Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 024
  • 741
  •   1
Отговори
# 570

Сценаристите отново ще се олеят....Баси и малоумниците  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Максууууууууууууууууут  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 571
Дилаханъм - нищо хубаво не ни чака в 39 епизод  ooooh!

Максут ще залови Елиф и нямам представа какво ще й причини....Дафа сигурно ще катастрофира....
Не мога да преценя какво означава погледа на Елиф към Кахраман в края на фрагмана  Thinking
Зия бей явно има подобрение....Якуп ще прави мръсотии на Кахраман пред Максут...

# 572

День,когда написана моя судьба. 1-ый анонс к 39-ой серии.Рус.яз

видео тук

# 573
  • Керодиспансера
Тоя фрагман не ми харесвааааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тъкмо направят крачка напред и някой от ония малоумници ги връща две назад  ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out поне видяхме , че са говорили и са се разбрали , че поне за малко са щастливи двамата  Heart Eyes

# 574
Той , фрагмана не е за харесване #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дано да са се разбрали изцяло и окончателно, и да няма недоизказани неща между тях....
Каквото и да им се случва, ще знаят, че вървят един към друг Praynig Praynig Praynig Praynig

# 575
Ели, Деси - и на мен фрагмана не ми харесва, а сценаристите са идиоти....Вече ми писна този ******* да опекунства върху Елиф....Аз не разбирам турски, но този глупак май не може и да говори освен простотии....
Дафа, Максут, Къймет, и отново тримата идиоти - вече ми писна едно и също, едно и също.... Сега Дафа ако е катострофирала, Кахраман ще се грижи за нея и отново ще се упрекнва 7 години...Това вече го гледахме...Баста.....Да приключват сериала и да не се излагат повече....

Цитат
Дано да са се разбрали изцяло и окончателно, и да няма недоизказани неща между тях....

Предполагам, че Елиф няма да му е казала, че Дафа е поръчала убийството й....Кахраман ще го научи сам - от баща си по-точно....

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 20:32 от MAMA-AN

# 576
Ани Hug благодаря за фрагмана! Hug

Тези СЦ какви ги мислят пак! #2gunfire

Изглежда се обадиха на Дафа да и кажат,че Зия бей се оправя!Пита дали говори и тогава изглежда ще катастрофира! Laughing

Тази вечер съм при Ягодките! Laughing

# 577
Ани благодаря за фрагмана !Въх -въх- въх , Вай-вай-вай  ще има отново да стреляме другия вторник ! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Надявам се Дафнето да е жива със загубата на живота и ще избегне наказанието ,което заслужава !
Максут ,Дафа и Къймет в контейнера за смет !
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 578
Злати и сценаристите и сценария им са боклуци.
Дават малко надежда и хоп вкарват отново идиотите в действие да си плетат кошницата.
Правилно днес Нерви каза, че тези некадърници следват практиката от Лалетата, защото нищо друго не могат да измислят.
Рейтинга отново ще падне, а аз бих искала да се срине, за да спре тази агония...
Баси, лошотията в този сериал няма край...Не се изненадвам, че някои от  актьорите не дават всичко от себе си, защото сигурно и те като нас вече са отегчени....
Ами не искам да гледам повече нито Максут, нито Дафа да колят и бесят, а да правят Елиф и Кахраман на глупаци в това число и нас зрителите.
Не съм гледала в друг сериал в един епизод главните герои да направят крачка напред и в следващия пет назад и пак всичко започва отначало.
Аз не знам този спонсор толкова ли е богат, не си знае парите ли,  да финансира такава глупост.

# 579
  • Варна
Здравейте, сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за снимки, гифчета, коментари,...., фрагмана!
Ето го и с бг. суб.

Ани, аз пък имам надежда, че ни чака не лош епизод! Peace Чорапчето се разплита- Зия има напредък. Лошите беснеят, но май от безсилие. Joy Joy Joy Ках знае какво е преживяла Ел, надявам се да знае и че Макси я е задържал насила, че брака и е фалшив и че е била принудена да го сключи. Ел също е научила, вероятно истината, иначе не биха се държали за ръце. Може би не е казала за Дафа, но и на това ще му дойде времето. Имам надежди, защото точно както предположих/не съм го споделяла/ Макси не тръгна с полиция да я прибира, а както той си знае, значи полицейските коли може и да са по поръчка на Ках- той едва ли ще се примири да му я отнемат под носа. Това, че не реагира, вероятно е за да я предпази- да не вземе арапина да я гръмне, че то мозъчното му вещество в напръстник се събира, че и място остава.
  Катастрофата обаче може да позабави Ках. Та той е Човек с главна буква! Нормално е първо там да отиде и след това да се погрижи за Ел.  newsm78 newsm78 newsm78Е, мина ми през акъла, че полицаите може и заради катастрофата да ги видяхме в кадър, кой знае.
    Във всеки случай се надявам на интересна серия- загатнаха развръзка почти на всички мистерии и гадории. Пък и няколкото щастливи часа вИзмир на гугутките се надявам искрено да ни стоплят душите. Peace Peace Peace Peace Питам се огкъде ли, аджаба, орангутана е научил, че са в Измир? Rolling Eyes

# 580
  • Керодиспансера
Бризче,  Hug благодаря за преведения фрагман  Heart Eyes

Нали в предния епизод , Елиф като говореше по тела на моста с Мюждян ли беше, каза че са в Измир  Naughty Оня маниак по някакъв начин е разбрал от там  ooooh!

# 581

Ози е бил на премиерата на комедията в която играе Хатидже...

При мамашите има изрезки от диалозите на Дафа и Къймет, но дори не съм ги чела.

Бризче браво, голям оптимист си  newsm10 Дано да стане както казваш  Praynig
Благодаря за фрагмана  Hug
Дафа и арапина не ги понасям - само като ги видя и кръвта ми кипва. Арапина е и голям бездарник като актьор - това още повече ме дразни, че един бездарник стои редом с Ози....Ако от всеки манекен става актьор, ама не става....
Дори вече не ми се пише. А ако продължават така, ще спра да гледам сериала...

# 582
# 583

На кого ви прилича малчото? Thinking Thinking Thinking Thinking

# 584

На кого ви прилича малчото? Thinking Thinking Thinking Thinking

Голям сладур е малкия - като баща му... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт