Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 30

Изрезка от 37 епизод...Елиф и Кахраман

Скрит текст:
— Правда? Ты скажешь Топраку, что я - его настоящая мать?
— Да.
— Кахраман, я очень счастлива, очень! Большое тебе спасибо!
— Умоляю, Элиф, раскрой себя. Расскажи обо всём, что с тобой произошло. Давай же, давай. Умоляю.

(Элиф и Кахраман из 37 серии)

# 31
# 32
Здравейте....по нощите, много хубава изненада с тази снимка.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Най-логичното място е Хатай, където да я заведе Кахраман! Thinking
Началото на любовтта им, като в приказката им....за да намери корените си...г-жа Зейнеп и като я гледам, така щастлива...може и да е успял! bowuu
Значи ще говорят и ни чака много хубава серия у вторник....ще я отвлече, какво ви казах...аз! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 33
Когато Елиф беше бременна и когато се опознаваха, още..нали си говореха за едно място..в Хатай...
Елиф, каза за това място....мисля, този разговор бе в заведението, когато за първи път Елиф се преобрази и се облече...нормално, когато слизаше по стълбите и Кахраман, барабар с всички..дето забелязаха...другата Елиф! newsm78
Та, там на масата...Кахраман също си спомни за това място...и каза на Елиф, че когато отидат..някога, заедно биха могли да го направят.... Thinking
Дафа, дето й се допишка от този разговор и...на връщане, дето си врътна...две-три от таблата на сервитьора.... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Дървото си мисля, може да е "дървото на желанията".... newsm78

# 34
# 35
Кралице - при мамашите има мюсюлманки, та пишат, че това било дървото на желанията - в Турция имало такова поверие.
Точно за това място говореше Елиф, когато празнуваха изпращането на Керем.
Мамашите пишат оше нещо - /аз не мога да преценя/ - че на снимката сдо дървото Ози е с по-къса коса, отколкото е в момента и предполагат, че снимките са направени още през август, тогава писаха, че ще правят снимки в Хатай...

Към тази снимка Ози е написал в инстаграм...

Скрит текст:
Ozcan: Çeşme Alacati port marina da ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ in mekani NİYAZİ de agırlandik.muhtesem bir balik restoranti.ve egeye ait butun ozlemlerime cevap verdi.tum personele tesekkur

# 36
# 37
akalska за сега само си фантазираме ,но би било добре ако сценаристите можеха да прочетат какво пишем... Hug
КраЛева и аз имах предвид съшото …
Но в един от вторниците дано видим тази сцена дървото на желанията обсипано с много панделки и желания ... Peace
Ани докато напиша отговор и сте сложили 2 хаххахах

# 38
На някакъв порт...явно с корабче са пътували..нанякъде, посетили на някакъв..ресторанта, благодарят на персонала...великолепна риба...хапнали и отдъхнали..прекрасно!...пише, под снимката на Йозджан и Хатиджето!

# 39

Joy Joy Joy Joy Joy Както казва Злати - бързи счетита  Joy Joy Joy Joy Joy

# 40
Това май е в Чешме -Алкати .../снимката/

# 41
akalska за сега само си фантазираме ,но би било добре ако сценаристите можеха да прочетат какво пишем... Hug
КраЛева и аз имах предвид съшото …
Но в един от вторниците дано видим тази сцена дървото на желанията обсипано с много панделки и желания ... Peace
Оффф, Тио ..верно...така се замечтах..може това да не го гледаме следващият вторник! Шайзе... hahaha hahaha hahaha

# 42
Епизода у вторник, може да завърши с "отвличането" и така...след още една седмица..ще ги видим...така, както са на снимката... newsm78

# 43
И аз си мечтая …ама… Дафа и Максут са виновни тъй да знаете -ние планираме те развалят ! Joy Joy Joy
След красотите сложени от Краличката ,алкалска и Ани …и аз да сложа нещо за майтап инсперирано от снимката …

# 44

И аз си мечтая …ама… Дафа и Максут са виновни тъй да знаете -ние планираме те развалят ! Joy Joy Joy
След красотите сложени от Краличката ,алкалска и Ани …и аз да сложа нещо за майтап инсперирано от снимката …

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт