Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Гости Hug,знам аз с Нерви Hug сте млади и оправни! Joy

# 556
  • Плевен / София
Гости Hug,знам аз с Нерви Hug сте млади и оправни! Joy

Красота.....мама и татко с Топрак....сега остава да и каже и "мамо"..... Party Party Party

# 557
Ели - цъ, не пие кола. Или е вода или безцветно безалкохолно...

Злати - мерси за гифчетата  Hug

# 558

Кани и козичката да пие, ама тя само си поклати главата, че не иска...От инат и чувал сол ще изяде, ама вода няма да пие....

# 559
  • Плевен / София

Кани и козичката да пие, ама тя само си поклати главата, че не иска...От инат и чувал сол ще изяде, ама вода няма да пие....
и за ината си трябва воля Ани.... Naughty Joy Joy Joy Joy

# 560
# 561

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Елиф се инати, ама не знае Кахраман какъв става когато му падне пердето.....
Това ми беше един от най-забавните моменти - когато хвърли телефоните  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Другия беше когато хвърли скъпоценната гривна от орангутана в коша  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама арапина май не разбра - или аз не съм разбрала дали попита за гривната  Thinking

Гости - да така е, и за ината трябва воля...
Много съм се ядосвала, че аз нямам такава воля.... ooooh!

# 562

Няма го момента, когато Кахраман откачи и хвърли гривната в коша....

Една мамаша много възмутена - това било идиотщина от страна на Кахраман - как ще хвърля гривната, която Максут бил купил и подарил на Елиф с много любов....

За мен не е ....Бях много щастлива, че я хвърли....

# 563
Ето го момента с хвърлянето на гривната в снимки...

# 564
Привет! Hug

Ама вие не работите ли,а само пишете? Joy Joy

Ето и гифчета на Ози с цайсите! Wink

Злати, разбира се, че работим.... Joy Joy Joyаз нали знаеш, че върша по няколко работи наведнъж....особено като са ми присърце..... Wink а снощната серия въпреки ината на Елиф дето не може да гледа Кахраман hahaha hahaha hahaha ми хареса особено....а хотела .....чак ме заболя сърцето, че не съм там.... Naughty

Работим, работим Joy Joy Joy Joy Joy Колко екрана има отворени по компютрите!

Някой написа, че ако Шукран е била там е щяла да извади гривната от коша Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 17:41 от dessislawa1

# 565
Привет! Hug
Скрит текст:
Ама вие не работите ли,а само пишете? Joy Joy

Ето и гифчета на Ози с цайсите! Wink

Скрит текст:
Злати, разбира се, че работим.... Joy Joy Joyаз нали знаеш, че върша по няколко работи наведнъж....особено като са ми присърце..... Wink а снощната серия въпреки ината на Елиф дето не може да гледа Кахраман hahaha hahaha hahaha ми хареса особено....а хотела .....чак ме заболя сърцето, че не съм там.... Naughty

Работим, работим Joy Joy Joy Joy Joy Колко екрана има отворени по компютрите!

Някой написа, че ако Шукран е била там е щяла да извади гривната от коша Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сигурно  newsm10 newsm10

Мислех, че когато Дафа хвърли диска в коша пред болницата, че Шюкран ще го види и ще го вземе, но на сценаристите не им е дошла тази идея...Дафа го счупи, но Шюкран щеше да намери кой да извади информацията.....

Деси днес питаше за форума и прехвърлянето на страниците - и при мен понякога се получава така, но мисля, че е от гифчеатата които слагаме от сръбския форум....

# 566
Аз защо така имам едно такова чувство, че Шукран е направила копие на диска, защото гледаше като наа.....на , дафнето като я заплашваше... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 567
Привет на всички в темата !
Приятна вечер  Hug
Ани още вчера си помислих как в турските филми хвърлят бижута -било то пръстени с диаманти ,гривни  и т.н. само да ходи човек след тях и да събира та току виж станал милионер ... Joy
Кахраман ще хване козичката за юздичката …ще не ще !  Joy Joy Joy

# 568
Деси ако Шюкран не е направила копие на СД или не го е записала на компа, значи не е никаква Мата Хари.... Naughty

Тио - Кахраман май хвана козичката за юздичката, но този път се изнерви..и аз де  Grinning

Има фрагман за 39 епизод на Съдбата - Максут хвана Елиф  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Kaderimin Yazıldığı Gün 39. Bölüm Fragman

https://youtu.be/I7Rqkt4dOG4

# 569
добър вечер  Hug Hug  Tired

Хубав епизод Това беше снощи...но изчакайте Епизод 39 за Kahraman и Елиф  Grinning Peace

фестивал от Cannes

Общи условия

Активация на акаунт