ако не се лъжа това момиче ходеше заради нея в сервиза и май тя беше лесбийка, пък сега излиза, че тя не искала точно това, а Софи  newsm78 Нещо не схванах замисъла  Rolling Eyes
Коки напук на всичките му глупости и инфантилно поведение ми харесва като човече  Laughing Малко хора биха подали ръка на някой изпаднал в беда и то без да го молят.

# 654
Коки почти го намразих заради Цезар и го понижих от симпатична шматка в обикновена такава, но истината е, че неговите истории, колкото и малоумни да са на моменти, са солта и пипера на шоуто. Simple Smile

# 655
Дани е сладурче с къса коса.И телцетооо...леле мале.А този как се казваше /хазяинът/ ,изглежда ми мн дъртичък.Не го понасям в сериала ,все мънка и така говори ,че се напрягам да го разбера какво казва

# 656
Стела коя беше? Да не е сестрата на Дани, че не я понасям нея  newsm78
Същата, с анорексичния вид.

# 657
Дани в инстаграм има доста снимки с Рая ,дали и в реалност няма нещо между тях

# 658
Дано Simple Smile
Дани с къса коса не ми харесва. Но аз по принцип не харесвам къса коса...

# 659
Тук неколкократно съм споменавала колко много не харесвам Сабина, не говоря за визия изобщо, там горе долу го докарва, но в момента , в който си отвори устата и ми идва да спра звука ooooh! Има някакъв ужасен тънък писклив глас, на моменти минава направо за истеричка, винаги налива масло в огъня, дори и да не я засяга, злобарка голяма, интригантка, като третокласничка се чуди кой да придърпа и да се похвали, че е спала с Дани. Ето това им е огромната разлика с Рая - земна, добронамерена и излъчването и съвсем не е кифленско. Дано Дани се опомни и се събере с Рая.
А тази пикла Симона и трябва як бой да се опомни на кой свят е.

Общи условия

Активация на акаунт