Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Злати
да знам я в Пленителката ама нещо в Парчетата ми се видя по друга , а то е от изпълнителката явно.

# 76

Към тази снимка Ози е написал в инстаграм...

Скрит текст:
Ozcan: Çeşme Alacati port marina da ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ in mekani NİYAZİ de agırlandik.muhtesem bir balik restoranti.ve egeye ait butun ozlemlerime cevap verdi.tum personele tesekkur

Снимките на сериала продължавали в Чешме

уфффф яяяя из тези райони бях в началото на септември , те ми отишли в края пак разминавка

Одеве грам не се замислих като предполагахме че снимките ще са в Хатай
в Хатай няма море

# 77
Скрит текст:

Към тази снимка Ози е написал в инстаграм...

Скрит текст:
Ozcan: Çeşme Alacati port marina da ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ in mekani NİYAZİ de agırlandik.muhtesem bir balik restoranti.ve egeye ait butun ozlemlerime cevap verdi.tum personele tesekkur

Снимките на сериала продължавали в Чешме

уфффф яяяя из тези райони бях в началото на септември , те ми отишли в края пак разминавка

Одеве грам не се замислих като предполагахме че снимките ще са в Хатай
в Хатай няма море

Нерви Hug Хатай е Антакия!Там има река,знаеш я от ''Аси''! Laughing

- Папа,у меня есть две мамы.Но обе не со мной.Обеим все равно,бросили и ушли.
- Тебя не кто не бросил,дочка.Кроме того,я не считаюсь?Смотри,я рядом.Родная моя.

(34 серия)

- Если в один день ты поменяешь мнение обо мне,то знай я здесь.И встречу тебя с объятиями. Не забывай об этом,хорошо? Только ты будь счастлива,я больше ничего не хочу,ничего!

(34 серия)

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 17:08 от Zlatina3

# 78
Превод(на руски) на песента ''Аннем'' при срещата на Топрак и Елиф! Peace

Денят, в който е написана съдбата ми еп.37- Къде е майка ми? Руски суб. Турция

http://vbox7.com/play:eb203bb541

# 79
 wavey wavey wavey

Привет момичета - благодаря за споделеното  Hug

Мамашите са написали

Скрит текст:
За кадром. По моему за рулем сидит Гюрбей. Только непонятно...у него другая машина была в 1 ом сезоне же вроде, похожая. Фото только что в инсту добавили.

Снимката била добавена днес. Колата на Керем през първи сезон била друга, а тази е друга...

Ако сега възкресят и Керем, не знам какво да кажа.... Naughty

Скрит текст:
Злати - не знам дали сме напреднали, или изкуствено са завишили цената и с отстъпката при плащане с интерлев цената става нормална. Улеснява се работата, че не ходим да търсим касите, за да се плати таксата, макар, че аз съм облагодетелствана, защото в съседния блок има каса на доставчика....

# 80
# 81
  • Керодиспансера
Ани  Hug Злати  Hug Нерви  Hug
Аз не вярвам да направят чак такъв гаф и да върнат Керем  Thinking може би пак нещо като спомен или ретроспекция  newsm78 а може и Гюрбей да снима нещо друго  newsm78

Много силен момент този , когато казват на Топрак за Елиф  Peace а и тази песен още повече го подсилва  Peace неволно ми се насълзяват очите като я чуя  Sad Cry

В Слънцата също я пускаха и ефекта беше поразителен  Peace

# 82
Ели

Цитат
Много силен момент този , когато казват на Топрак за Елиф  Peace а и тази песен още повече го подсилва  Peace неволно ми се насълзяват очите като я чуя 

И аз така се чувствам  Sad Sad
Присъствието на бозавата змия много ме дразни....толкова е фалшива...майка...нищо майчинско няма в нея, преструва се, за да владее положението  #2gunfire

Арабките са много духовити...Сложили са козичка, да не би някой да не е разбрал на какво оприличи Кахраман ината на мама Елиф.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
Ехооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо,  здравейте Елифки и Гюлсеренки,

Приятна вечер и много емоции.

Трудно ви изчетох - много бързо напредвате. Аз докато си дойда от работа, докато сготвя, докато вечеряме и  вие сте отлетели.

Преди малко прочетох едно момиче да пише, че може да ни съживят  Керем.

По този повод едно нещо ме дразни в съдбата.

В  предната серия момента, когато Елиф беше в съда и я съдеха, че си е променила името на  Зейнеп.
Спомняте ли си ??

Започна делото, дадоха му ход. И ни в клин ни в ръкав  се появи в залата  Кахраман и каза, че ще вземе отношение по делото.

Даде си личната карта, каза си името и хоп.....готово.....  Давайте сега да дадем думата на  Кахраман.

Ама как стават тези работи в Турция ???

Егати  скорострелния  свидетел ????

Може ли такова нещо ?????

За да се промени хода на делото от  затвор най-малко 10 години  до  решение за пълно освобождаване и оневиняване  има
планина  разлика.   Нали  така,  любими мой.....

Как така без никакви доказателства съдът ще излиза с решение.

За такова дело  се викат  свидетели,  взема се кръв от детето,..... от майка й....... прави се ДНК  анализ  и чак  тогава се взема решение...

Направиха ни на луди калинки и  елементарни  простакеси   всички  зрители......

Също както  сключват  брак....  и  там  луда работа.......Питат единия искаш ли да сключиш брак - Да, другия - да ,  свидетелите -  да  и хоп.....вече са женени......

Така, че може да изкарат и Керем от гроба и да кажат, че е жив.

А споменаха ли някъде  къде е  съпруга  на   Мерием - забравих  му  името  ?????  Къде се загуби ?????  Да не би да е с  Керем ?????

Това са турските сапунки,  ама ние  пък  ги гледаме.......

# 84
# 85
Сиси и аз като теб търся логика, но в турските сапунки както казваш логика няма.
Оказа се, че присвояване на чуждо име с измама е голямо престъпление. Добре Елиф я няма, но има майка, която е жива. Можеха да направят ДНК тест на Султан и Зейнеп....вместо това, повярваха на думите на Кахраман и готово....
Но не се коси...Никой не ни кара да гледаме - ние сами се вкарваме в сапунката.
Колко още недомислици има...Ама филм да става.....

# 86
Сиси и аз като теб търся логика, но в турските сапунки както казваш логика няма.
Оказа се, че присвояване на чуждо име с измама е голямо престъпление. Добре Елиф я няма, но има майка, която е жива. Можеха да направят ДНК тест на Султан и Зейнеп....вместо това, повярваха на думите на Кахраман и готово....
Но не се коси...Никой не ни кара да гледаме - ние сами се вкарваме в сапунката.
Колко още недомислици има...Ама филм да става.....

Слънце, напълно си права.  За това трябва да ги гледаме тези сапунки от към комичната им страна.  Майната им на  сценаристите. Като нищо ще те извадят от    гроба или от Ада.  Само да си го помислят и.......готово.

Хората ги интересува комерческата страна на  сериалите.  Виждаме колко много актьори участват само в по един сериал или филм.

После никой не ги търси.

Нали знаете, мили, че по  БТВ Лейди върви сутрин от  9 до 10 часа  Времето лети.

Сега на  Джемилего й се пече яйце на  дупето.  Ще трябва да плати  2 милиона  лири глоба.  И тя се тюхка от къде да вземе парите.

А  Капитан  Али  - красавеца  на бюрото в луксозен кабинет  командва със замах.

Няма що - много му отиват такива роли - директор на холдинг,  Председател на  Борда на Директорите в холдинг,  Председател на фирма и т.н.

# 87
# 88
# 89
Дилаханъм - твоята страница за актьорите и сериалите от темата вече има 8051 харесвания - тази седмица са 206  newsm10 newsm10 Поздравявам те миличка  Hug

Здравей Кралице  wavey Приключи ли с работата за днес  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт