♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 37 007
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ластика на бельото го видях.Ама ако Йомер ми се разхожда така по татус през целият епизод не Дефне ами аз ще припадна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама ми е интересно Елчин как е издължала да гледа Баръш така. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гале, да не я съжаляваш Елка Wink Аз откровено и завиждам, дано поне по няколко дубъла са снимали на татусните сцени  Heart Eyes Crazy

Ооооо, Ибо  Heart Eyes Тренирай, джанъм, издръжлив те искаме  Flutter

# 151
Аз не че я съжалявам Елчин ама искам да съм на нейното място. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Аз пък друго си мисля: ако на Елчин й става лошо и припада на подобни сцени, да се кандидатираме за дубльорки  Flutter  Ние сме калени, тъй че Баръш въобще не може да ни изплаши  Crazy

Красавец  Flutter

Ваайй  Crazy
Скрит текст:
Прецъквам каналите на тв и по Бтв повтарят "Черни планини" - Ибо, Ибооо, навсякъде си - по тв, У форума  Crazy  Whistling

# 153
  • Разград

# 154
Нежност няма проблем ще сме дубльорки  Heart Eyes Heart Eyes

# 155
  • Пловдив
Неж, предлагам да си пратим кандидатурите направо на Баръш, без тва неговата Гюспа пак снимки с котките пуска. И на Ибо да пратим, там ще уточняваме позициите Wink

# 156
  • Разград

# 157
Гор, съгласна съм  Hug  Значи планът е следния:
Изпращаме си кандидатурите в Истанбул, отиваме на сетовете и като приключи сезона, ще идем до Айвалък, за да си отдъхнем  Whistling  Така ги виждам нещата  Crazy

Къзлар, за какво кандидатстване става въпрос?

Баръшджим, яваш, кардеш! Някои от девойките и при мен са подали документите си.

# 158
  • Разград

# 159
https://instagram.com/p/8S1LvMy-kI
От маса на маса по кръчмите украса,Памир като изтърван бе Simple Smile

# 160
# 161
https://instagram.com/p/8S1LvMy-kI
От маса на маса по кръчмите украса,Памир като изтърван бе Simple Smile

А туй то  Mr. Green  Изненада има в цялата тая работа, ама не разбрах добре - Памир ли е сюрпризирал девойките с появата си или те него?  Whistling

Вес, джанъм, Памир галиба кючек ти играе върху главата?  Mr. Green Hug

И още нещо: вие виждате ли ми аватара?  Peace

# 162
Ваня  Hug Hug

# 163
  • Пловдив
Гор, съгласна съм  Hug  Значи планът е следния:
Изпращаме си кандидатурите в Истанбул, отиваме на сетовете и като приключи сезона, ще идем до Айвалък, за да си отдъхнем  Whistling  Така ги виждам нещата  Crazy

Къзлар, за какво кандидатстване става въпрос?

Баръшджим, яваш, кардеш! Някои от девойките и при мен са подали документите си.

Неж  Hug , пак се изхилих звучно и високо, направо разцепих офиса.Как ме търпят  вече колежките не знам   Joy Joy Joy
Не, не ти виждам аз аватара.. newsm78

# 164
  • Разград

От Онура
"У нас сегодня серия в парке"

Общи условия

Активация на акаунт