Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 924
  • 741
  •   1
Отговори
# 510

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm - Artık Bitti

https://youtu.be/uIQnXiCOC5Q

Края на 38 епизод...

# 511
Тамам, Маман...няма да се спи...сега ще напиша...репликите... newsm78

# 512
Забелязахте ли, че когато Якуп се караше с Къймет даваха Зия бей - пусна си ръката....Да не би да вземе да се оправи без операци и да започне да говори  Thinking

# 513
Тамам, Маман...няма да се спи...сега ще напиша...репликите... newsm78

Лягай, че да не се успиш за работа утре сутрин...

Когато имаш време тогава. Има качени много части, ама аз сложих само последната....

На края Елиф се предаде и прегърна Кахраман....Боже, дали ината й е бил в телефона скрит и Кахраман като го хвърли и вече няма да има инат  newsm78

# 514

Този малкия брамбъзък всичко издава....
Само не казва какво му е казала Дафа - явно, че детето се страхува от змията.... Shocked

# 515
# 516
  • Варна
Ани, Якуб всиииииичко си каза! Сега очаквам още докато мерне Ках да му изпее и за Дафа и Макс, въпреки, че Дафа ги заплаши.
Междувременно гугутките докато се сдобряват, Селим може и да "напипа" мръсотиите на семейство Якубови-баща и дъщеря  и Ках от първа ръка да научи и да се убеди, че правилно го е изгонил. Стори ми се, че когато Якуб излезе от кабинета му тази вечер, не беше съвсем убеден, че постъпва правилно.
         Зия помръдна пръстите си- дори да не проговори, ми се струва, че ще успее да даде тел на Ках и да му покаже змията какво представлява.

Хареса ми предложението на Ках да останат в Измир! Да си вземат детето, пък онези в конака сами ще се изядат. Joy Joy Joy Joy Joy

# 517
Скрит текст:
Аз гледам на линка който даде Деси за сега върви нормално  Praynig Praynig Praynig Praynig
при мен и този прекъсва #2gunfire ужасно е![/spoiler]

Между другото си мисля, че спирането9и то два пъти- там където Дафа скопоса Зия ще има някакво значение. Нали казват- щом има пушка на стената тя задължитено ще гръмне

И на мен ми направи впечатление, че спряха при вишката...Не е съвпадение - нещо дрего ще е.... Thinking

# 518

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm - Artık Bitti

https://youtu.be/uIQnXiCOC5Q

Края на 38 епизод...

репликите:

Мюжгян:  ..толкова е ядосан, беше..че, дори сигурно е преполовил пътя...за Анкара! И ако научи..че и не там, а си в Измир..сега.... е, тогава съвсем...ще откачи, ти казвам!
Елиф: Добре, направете нещо..размотавайте  Максут..излъжете го..нещо...откъде да знам какво?
Какво..правиш, Кахраман? Вай, аааааааа...
Кахраман, какво си мислиш, че правиш?
Кахраман: За да нямат връзка с нас, попречвам...
Елиф: Прави, което искаш..Кахраман..неможе, вечно...и завинаги, тук да останем..нали? Не е ли така, и двамата...имаме домове, където сме принудени да се върнем..
Кахраман: Елиф, ако искаш..можем, завинаги тук да останем!
Елиф: Ти, за кога...за кое..завинаги, постоянно..говориш, а? За онова лъжливо..завинаги ли, говориш?
Кахраман: Именно.. ..вътре, онова дето е вътре в теб...твоето състояние е лъжовно..е една лъжа! Това, което говориш е лъжа, поведението ти е..лъжовно, сякаш ме мразиш..не се отнасяй с мен! Всичко е лъжа, лъжа!
Елиф: Не, не е....така!
Кахраман: В очите ме погледни...в тях, няма лъжа...В мен, у мен..лъжа, няма! И никога не е имало...и ти дълбоко в сърцето си го знаеш, винаги си го знаела...така, добре го чувстваш..ама, отричаш го...ама с инат, подължаваш да се бориш..воюваш с мен!
Елиф: Защото, защото разбрах истинското ти лице...познавам те, вече..разбра ли? В онова..завинаги, място за теб..няма, вече...разбра ли ме!
Кахраман: Има, Елиф и..то, точно тук..в сърцето ти! Отричай, колкото си искаш..че ме обичаш, знам го!
Елиф: Някога, може би ..Кахраман! Някога, неможех въздух да си взема..без теб, неможех да дишам без теб....чуваш ли, за тебе..живеех! Но, вече..свърши!
Кахраман: Добре е е е е е е е....погледни ме в очите, дълбоко в тях, погледни и го кажи...хайде, кажи ми..."Не те обичам", хайде...направи го! Хайде...
Елиф: Остави ме, пусни ме..
Кахраман: Елиффф???
Елиф: Пусни ме..ти, казвам..Остави, остави ме!
Остави ме, виновен си...заради, тебе..е всичко, ти си веновен..виновен...ти си...

* * * *  *

Кахраман: Успокой се...успокой се...
Елиф: Ти си виновен...
Кахраман: Твоето място е..това,, Елиф! Твоето място е точно..тук!
..до сърцето му, иска да каже! Embarassed Embarassed Embarassed
Ти си....животът ми, моят живот!

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 01:19 от KraLeva♥66♥

# 519
Ани, Якуб всиииииичко си каза! Сега очаквам още докато мерне Ках да му изпее и за Дафа и Макс, въпреки, че Дафа ги заплаши.
Междувременно гугутките докато се сдобряват, Селим може и да "напипа" мръсотиите на семейство Якубови-баща и дъщеря  и Ках от първа ръка да научи и да се убеди, че правилно го е изгонил. Стори ми се, че когато Якуб излезе от кабинета му тази вечер, не беше съвсем убеден, че постъпва правилно.
         Зия помръдна пръстите си- дори да не проговори, ми се струва, че ще успее да даде тел на Ках и да му покаже змията какво представлява.

Хареса ми предложението на Ках да останат в Измир! Да си вземат детето, пък онези в конака сами ще се изядат. Joy Joy Joy Joy Joy

Те вече започнаха....Къймет забрави за Елиф, след като Якуп се развихри...
Мисля, че чорапчето вече започна да се разплита. Най-старата тайна излезе и Якуп си я каза в прав текст. Като е казал А ще каже и Я - всичко ще излезе на показ.
Кахраман сигурно ще се ощащави какво се е случвало в змиярника....

Мисля, че ако Кахраман не спаси Якуп - в смисъл да се опита да го успокои, Якуп ще се самоубие....Той направо откачи....

Интересно, това ли искаха Дафа и Къймет за Топрак, за да запазят едно фалшиво семейство на Кахраман и Дафа...

Тези двете змии  да заместят Зия бей на стола.....

# 520
  • Варна

Ей това много ми хареса:   
            - Ще разбера истината! Сега ако те целуна, ще видим какво ще направиш!

Между другото прави ли ви впечатление, че Ках непрекъснато не само търси близост с Ел- той просто успява да я докосва, прегръща, гали- още в първа серия от втори сезон и в конака, и в полицията; във втората серия врътна ключа, защото очакваше подобна реакция от Ел; сега пък набързо скроения план за Анкара беше изпипан в детайли и нямаше как да мине без гушкане.
               Докато, арапина, както му казва Ани Hug, не смее дори да я докосне, че даже в стаята и, му е забранено да влиза. Joy Joy Joy Joy
               Абе с две думи искам да кажа, че нашто момче владее в съвършенство и езика на тялото и го използва активно и ефективно. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 521
Кралице много благодаря за превода на финала на епизода....

Кахраман много добре познава Елиф, но тя не го познава....Ревността и ината я разяждат и не може да ги преодолее.
Трябва да си кажат кой какво е преживял през двете години. Да си изяснят всеки за себе си всичко.
Само така ще се оправят нещата...
Да видим само зверовете какво ще направят от тук нататък....
Дафа с двата крака е в пандиза за поръчаното убийство на Елиф, но тя сигурно ще отвлече Топрак....
Не знам на Елиф ще й стигнат ли силите да се бори с Максут....защото и той е за затвора за укриване на пострадал човек, фалшивото име и за какво ли още не......

# 522

Ей това много ми хареса:   
            - Ще разбера истината! Сега ако те целуна, ще видим какво ще направиш!

Между другото прави ли ви впечатление, че Ках непрекъснато не само търси близост с Ел- той просто успява да я докосва, прегръща, гали- още в първа серия от втори сезон и в конака, и в полицията; във втората серия врътна ключа, защото очакваше подобна реакция от Ел; сега пък набързо скроения план за Анкара беше изпипан в детайли и нямаше как да мине без гушкане.
               Докато, арапина, както му казва Ани Hug, не смее дори да я докосне, че даже в стаята и, му е забранено да влиза. Joy Joy Joy Joy
               Абе с две думи искам да кажа, че нашто момче владее в съвършенство и езика на тялото и го използва активно и ефективно. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Страхотна игра прави Ози  newsm10 newsm10 newsm10
Докосването, погледите, всичко обърква Елиф....Дори и притеснението му при трафика....

За арапина - не ти ли прилича на такъв...
Толкова го ненавиждам, че сигурно ще дам гала вечеря когато този тъпунгер умре.....

# 523
Добро утро, сладурани!
Снощи Кахраман ми изпълни душата - човекът знае какво иска и най-важното как да го постигне. Знае си инатчето и бавно и постепенно върви напред - някой беше писал, че гледаме цяла серия ината на Елиф... Ами, да! То бе инат , то бе чудо... Роман да напишеш или филм да направиш за него... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да, количествените натрупвания водят до качествени изменения! И Кахраман спази този принцип!
Аз си мислех, че от друго място ще разплитат чорапа, а те го съдраха почти по средата - Якуб срази всички с думите за Керем и най-вече Мериам... Дядо Зия премести ръката, така че може и да каже нещо на Кахраман като се върне...
А Джелал ще постигне успех с Мюнджан и от там ще се разбере за Елиф... Фантазирам...
Хубав ден на всички!

# 524
  • Русе
Добро утро!  Hug

Снощи страшно ме болеше глава, та... изгледах си интересния епизоди дори не можах да изчета постовете  ooooh! Но сега наваксах и... благодаря на Нерви, Кралицата и Бризче  Hug за превода   bouquet  bouquet  bouquet

На мен ми хареса серията, обожавам такива сцени между влюбени  Heart Eyes

Деси  Hug съгласна съм с теб - Ках е върха!  Peace Как нагласи всичко, колко търпение прояви... - това се казва любов и само така можеше да постигне нещо с тази вироглавка  Simple Smile

Е, жалко че ни оставиха баш сдобряването за следващата серия, ама...  Wink много хубаво не е на хубаво, та... - ще почакам още  Peace

Хареса ми и това, че Дафа и Максут вече осъзнават какво става и това ще ги накара да действат бързо, ама... нито имат достатъчно акъл, нито и късмета ще е все с тях, та... ще почнат да грешат  Peace

А колкото до разплитането на чорапа у фамилията...  Thinking може и да е за добро - така Къймет ще мисли повече зад кого застава и без това вече е загубила доста от позициите си.

E, стига засега - хубав ден ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт