Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 012
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте...добра вечер! Hug Hug Hug

# 586
Добра да е Кралице  Hug

Честита ти нова премяна...Сменила си аватарчето, та ме обърка  #Crazy

Чакаме те...Нерви има поръчка за гифчета - Кахраман с очилата..
Да те улесня ще сложа отново видеото...

https://youtu.be/ESTTwSsJ_ew

# 587
Сетих се нещо - снимката с полицейските коли с Джалал- дали не са организирали хайка за да залостят орангутана Максут?

Лека нощ от мен smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 588
Сетих се нещо - снимката с полицейските коли с Джалал- дали не са организирали хайка за да залостят орангутана Максут?

Лека нощ от мен smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Не знам...Мамашите пишат за това още когато пуснаха снимките с полицейските коли...

# 589
  • Керодиспансера
Сега гледах при мамашите - където са многото полицейски коли се вижда и камиона ,който дадоха във фрага  newsm78

# 590
Сега гледах при мамашите - където са многото полицейски коли се вижда и камиона ,който дадоха във фрага  newsm78

Значи Дафа се е уплашила, че Зия бей се подобрява и се е ботурясала в камиона....
Ади сега Кахраман ще я лекува и работата ще се утече...
Как ли ще реагира Кахраман, когато чуе какви злодеяния е направила Дафа....Особено, че едва ли не е щяла да убие баща му....
Има две възможности - или да се отврати от Дафа или да изпитва отново угризения....
Скоро Елиф и Кахраман няма да се преборят със злобарите....В последния епизод...Дано да са по-малко... Praynig Че и в нета се свършиха обидните думи за тези изроди....

# 591

Ето гиф от момента с полицаите. Камиона се вижда.....

А може и да ни заблуждават, че е Дафа. Може колата с Максут и Елиф да е катастрофирала....

Тук също се вижда камиона  Thinking

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 01:47 от MAMA-AN

# 592
А, дано..тая змия, бозавата да не изплува от храсталаците..ама, дети тоя късмет...ама, поне да е потрошена..да ме прощава дядото, горе.... newsm78

# 593
Добра да е Кралице  Hug

Честита ти нова премяна...Сменила си аватарчето, та ме обърка  #Crazy

Чакаме те...Нерви има поръчка за гифчета - Кахраман с очилата..
Да те улесня ще сложа отново видеото...

https://youtu.be/ESTTwSsJ_ew
Какво да правя с това видео..дайде малко..ориентир.... newsm78 newsm78 newsm78
Аз, досега си играх от него си правих и подписите...какво, точно желае .... Нерви ханъм!???  Joy Joy Joy Joy

# 594
Якуб пък защо се озлобява срещу Кахраман. Може би до края на януари наистина да финализират филма. С кой знае какво да го запълват и протакат действието му, имайки предвид рейтинга му....

# 595
  • Русе
Добро утро!  Hug

Здравейте, сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за снимки, гифчета, коментари,...., фрагмана!
Ето го и с бг. суб.

Ани, аз пък имам надежда, че ни чака не лош епизод! Peace Чорапчето се разплита- Зия има напредък. Лошите беснеят, но май от безсилие. Joy Joy Joy Ках знае какво е преживяла Ел, надявам се да знае и че Макси я е задържал насила, че брака и е фалшив и че е била принудена да го сключи. Ел също е научила, вероятно истината, иначе не биха се държали за ръце. Може би не е казала за Дафа, но и на това ще му дойде времето. Имам надежди, защото точно както предположих/не съм го споделяла/ Макси не тръгна с полиция да я прибира, а както той си знае, значи полицейските коли може и да са по поръчка на Ках- той едва ли ще се примири да му я отнемат под носа. Това, че не реагира, вероятно е за да я предпази- да не вземе арапина да я гръмне, че то мозъчното му вещество в напръстник се събира, че и място остава.
  Катастрофата обаче може да позабави Ках. Та той е Човек с главна буква! Нормално е първо там да отиде и след това да се погрижи за Ел.  newsm78 newsm78 newsm78Е, мина ми през акъла, че полицаите може и заради катастрофата да ги видяхме в кадър, кой знае.
    Във всеки случай се надявам на интересна серия- загатнаха развръзка почти на всички мистерии и гадории. Пък и няколкото щастливи часа вИзмир на гугутките се надявам искрено да ни стоплят душите. Peace Peace Peace Peace Питам се огкъде ли, аджаба, орангутана е научил, че са в Измир? Rolling Eyes

Бризче  Hug напълно съм съгласна с теб  newsm10 smile3521 и не мисля, че е само гол оптимизъм виждането ни и след фрагмана.  Simple Smile

Да, ще има и гадни моменти, но... аз виждам сдобряването - думите, които си разменят Кахраман и Елиф, разходката им с вплетени ръце...  Simple Smile какво по-ясно. Сигурна съм, че са си изяснили нещата вече  Peace
А пък, колкото до действията на  Максут...  Thinking

... от тези кадри си личи, че все пак Кахраман вижда, че Елиф не тръгва доброволно  и...  Thinking едва ли ще остави така нещата. Толкова време той не се отказа от нея, та сега ли, когато вече са се изяснили  Simple Smile

Затова имам надежди за серията - няма да е чак толкова черна.  Peace

Дафа вече не я мисля  Mr. Green - така или иначе пътят и е ясен, рано или късно ще си получи наградата. Дали обаче затвор ще е по-доброто?  newsm78 Не съм много сигурна, защото и от там може да причинява неприятности. За мен сякаш ще е по-добре да и измислят някакво друго наказание...  Thinking например  Wink парализирана, сама и в пълно съзнание, та да знае колко са щастливи тези, които се опитва да раздели  Peace

E, засега стигат ми толкова размисли  Wink - да видим и какви подсказки ще ни пуснат още.  Simple Smile

Сега изчезвам - хубав ден ви желая!  Hug

# 596
Добро утро

Много студено стана  cold Така се надявах още месец-два да има циганско лято  Thinking

Кралице - написала съм какво иска Нерви

Галя  Hug Цвети  Hug

Хубав ден на всички момичета макар и студен  Sad

Относно фрагмана и Съдбата - не понасям нито Максут, нито Дафа. Участието на двамата във всеки от последните  епизоди е прекалено много - особено на Дафа. Е, Дафа не може да отвлече Кахраман, затова пък арапина може да отвлече Елиф....И всичко започва отначало....
С крясъците на Дафа се създава голямо напрежение. За мен поне е така. Не видях някой от героите да води нормален разговор с друг. Интриги, лъжи, измами, планове как да навредят на другия....Едно и също, едно и също - за мен сценаристите въртят героите в един кръг и нищо не се случва - отново ги връщат назад.
Ще гледам епизода във вторник и ако отново забият Кахраман и Елиф в девета глуха - трябва сериозно да си помисля дали все още това е моя филм.

— Мама расстроена. Пожалуйста, не дави на неё, брат. Мы - семья, большая семья, брат.
— Какой ещё брат? Какой ещё брат? Я тебе никакой не брат! Эта женщина мне не мать!
Да, мы семья. Мы - семья… Семья, которая привязана друг к другу и любит друг друга. Да так сильно, что твой сын, не моргнув глазом, хотел убить своего дядю!
— Что?
— Да! Это правда! Твой сын Керем нанял киллера, чтобы тот на свадьбе убил Кахрамана! Но только посмотри на волю Аллаха, что он сам был убит этой пулей, потому что кинулся заслонить.

(Мерьем и Якуб из 38 серии)

# 597
  • Плевен / София
Скрит текст:
Деси ако Шюкран не е направила копие на СД или не го е записала на компа, значи не е никаква Мата Хари.... Naughty

Тио - Кахраман май хвана козичката за юздичката, но този път се изнерви..и аз де  Grinning
Има фрагман за 39 епизод на Съдбата - Максут хвана Елиф  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Kaderimin Yazıldığı Gün 39. Bölüm Fragman

https://youtu.be/I7Rqkt4dOG4
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Здравейте момичета
добре, че снощи не съм го видяла, че нямаше да заспя.....Максут по друг начин не може да бъде с Елиф ..освен насила.... smile3511 smile3511 smile3511

# 598

— Они каждый день вместе. Я не знаю, что там в этой компании происходит. Они постоянно вместе. Стоит мне подумать об этом, как я начинаю беситься. Как я справлюсь со всем этим, мама Киймет? Мама Киймет, я если я скажу Кахраману, что я тоже хочу работать в компании?
— Ни за что! Нельзя! Кахраман не позволит и эта девушка помешает.
— И что же я буду делать? Буду сидеть и сходить с ума? Должен быть способ войти в эту компанию. То, против чего Кахраман не сможет возражать.
— Минутку, мне в голову пришла одна идея, дочка.
— Какая?
— У меня есть акции в компании. Если я по доверенности передам свои акции тебе, тогда ты с лёгкостью сможешь проникнуть в компанию.
— Разве такое возможно? Эти акции твои, мама Киймет.
— Можно, дочка. Ты с лёгкостью проникнешь в компанию. Как хорошо, что это пришло мне в голову, не так ли?
— Большое спасибо, мама Киймет.
— И снова ты должна благодарить меня.

(Киймет и Дефне из 38 серии)

ПП

Гости - фрагмана го има и с български превод - на предишната страница...

# 599
Добро утро! Hug Hug Hug

Аз още снощи видях фрагмана като наминах късно след края на сериала,който гледах!Ами вижда се,че Дафа и Максут си знаят едно и също,няма отърване от тях! #2gunfire

Благодаря за всичко споделено! Hug Hug HugИ днес бързам! Laughing

Цвети HugАни HugГости Hug

Тъй като следя инфо от Кан(Туба,Халит Ергенч, СЦ. и продуценти са там)срещнах нещо и за Парампарча! Peace

В Каннах везде "Вдребезги"!
На фестивале в Каннах куда съехались со всех частей света актеры,продюсеры,плакаты сериала Вдребезги везде.
На выставке МИПКОМ 2015 представлен сериал известный по миру как "Осколки".
Этот сериал уже продан в 50 странах мира и еще представители 30 стран продолжают переговоры с компанией Endemol Shine Turkiye на право показа сериала.

Браво! smile3501

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт