♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 37 007
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
https://www.youtube.com/watch?v=HIWMkg9bV1w
Ей тука най ми харесват. Heart Eyes

# 166
Аз ви виждам всичките с аватари и подписи, но нещо състава намален newsm78

# 167
# 168
  • Разград
13 Епизод

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 16:53 от vania_e

# 169
  • Разград
13 Епизод

# 170
Мурат и Айш може да отидат до Айвалък  Joy Joy Joy 
Нали по корейския вариант тръгват за Венеция  Peace

Сарде,
Скрит текст:
а снимките от заглавния ми пост в темата виждаш ли?  Peace  Сайтът, който ползвам, за да кача снимки - Прикачи.ком, се е бъгнал  ooooh!  Нали до 09.10 сме в период на Ретрограден Меркурий, можеше ли да не се сбъгяса нещо  ooooh! Crossing Arms

# 171
При мен се вижда всичко без промяна, но аз съм на кънда мънда в дивия. Може би проблема е само при някои. На мен често ми крие коментари и след това ми показва че сте изписали две страници newsm78

# 172
Aйш си е стегнала розовото куфарче  Laughing  Много сериозна  Thinking

Сарде,
Скрит текст:
днес и форумът ми прави проблеми, но и Прикачи да се гътне - йетер бе  Naughty  Иначе виждам на някои момичета аватарите, но на други и моя - не  ooooh! И снимката от първия ми пост баш на Статуса не виждам  ooooh! Crossing Arms  А иначе при теб проблемите са и от преди ли?  Peace

# 173
Да, от около седмица е това с криенето на коментари. Може би е от нета тук, особено вечер е ужасен #2gunfire

# 174
Да благодаря на Нежничка за новата тема и да й честитя на патерица РД  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 175
# 176
Пепелче  Hug  Благодаря ти, мила!   bouquet   
Плака ли на "Попитай ме за името си"? Laughing Peace

Capде, да си жива и здрава  Hug  Йозета на Статуса, клюките за Памирко и онези кокони, Нурсели и някаква похвална рецензия за сериала си ни публикувала  Peace

# 177
Здравейте!

Гледайки снимките се опитвам да сглобя пъзела. След срещата на високо ниво в ресторанта и бомба новината, че Джан ще играе във филма на Аиш , той си тръгва с Елифа, естествено възмутени от откровеността на Мурад, възмущение придружено с люти нападки по адрес на някой. Мурат и Аиш остават да анализират ситуацията. Джан е при Елифа, но все пак решава да се прибере в семейния дом. Аиш се е прибрала междувременно, намирайки кучето пред вратата като подарък от дядо Исмаил newsm78.. Следва екшъна от фрагмана, куче, Джан, Аиш.... И организирането и заминаването на продуцент и сценарист за някъде. Но Джан Текин не иска съпругата му да има нещо общо с Мурат и решава да я целуне преди тръгване, с ясното съзнание, че това ще ома пагубно влияние върху отношението на Аиш към Мурат. Аиш е уплашена от неговото действие и ние сме в очакване на нейната реакция. Според мен по далеч от летището няма да стигнат. Останал сам, Джан размишлява върху сценария и ролята, която го очаква, след което заспива и сънува катун и Елифа като негова господарка.... Сцените от 14 еп, от горещо по горещо, стига да не е нечия фантазия.....

newsm78

# 178
Статус отношений:Запутанно время любви и ревности!!!
Что будет в 13 серии:
Джан узнал что продюсер Мурат и сценарист Айшегюль фильма в которым он будет сниматься.Джан в большом удивление от этого и начинает находить пути чтобы избавиться от этого фильма,а в это время Айшегюль ждёт ответа от Мурата зачем он решил снять Джана в этом фильме.Отношения между Джан и Айшегюль испортятся,но неожиданный гость в один момент поменяет всю атмосферу.После кражи Тахсин предупредит Медуху чтобы она с Айшегюль плохо не обращалась,она начнет с Айшегюль идти на мирный путь.Хорошие отношения Медыхи удивит Айшегюль.В это время Элиф придет домой Айшегюль не потерпит ее манеры,и дела пойдут не так.Когда это все это будет происходить, Мурат сделает Айшегюль сюрпризное предложения.

# 179
Значи в събота ще чакаме сюрприза. Неочаквания гост ще е кучето.

Общи условия

Активация на акаунт