Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен / София
Здравейте момичета
след снощната за мен хубава серия....защото Елиф ревнува, а това означава, че обича.....ако и беше безразличен Кахраман....нямаше да отпраши напред като му извъня телефона... Joy Joy Joy
Топрак си е дете...казва това, което го е впечатлило....ако си спомням добре, че снощи много прекъсваше....той се затича към Елиф като я видя... newsm78
време ли ви е за....
Скрит текст:

# 541

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm - Ya Şimdi Ya Hiç

https://youtu.be/ESTTwSsJ_ew

Гости  Hug благодаря за кафето   Coffee- тъкмо и аз си приготвих за кратка почивка...

При мен вървеше епизода, когато Топрак се завтече към Елиф с ръце готови за прегръдка и много й се зарадва. Само не чух, дали й каза мамо - а той го казва много хубаво  Hug Hug

# 542
  • Керодиспансера
Гости  Hug благодаря за кафето  Heart Eyes знаеш, че никога не отказваме  Mr. Green
Йозджан е класа  Peace актьор с талант, опит и харизма  Peace мнооого има да се учи от него и актьора, играещ Максут,  и Кютюка, даже и Хатидже  Naughty някои сцени и емоции просто и се изплъзват,  не е убедителна, имам чувство, че преиграват и двете с Дафа, в желанието си да покажат ревността си  Peace( мое мнение)  Crossing Arms

# 543

Йозджан е класа  Peace актьор с талант, опит и харизма  Peace мнооого има да се учи от него и актьора, играещ Максут,  и Кютюка, даже и Хатидже  Naughty някои сцени и емоции просто и се изплъзват,  не е убедителна, имам чувство, че преиграват и двете с Дафа, в желанието си да покажат ревността си  Peace( мое мнение)  Crossing Arms
newsm10 smile3521

# 544
Обещаните снимки на Кахраман с очилата - за Нерви и всички момичета, които го харесват с очила....

Хубав следобяд на всички  Hug

Ели - и на мен не ми харесва Хатидже в повечето сцени от втори сезон....

# 545

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm - Ya Şimdi Ya Hiç

https://youtu.be/ESTTwSsJ_ew

Гости  Hug благодаря за кафето   Coffee- тъкмо и аз си приготвих за кратка почивка...

При мен вървеше епизода, когато Топрак се завтече към Елиф с ръце готови за прегръдка и много й се зарадва. Само не чух, дали й каза мамо - а той го казва много хубаво  Hug Hug
уаааааааауууууу откога чакам този откъс
Благодаряяяяя Ани

# 546
Обещаните снимки на Кахраман с очилата - за Нерви и всички момичета, които го харесват с очила....

Анииии пак благодаряяяя не мога да не ги цитирам отново и отновоооо
довечера в нас всички заминават в папката с красавци

# 547
  • Плевен / София

пу...пу...пу...първа Party Party Party newsm68 newsm68 newsm68
а относно играта Йозджан...при него всичко е на макс и когато трябва да предаде любов и когато изразява гняв да не говорим за омраза.....не напразно телефона ми е пълен с него....
Скрит текст:
добре, че моя не  е ревнив....че ще има кълбета... Joy Joy Joy Joy
аз докато се захласвам по Ози, Нерви ме изпревари.... smile3518

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 13:41 от gostenka68

# 548
Нерви радвам се, че и аз мога да направя нещо за теб  Hug
А Кралицата, когато се появи, дано да има време да направи малко гифчета  Praynig

# 549
Скрит текст:

пу...пу...пу...първа Party Party Party newsm68 newsm68 newsm68
а относно играта Йозджан...при него всичко е на макс и когато трябва да предаде любов и когато изразява гняв да не говорим за омраза.....не напразно телефона ми е пълен с него....
Скрит текст:
добре, че моя не  е ревнив....че ще има кълбета... Joy Joy Joy Joy
аз докато се захласвам по Ози, Нерви ме изпревари.... smile3518
не плачи ще ти го давам да го ползваш ,че моите любимци много не мога само един да дундуркам  Mr. Green Heart Eyes

# 550
  • Керодиспансера
Хахаха, тоя момент със шишето не съм го видяла  Mr. Green как прави скрита реклама на кока - кола  Joy Joy Joy Joy

Ач бир кока-кола, ич  Joy Joy Joy Joy
Отдавна не сме я слушали, но през таблета не мога да я сложа  Laughing

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 14:14 от Zaribena :)

# 551
  • Плевен / София
Хахаха, тоя момент със шишето не съм го видяла  Mr. Green как прави скрита реклама на кока - кола  Joy Joy Joy Joy

Ач бир кока-кола, ич  Joy Joy Joy Joy
Отдавна не сме я слушали, но през таблета не мога да я сложа  Laughing

# 552
  • Керодиспансера
Гости  Hug Hug Hug
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

# 553
Привет! Hug

Ама вие не работите ли,а само пишете? Joy Joy

Ето и гифчета на Ози с цайсите! Wink

# 554
  • Плевен / София
Привет! Hug

Ама вие не работите ли,а само пишете? Joy Joy

Ето и гифчета на Ози с цайсите! Wink

Злати, разбира се, че работим.... Joy Joy Joyаз нали знаеш, че върша по няколко работи наведнъж....особено като са ми присърце..... Wink а снощната серия въпреки ината на Елиф дето не може да гледа Кахраман hahaha hahaha hahaha ми хареса особено....а хотела .....чак ме заболя сърцето, че не съм там.... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт