♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 37 008
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Снимка от сета

Дано пуснат и втори фраг Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 09:57 от Веси-законната жена на Берк

# 121
https://instagram.com/p/8RZoe2IXsL/
Чушката люта пак люта и ти Бъръшко кат нея Simple Smile  Добро утро момичета  Hug

# 122
https://instagram.com/p/8RZoe2IXsL/
Чушката люта пак люта и ти Бъръшко кат нея Simple Smile  Добро утро момичета  Hug
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 123
Добро утро!  Hug

Славе, Ели, Тигаса, Лаве, Роси  Hug Hug Hug  Много ви благодаря, момичета, за хубавите пожелания!   bouquet

Лаве  Hug  Много ти благодаря за превода на Ягодите!   bouquet

Ох, наистина, че тази лятна комедия остана някъде в Бодрум  ooooh!   а в Истанбул започна турската драма  Crossing Arms
Няма и следа от веселите моменти, на които се забавлявах, гледайки епизодите на Ягодите  ooooh!  Може би ако до серия-две не разчупят рамката или пък ги преместят в събота - спирам да ги гледам  Naughty

А като си помисля, че хаштагът е бил #kalbinidinle/ #слушай сърцето ooooh!

"Аромат на ягоди" - еп.16/ Фрагман с руски суб.

Ето и рейтингът от снощи - Второ място:

В социалните класации пък е на Трето място:

# 124
# 125
Bec  Hug   Едва ли ще се навия в сряда вечер вместо Ягоди да гледам "Изкушение" Laughing Peace
Ама как само превеждат заглавията  ooooh! 

Не виждам снимките, които Симонка е публикувала ( пост # 113 )  Peace  При мен ли има проблем или и вие не ги виждате?  Rolling Eyes

Да идва петък, че да се подсладим едно хубаво с Йомерова баклава  Crazy  И после да имаме сили за дървото Джан  Whistling

Като видях снимката с Джан и Елиф като цигани - мноУ се зарадвах  Party  Разгеле да ми се сбъдне желанието  Party  А дано има и целувка между Айш и Джан, ама истинска, не на сън  Naughty

# 126
Bec  Hug   Едва ли ще се навия в сряда вечер вместо Ягоди да гледам "Изкушение" Laughing Peace
Ама как само превеждат заглавията  ooooh! 

Не виждам снимките, които Симонка е публикувала ( пост # 113 )  Peace  При мен ли има проблем или и вие не ги виждате?  Rolling Eyes

Да идва петък, че да се подсладим едно хубаво с Йомерова баклава  Crazy  И после да имаме сили за дървото Джан  Whistling

Като видях снимката с Джан и Елиф като цигани - мноУ се зарадвах  Party  Разгеле да ми се сбъдне желанието  Party  А дано има и целувка между Айш и Джан, ама истинска, не на сън  Naughty
Нежи Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз няма да гледам Изкушение,само като новина го публикувах Peace Peace Peace Peace
Ягодките май няма да ги местят в друг ден Peace Peace Peace Peace

# 127
Малко съм извън темата, ама... кой пита оня ден за Киво -
Скрит текст:
ей сега го гледах в няква реклама по Show Tv... за банкови кредити...  ooooh! ooooh! ooooh! Как може да ходи такъв зализан пак, и в лице ми се виде понапълнял.  ooooh! ooooh! ooooh! Отиде в пустата му Америка и се развали момчето, да видим сега пак на родна земя дали ще влезе във форма.. чакам скоро сериал с него.. ама дано не е наистина със Серенай, че нещо хич не ме кефи момата...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Bec  Hug   Едва ли ще се навия в сряда вечер вместо Ягоди да гледам "Изкушение" Laughing Peace
Ама как само превеждат заглавията  ooooh!  
Не виждам снимките, които Симонка е публикувала ( пост # 113 )  Peace  При мен ли има проблем или и вие не ги виждате?  Rolling Eyes
Да идва петък, че да се подсладим едно хубаво с Йомерова баклава  Crazy  И после да имаме сили за дървото Джан  Whistling
Като видях снимката с Джан и Елиф като цигани - мноУ се зарадвах  Party  Разгеле да ми се сбъдне желанието  Party  А дано има и целувка между Айш и Джан, ама истинска, не на сън  Naughty

За преводите + 1 Peace Peace И мене ме боли главата като ги видя..  ooooh! ooooh! ooooh!
Снимките и аз не ги виждам, ама едната знам че беше качената от преди малко от Веси зад кадър..  Peace Peace
Охх аз няма да успея да наваксам с Йомер бей.. явно другата седмица ще ви настигам.. че тая неделя почват и докторите /Acil Ask Araniyor/и програмата ми за уикенда става  #Crazy #Crazy #Crazy
Целувка всички искаме, ама надали ще видим... дори и на сън...  Thinking Thinking Thinking

# 128
Хади и аз малко офф топик  Mr. Green
Темпи,
Скрит текст:
кога и защо Киво е бил в Америка?  Shocked

За наваксването - няма да се притесняваш  Crazy  Щом за няколко часа изгледа 4-5 епизода, за 2-3 дни ще успееш и с другите десетина серии, нема се пУашиш  Laughing
Шегувам се, Темпи  Peace  Когато - тогава  Hug

Или днес форумът се шегува с мен, или има повреда при мен - и аватари не виждам  ooooh!

# 129
Скрит текст:
Снимка от сета

Дано пуснат и втори фраг Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дано, дано  Praynig  То и йозет трябва да излезе днес  Whistling

Хмм, няма лошо човек да си пийва биричка  Peace  Ама на тез младежи галиба не им влияе добре - грешат с монтажа и ние откриваме гафовете сонра  Mr. Green

# 130
НеЖи
Скрит текст:
Къванч ходи в Америка да си упражнява и изглажда английския, защото се снима в третия сезон на Викинги /даваха първите два по Канал 1 при нас/..  Wink Wink

А това май беше другата снимка, която снощи бяха пуснали, а днес не се виждат...  Wink Wink

Аз не се плаша лесно, ама като се замисля какво гледане ме чака..  hahaha hahaha А снощи се прибрах капнала и 2 епизода не можах дори да изгледам..  ooooh! ooooh! Надявам се довечера да си донаваксам..  Peace Peace

# 131
НеЖи
Скрит текст:
Къванч ходи в Америка да си упражнява и изглажда английския, защото се снима в третия сезон на Викинги /даваха първите два по Канал 1 при нас/..  Wink Wink
Хади яяя  Shocked  Много хубав хабер за Киво  Laughing Аз Викинги ни харесвам, ни гледам  Laughing

Вайй - Джанджим леко напрегнат ми се види  Mr. Green  С кой и за какво ли говори по телефона?  Whistling  Залагам да е Хандан Mr. Green

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Рускините са публикували към тази снимка и следната песен:

Model - "Antidepresan Gülümsemesi (Pazarlık)" / "Антидепресант усмивка ( По договаряне )"

Да видим ще познаят ли, че точно "Пазарлъка" звучи докато се разсъбличат Джан и Айш  Thinking

# 132
Вайй - Джанджим леко напрегнат ми се види  Mr. Green  С кой и за какво ли говори по телефона?  Whistling  Залагам да е Хандан Mr. Green

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Рускините са публикували към тази снимка и следната песен:

Model - "Antidepresan Gülümsemesi (Pazarlık)" / "Антидепресант усмивка ( По договаряне )"

Да видим ще познаят ли, че точно "Пазарлъка" звучи докато се разсъбличат Джан и Айш  Thinking

Снимката обаче май пише, че е от 14 еп... а е с дрехите от другата "целувка"...  Thinking Thinking Охх много снимки, много нещо.. ще видим накрая какви глупости ще натворят пак да ни ядосат...  #2gunfire #2gunfire

Песента не вещае да ти кажа кой знае какво добро за сцената...  ooooh! ooooh! ooooh!

Böyle gitme ne olur
Böyle gitme ne olur
Biraz yanımda otur
Diyemedim

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 12:29 от tempestad

# 133
Темпи, провирих при рускините - за еп.13 е отбелязана снимката стил "50 нюанса Джан"  Crazy

До довечера и фрагман трябва да пуснат, може там да ни подскажат нещо  Peace

# 134
Темпи, провирих при рускините - за еп.13 е отбелязана снимката стил "50 нюанса Джан"  Crazy

До довечера и фрагман трябва да пуснат, може там да ни подскажат нещо  Peace

За 14 имах предвид бесния Джан с телефона... и другата снимка с полуцелувка... след която тя си тръгва..  ooooh! ooooh! ooooh! ризата му ми се струва еднаква, поне така изглежда по снимките..  Whistling Whistling
Ето тези:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт