♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 36 937
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Не знам дали ще има 7ми сезон. Със сезон 6 уж всичко приключи и се разкри.

Някъде четох, че сериала оригинал  приключва с 7 сезон
http://prettylittleliarsdaily.net/?p=20774

Не знсм до колко е достоверно инфото

# 706
  • IT
Гори и на мен Ашка ми е водещия сериал, макар че и Статуса вече ми харесва повече от началото. Ягодите съм ги зарязала пчоти.

# 707
Рано ли е за баклава, да ви сервирам моята любима карашик баклава newsm78

# 708
  • Пловдив
Гори и на мен Ашка ми е водещия сериал, макар че и Статуса вече ми харесва повече от началото. Ягодите съм ги зарязала пчоти.
А!Не съм сама значи! Статусът ми стана нещо тегав, не ми върви.Гледам го , но вече не сядам за лайфа, а чак на руския превод.

Славе, сервирай, никога не е рано за баклава.

# 709
  • IT
И аз съм на мнение, че за баклава никога не е рано. На мен ми е мн добре за диетата, не ми се дояжда ама хич.
Ягодите последния епизод даже прочетох само на Лавето превода и ми беше достатъчно, за да не гледам серията.

# 710
Аз пък най си харесвам Статуса  Flutter  "Любов под наем" в началото ми беше лидер, по едно време бях на път да го зарежа, но пак ме спечелиха  Whistling  А Ягодите май ще ги зарежа Thinking  Нали си намерих нова комедия  Laughing

Гор, много драматично ли стана с Парчетата? Бях ги загледа миналата година, но ми дойде тежък  Whistling и ги зарязах.

Изперках покрай сериалите и ученето на турски  Laughing  Днес готвя и си говоря сама "Бана бак, да става туй ядене, че няма се излагам, я"  Crazy

# 711
Моята химик болашик баклава

Скрит текст:

Състав:

Скалата и Шамар Мур за цвят, Дейвид Бореаназ и Хю Джакман за аромат......има и още...

# 712
Ягодите ги отсвирих с последният епизод, Гюнешките също. Статуса ми е фаворирит, Ашкъ го следва по петите, но Нера ми идва в повече, Корай и той по някога, Дафнето да се взема в ръце. От трея останах с впечатление, че обогатяват образа й и го развиват. Че селска мома свенлива вече се изтърка. Суде ме дразни и оня кандидат гей програмиста. Crossing Arms

# 713
Моята химик болашик баклава

Скрит текст:

Състав:

Скалата и Шамар Мур за цвят, Дейвид Бореаназ и Хю Джакман за аромат......има и още...
Мурчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Повече цвят по-добре Peace Peace Peace Peace Peace

# 714
Ягодите ги отсвирих с последният епизод, Гюнешките също. Статуса ми е фаворирит, Ашкъ го следва по петите, но Нера ми идва в повече, Корай и той по някога, Дафнето да се взема в ръце. От трея останах с впечатление, че обогатяват образа й и го развиват. Че селска мома свенлива вече се изтърка. Суде ме дразни и оня кандидат гей програмиста. Crossing Arms
Изобщо някой от Ашка харесва ли ти? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 715
  • Пловдив
Неж, при Парчетата всяка серия почти е мощна драма, но някакси ме кефят.Сега вкараха и Баръш Фалай, мноо ме забавлява как го изкарват по-висок от мацките на токчетата  Joy

Сарде, Ведат не е гей, а хетеро девственик  Mr. Green, ама наистина ми идва в повече понякога.Той нали примира за оня прилеп Дерия..

# 716
  • Яко в Матрицата...
Включвам се между баклавите и старта на поредната серия на Статуса с един откъс от интервюто на Памир. Стори ми се много актуален за днешната вечер Joy

„Статус на връзката: Объркан“ беше първи през лятото. Зимният сезон е по-силен/предизвикателен. Как ще коментирате тази конкуренция?

Не си представях, че ще бъдем първи. Започнахме като първи сред летните продукции. Сега дойде конкуренцията, но нашата конкуренция отново е Фатих Аксой. А и Баръш (Калъч) ми е приятел от детството. Докато си говорихме с него по този въпрос, аз му казах: „Какво ще стане, ако попаднем в един и същи ден?“. А той каза: „Който повече го гледат, той ще спечели.“ Смяхме се.

Както казват комшиите - хади бакалъм Peace

# 717
Баръш Фалай - висок  hahaha

Съгласна съм със Сардето - Ведат е кандидат-гей   Mr. Green  Все с Кориш  Crazy  Ако той го налази преди Дерия, очилаткото ще смени ориентацията  hahaha

Славе Hug  Много хубава баклава  Flutter

# 718
И още малко, но....брауни... Весе    Wink

Скрит текст:

# 719
Включвам се между баклавите и старта на поредната серия на Статуса с един откъс от интервюто на Памир. Стори ми се много актуален за днешната вечер Joy

„Статус на връзката: Объркан“ беше първи през лятото. Зимният сезон е по-силен/предизвикателен. Как ще коментирате тази конкуренция?

Не си представях, че ще бъдем първи. Започнахме като първи сред летните продукции. Сега дойде конкуренцията, но нашата конкуренция отново е Фатих Аксой. А и Баръш (Калъч) ми е приятел от детството. Докато си говорихме с него по този въпрос, аз му казах: „Какво ще стане, ако попаднем в един и същи ден?“. А той каза: „Който повече го гледат, той ще спечели.“ Смяхме се.

Както казват комшиите - хади бакалъм Peace

Ренка  Hug 

Памир малко е послъгал  Mr. Green Thinking  Първи по рейтинг са в събота, иначе тоталният лидер това лято е "Любов под наем"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт