Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 933
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Ха, майтап голям..сладурско е, Тио...особено, нали...ако го свързваме и с котките на Йози! Thinking Mr. Green
Те.... кога ли го виждат, горкият... newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 46

Може би още една двойка в сериала..... Thinking

# 47

Максут вижда когато Елиф гледа гривната подарена от Кахраман и веднага купи гривна да гледа нея....

# 48
Ани точно такова дърво имах предвид.Вярващите завързват панделка с пожелания .Такова дърво съм виждала в гр.Хисар там много жени които имат проблеми със зачеването ходят и връзват панделки .Дървото се намира до една от минералните бани.  Peace Hug
На Максут гривнята може да струва милиони ,но няма стойостта на онази която и подари Кахраман нали ?

akalska точно имах предвид любовта на Йозкан към котките . Peace  Hug

# 49
# 50
Скрит текст:
Ани точно такова дърво имах предвид.Вярващите завързват панделка с пожелания .Такова дърво съм виждала в гр.Хисар там много жени които имат проблеми със зачеването ходят и връзват панделки .Дървото се намира до една от минералните бани.  Peace Hug
На Максут гривнята може да струва милиони ,но няма стойостта на онази която и подари Кахраман нали ?

Скрит текст:
akalska точно имах предвид любовта на Йозкан към котките . Peace  Hug

newsm10 newsm10 newsm10 По това си личи колко е проЗ Максут  Grinning

Не видях когато Дафа е счупила чашата...Ще чакам превода тогава ще гледам момента...

# 51

# 52
[

Не видях когато Дафа е счупила чашата...Ще чакам превода тогава ще гледам момента...

Когато Елиф прегърна Топрак ,а той извика татко си и тримата бяха много щастливи прегърнати.
Змията ги наблюдаваше и от ярост счупи чашата…  Peace
Олеееее колко гифчета….. Браво !

# 53
Ах, тази червена рокля и тези крака....а, Тио...Кахраманчо си глътна...граматиката!!!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 54
Ах, тази червена рокля и тези крака....а, Тио...Кахраманчо си глътна...граматиката!!!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes
  Joy Joy Joy Joy
Aма и после как изревнува Кахраман от психоложката…  Joy Joy Joy Joy Joy

# 55
Ах, тази червена рокля и тези крака....а, Тио...Кахраманчо си глътна...граматиката!!!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes
 Joy Joy Joy Joy
Aма и после как изревнува Кахраман от психоложката…  Joy Joy Joy Joy Joy
Много смешно ми беше...и на Кахраман..също....с глас съм се хилела ...днес! Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 02:20 от KraLeva♥66♥

# 56
# 57
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета Hug Hug Hug Hug
Какви красоти сте постнали посред нощ  Peace
хайде да се събудим с чаша горещо кафе

Желая ви прекрасен ден с двамата любими мъже на Елиф  Peace

# 58
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов месец започва - дано да е по-... добър, успешен и богат в сравнение с предния  Peace

А сега понеже едва сега се разписвам в новата тема...  Wink

Ани  Hug прекрасна е както винаги!   bouquet

Ели  Hug

На мен ми остават още ден два да си приключа сериала, който ми запълва всяка свободна минута и ще намирам повече време за форума  Peace

Но... как да пропусна този красив момент, уловен в гифчета  Crazy

И как да не добавя  Wink - нима щеше да има такива хубави сцени на ревност и закачки, ако нямаше такова голямо отричане от чувства и готовност за битка  Simple Smile  Сега ще се види ясно колко думите и действията на Елиф са били... истина - дали мрази или просто много силно обича и не умее да контролира ревността си.  Peace
Обожавам такива сцени на огнени страсти - изостряне в отношенията, караници...които завършват само с едно - ЛЮБОВ, която вече не може да се крие  Peace

# 59
Добро утро  Hug
Във времето на комуникациите, баба ви остана напълно откъсната от света....
Скрит текст:
Забравих, че вчера беше последния ден от месеца и не съм си платила нета за този месец и нощес ме резнаха...Разбрах защо, ама не ми се ходеше по нощите до магазина да си купя ваучер, за да го платя. Оказа се, че са ми спряли и телефона....забава от 2 седмици неплатени 19,09  лева....Голям престъпник съм....Хората дължат милиони и си живеят, а пък аз за 40 лева откъсната от света.... Grinning

Желая ви хубав месец - дано да има циганско лято - и само положителни емоции  Peace

Прекрасни гифчета  Hug

Где моя мама? - отрывок из 37-ой серии

видео тук

Лек и спорен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт