♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 36 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • IT
Сарде, Елчин е с тази рокля и в този епизод  Peace  Селфито е правено по време на снимките на еп.15 - смятайте колко е старо  Mr. Green  Поне на 15 дни е  Crazy
Старо, ама сюрприз  Joy
Сега от повторенито гледам, Ясемин-защо са се изгаврили с нея в прическа и черлвило. Язък за хубавата жена.
И се сетих Нериман, когато игра кючека в градината, като беше без сутиен направо щях да се задавя от смях

# 376
  • Разград
https://instagram.com/p/8V6Jw2nnOx/?taken-by=ka_defmerfans

Зад кадър от промо клипа

# 377
Ясемин е хубава жена, спор няма. Но преди бяхте публикували нейни снимки с по-тъмна коса, е - повече й отива, от колкото с руса. А когато беше при Синан с вдигната изглеждаше по-добре /поне според мен/.  #2gunfire

# 378
А, преди Испания значи. Явно са му дърпали ушите, че много ухилен и близък с  Елчин. Ще видим какви ще ги натворят сценаристите. Аз съм за версията тя бяга, бяга, но на края целуфан. Искам и цуни гуни между Ясемен и Исо. Нера да реве и се тръшка изоставена дори от Кориш. Нежми бей с младо гадже да се уреди. Синан с щерката на Нера. Сватите да плеснат с ръце и да се прегърнат за благото на младите. Сердар го искам чисто нов и готин без оня фес Crazy ех, мечти...

# 379
  • Пловдив
Ох, тука вече няма да гледам, не мога пак.Отивам да пуша, рано ми е да рева бу акшам  Mr. Green

# 380
Баръш е един наистина добър актьор. Изживява всяка емоция, предава я и на зрителите дори... Прекрасен е !

# 381
Баръш е един наистина добър актьор. Изживява всяка емоция, предава я и на зрителите дори... Прекрасен е !
+ 1 

mаrtin1991m  Hug

# 382
Capде, много добре си подредила пъзела  Hug  Синан май е имал нещо със Суде, щото Нера на тийм билдинга го захапа по този повод  Peace

Марти, не си аматьор, личи си  Laughing  Да не забравяме, че Денис Трамба ще е лош герой Wink  Peace
Иначе за Кориш съм съгласна - типичния гей, но не гад  Peace   На моменти е двуличен ( типична черта ), инфантилен, но и забавен  Flutter

# 383
  • IT
Capде, много добре си подредила пъзела  Hug  Синан май е имал нещо със Суде, щото Нера на тийм билдинга го захапа по този повод  Peace

Марти, не си аматьор, личи си  Laughing  Да не забравяме, че Денис Трамба ще е лош герой Wink  Peace
Иначе за Кориш съм съгласна - типичния гей, но не гад  Peace   На моменти е двуличен ( типична черта ), инфантилен, но и забавен  Flutter
т.е. искаш да кажеш гей, но не пе****ст   Mr. Green

# 384
Кориш освен гей е и артистична душа, а хората от този бранш за да се задържат на върха са готови на интриги и двуличие за собствена изгода.Нищо лично към  различните, но природата им е такава

# 385
Capде, много добре си подредила пъзела  Hug  Синан май е имал нещо със Суде, щото Нера на тийм билдинга го захапа по този повод  Peace

Марти, не си аматьор, личи си  Laughing  Да не забравяме, че Денис Трамба ще е лош герой Wink  Peace
Иначе за Кориш съм съгласна - типичния гей, но не гад  Peace   На моменти е двуличен ( типична черта ), инфантилен, но и забавен  Flutter
т.е. искаш да кажеш гей, но не пе****ст   Mr. Green

И така става  Mr. Green  Имах предвид, че Корай не е от лошите герои на сериала, ама и пе****ст не е късно да стане  Whistling  Зависи какво влияние ще му окаже дели Нера  Mr. Green  А тя сега е съсипана, че съпругът й я изостави  Whistling

# 386
Започна. Хади бакалъм .

# 387
Омер,Омер дойде
Омер долу е
Видяла го на прозореца.
Не немога да го направя
Какво ще му обясня незнам

# 388
Отиди,браво

Дефне,добре ли си?
Оф абито от де изникна

Тръгнал си е, тръгнал си е

Значи така Дефне не искаш  да ме виждаш. Значи така.

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 01:12 от лава

# 389
За това ще го гони наЩа, щото Йо си тръгна  Whistling

Лаве   Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт