♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 37 007
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Ако питате за Киво, аз съм насреща  Laughing
Скрит текст:
Слуховете за ходенето на Киво в Америка, за да се снима във Викинги, отдавна не са актуални  Laughing Човекът си почива цяло лято , разсипа се от море, никъде не е ходил. Сега подготвя игрален филм и се готви за сватба  Laughing Пък да видим ...  А ето ви съвсем скорошни негови снимки, според мен си изглежда супер

Хубав ден! По-бързо да идва утре ...
И аз съм леко разочарована от Ягодите, ама няма да го отсвирвам все още единствено заради Юсуф  Mr. Green

# 136
# 137
Скрит текст:
Темпи, провирих при рускините - за еп.13 е отбелязана снимката стил "50 нюанса Джан"  Crazy

До довечера и фрагман трябва да пуснат, може там да ни подскажат нещо  Peace

За 14 имах предвид бесния Джан с телефона... и другата снимка с полуцелувка... след която тя си тръгва..  ooooh! ooooh! ooooh! ризата му ми се струва еднаква, поне така изглежда по снимките..  Whistling Whistling
Ето тези:

Скрит текст:

За снимката с телефона - да, тя май е от еп.14  Peace  Но тези в спойлера са от еп.13  Peace

Цитат
Песента не вещае да ти кажа кой знае какво добро за сцената...  ooooh! ooooh! ooooh!

Böyle gitme ne olur
Böyle gitme ne olur
Biraz yanımda otur
Diyemedim
А такааа  ooooh!  Пак ще я втасаме значиии  Crossing Arms

Куинче  Hug
Скрит текст:
А бе аз доста съм поизтървала откакто бойкотирах миналата година турските дизита  ooooh!  Как така Киво ще се жени?  Shocked  За коя, бре?  Whistling  Знам, че преди години го спрягаха с Берен, ама после все сингъл си беше завалията  Crazy
А от снимките ми се струва изгорял  Mr. Green  И в буквален, и в преносен смисъл Peace

# 138
  • Разград

# 139

Ахх тоз Баръш, аххх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

НеЖи Киво е с дизайнерйката Башак Дизер  Wink Wink Sad

Скрит текст:

Ей, вие сега какво искате от мене, къзлар... Айшегюл и да я целувам ли?!  Whistling Whistling Whistling

Ще си помисля... и ще видим...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 140
Охх Джан може да е Дърво.. ама е и мнооого повече..  hahaha hahaha Ей на тва аз му викам градация...  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 141

Ваня   bouquet
Охххх горката Дефо, ще я пече на слаб огън  Йомерчо Wink

# 142
  • Пловдив

Дур, хайятъм, така стой.Не се обличай, вече ни отпусна и ластика на бельото да видим  newsm53

# 143
Добър ден,понякога ви чета,но не пиша . Но този път реших да пиша,не знам каква е причината да превърнат летните ни сериали в драми,най-вероятно е за да оцелеят през есенния сезон.Първо Ягодките бяха много забавни,в тях и в началото имаше моменти на сериозност,но какво направиха със Статуса не ми го побира ума,от някакъв безгрижен филм направиха драма,Айшегюл плаче,страда и т.н ,много го развалиха този филм,такава драма не очаквах,те направо прекалиха,а това отношение на Джан с Айшегюл си е за чиста драма типична по турски,ужасно развалиха филма,дори в Ягодите драмата ми идва по-малко.За сега единственият,който не се е изложил е Любовта,но и за там има време когато Йомер разбере за играта на червенокоска .... Просто съм  адски разочарована,но най-вече от Статуса-беше най-безгрижен,само комедия без никакви  трагедии,а какво стана ...... Sad Sad Sad Sad Sad Не знам как не ги беше срам да развалят така сериалът,беше ми любим,но вече драмата и сълзите ми дойдоха в повече ,така че мисля да го оставя.

# 144

Дур, хайятъм, така стой.Не се обличай, вече ни отпусна и ластика на бельото да видим  newsm53

Joy Joy Joy

Гор, имаш напредък, джанъм  Hug  Щом и бельото на патронЯ забеляза - евала  Hug

Ама как му ходи татуса  Crazy Whistling  Машалла  Flutter

# 145
  • Пловдив
Хахаха, Неж, днес нещо ми има, веднага ми отиде погледа натам  Mr. Green  Турският СЕМ го е проспал тоя момент. И, да - много му ходи татуса на момчето, само по него ми се ще да го виждам  Crazy

# 146
Темпи  Hug  
Скрит текст:
Не ми харесва гаджето на Киво  Naughty  
Добре ти се е получил сюжета  Hug

m.s, в Статуса действието се развива по корейския сюжет на тамошния им сериал  Peace  Тепърва ще продължат със сериите по типичен турски метод  ooooh!  А Ягодите не са римейк  Peace  

Гор, тихо да не те чуе някой, че да не вземат да цензурират или махнат тази сцена утре  Mr. Green  Пепел ми на клавиатурата  Whistling

# 147
https://instagram.com/p/8Rl8fDFV0B/ Мда, есен е, баклавата добре скрита

# 148
Ластика на бельото го видях.Ама ако Йомер ми се разхожда така по татус през целият епизод не Дефне ами аз ще припадна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама ми е интересно Елчин как е издължала да гледа Баръш така. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 149
Capде, то ако не се лъжа тази снимка на Баръшко е стара  Peace

Виж обаче тези, които открих на Памирко са нови  Whistling  Пак купонясвал нейде, мамин сладък  Flutter
Вес, джанъм, нещо не те виждам на снимките. Къде си?  Hug

Пък Ибрахим пак липсва от купонЯ  Crazy  Тренира момчето, не си разваля режима с ядене, пиене и тези три неща  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт