Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug благодаря за новата прекрасна тема  Heart Eyes

Злати  Hug Тио  Hug Сиси  Hug Нерви  Hug Гости  Hug Кралице  Hug

Тая снимка от къде ли е или е колаж  newsm78 аз твърде не различавам кое е колаж  ooooh!

Приятна вечер ви желая  Hug Аз  днес съм  на Ягодки  Mr. Green Laughing

# 16
Добра вечер на всички от групата  Hug
Красива нова тема  newsm10  newsm51
Благодаря на Нерви и Морски бриз за преводите от турски, на Тио за превода от руски, на Краличката за преводите днес и разясненията, на всички съфорумки за коментарите на епизода нощес и днес. На Ани за стоп кадрите от фрагмана на 38 епизод, на Злати за фрагмана с български субки.

Любим момент от 37 епизод

Най-вълнуващ момет

Обогатих познанията си по турски език с още една дума - инатчи или инатчъ, може да не я изписвам правилно, но означава чист инат  Grinning.
Приятна вечер  Hug

# 17
Добра вечер на всички от групата  Hug
Красива нова тема  newsm10  newsm51
Благодаря на Нерви и Морски бриз за преводите от турски, на Тио за превода от руски, на Краличката за преводите днес и разясненията, на всички съфорумки за коментарите на епизода нощес и днес. На Ани за стоп кадрите от фрагмана на 38 епизод, на Злати за фрагмана с български субки.

Любим момент от 37 епизод

Обогатих познанията си по турски език с още една дума - инатчи или инатчъ, може да не я изписвам правилно, но означава чист инат  Grinning.
Приятна вечер  Hug

Скъпа, думата "инат" и   на български на турски също е "инат".

Когато гледахме  "Дила" в оригинал - тя и там беше инатеста, та  Ръза бей й казваше направо: "инат, инат".....
Запомнила съм го.  И много други думи има  еднакви.  Ние сме ги взели от тяхното робство.
Например "чифлик" е "чифлик", "паста"  е "паста".
Думата "таман"  и  "тамам" ние също я употребяваме в смисъл "добре", и те я употребяват.

Например думата "масал" ние я употребяваме като " празни приказки", а те я употребяват като "приказка", дори и име  на жена имат "Масал".

Прости ми. Всичко хубаво. Аз пък най-малко имам право да пиша за езика им, след като не го знам.

# 18
# 19
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug благодаря за новата прекрасна тема  Heart Eyes

Злати  Hug Тио  Hug Сиси  Hug Нерви  Hug Гости  Hug Кралице  Hug

Тая снимка от къде ли е или е колаж  newsm78 аз твърде не различавам кое е колаж  ooooh!

Приятна вечер ви желая  Hug Аз  днес съм  на Ягодки  Mr. Green Laughing

Ели - това е снимка - взех я от мамашите. Нищо не е правено по нея. Може да е от следващия или следващите епизоди, а може да е зад кадър.
Не ми стана ясно какво означава украсеното дърво зад тях. При нас връзваме мартениците на дърво...

Сиси - при нас има много турцизми, все пак 5 века те са били тук, независимо под каква форма. Но понякога нашите турски думи имат различен смисъл от тяхните. В момента не мога да дам пример.

Маги и на мен този момент с разговора по телефона много ми хареса. Като влюбени тинейджъри  Two Hearts

Злати мерси за изрезките  Hug

# 20

Много хубави снимки миличка...има и докосване...  loveuuu

# 21

Айча Варлъер....

# 22
за тези снимки в профил във фейсбук на Хатидже пише че са нови от следващ епизод ама кой точно не уточняват

# 23
  • Плевен / София
за тези снимки в профил във фейсбук на Хатидже пише че са нови от следващ епизод ама кой точно не уточняват
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 24
  • Керодиспансера

Много хубави снимки миличка...има и докосване...  loveuuu
кой знае кой ще сънува пак  ooooh! не ми се връзват с досегашното им поведение един към друг  Naughty

# 25

кой знае кой ще сънува пак  ooooh! не ми се връзват с досегашното им поведение един към друг  Naughty

а може и както едни други да ги няма никога в епизодите...

# 26
Ани  Hug   Злати  Hug  Сиси   Hug   Ели   Hug  Маги  Hug   Нерви  Hug  Гости   Hug  Дила   Hug  Краличке     Hug

Благодаря за страхотната снимка!  Hug
Много щастливи Кахраман и Елиф на снимката и имам чувството че са в Хатай.Много позивитизъм и красота лъха от снимката...
Дали е сън или реалност е въпрос на който може би ще си отговорим в петък когато ни покажат нови снимки и евентуално фрагман …  Thinking

# 27
Тио и аз мисля, че навярно са в Хатай ...Песента, която пеят щастливите Кахраман и Джелал е за хатайска девойка.....

# 28
Aни може Кахраман да отвлече инатливата Зайнеп хатун в Хатай и да я превърне в Елиф ... Wink
Ще чакам  рускините да преведат серията и тогава може би ще видя повече детайли.
Най-хубавата сцена за мен беше когато двамата родители гушнаха синчето си ,а Дафа от злост счупи чашата.Сцената с приказката също беше чок шекер.

# 29
Тио ще видим - да доживеем до следващия вторник  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт