Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Даааа, привет..Мамче!   bouquet

Скрит текст:
Ама утре съм рано-рано....пак, сменям смените... ooooh! ooooh! ooooh! 

# 91
Кралице
Скрит текст:
Кофти е когато се сменят смените без почивен ден  ooooh! Трябва поне малко да си починеш....

# 92

Ето, така си почивам...най-добре! bowuu  Heart Eyes Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 23:44 от KraLeva♥66♥

# 93

Дека са ни аватарите???   .."Прикачи", нещо ...не работи сайта... newsm78

# 94

Дека са ни аватарите???   .."Прикачи", нещо ...не работи сайта... newsm78

Всичко си е на място - аватарите и подписите...
Понякога "прикачи" прави снимките недостъпни - когато мине известно време. Затова трябва да се качват отнвово.... ooooh! В другия албум няма проблем, но там не могат да се качват гифчета и не може да си определяш размера на снимката...Аз затова предпочитам прикачи...

# 95
День, когда была написана моя судьба - 37 серия с русскими субтитрами

видео тук

# 96
Добро утро и прекрасен ден пожелавам на всички  Hug
Изгледах епизода с руски превод и от тази ведма Дафа сън не ме хваща. Ужасна кучка  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Всичко, което Кахраман ще се опитва да постигне от указанията на педагожката, тази кучка ще го разваля  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дано по-скоро да излезе истината за тази убийца  Praynig

ТУК

# 97
Добро утро на съдбовната група  Hug
Ани - благодаря за 37 епизод на Моята съдба с руски субки  Hug
Прекъсва ми във ВК и намерих епизода в YouTube

https://youtu.be/W9b7030UOHI

День, когда была написана моя судьба - 37 серия с русскими субтитрами

Скрит текст:

# 98

Приятен ден, изпълнен само с позитивна енергия на тялото, на душата, на  работното място,
в семейството, на улицата.......

# 99
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Маги, Сиси  Hug

Нека ни е прекрасен - по-топъл и слънчев денят, да ни спори в начинанията и да се подготвим за почивните дни  Peace

Видях, че вече има превод на епизода на Съдбата на руски, но... още не съм гледала дори изрезки и понеже си свърших  Wink ''крастата''  Joy Joy Joy, тези дни ще мога спокойно да си го изгледам ( макар че и гостенчето ми ще си идва, ама... ще се оправя )  Simple Smile

# 100
Добро утро и от мен  Hug
по три пъти нямам намерение да гледам епизоди
затова ще си чакам бг превода .

# 101
Изгледах целия епизод, без никакви пропуски.
По-малко се пише за Максуд и Дефне, ще започна от тях.
Максуд го видах отчаян, унил мъж. Преструва се, че вярва на Елиф за омразата към Кахраман, но си изкарва всичко на слугините и Вейсел.
За срещата на Максуд и Дефне. Максуд се прави на мъж, но Дефне му доказа, че нищо не е свършило между Кахраман и Елиф.
Ако Кахраман е сигурен, че брака на Елиф и Максуд е действителен, той нямало да даде Елиф да вижда  Топрак. Нямало да продължи да бъде съдружник в холдинга. Щял благотворително да подари акциите на някого и ще се махне от холдинга. Максуд бабаитства - Дефне да не говорила глупости, но накрая клекна и я пита какво да правят. Тя имала план. Те двамата с Максуд са от една страна и трябвало да се подкрепят.
Дефне започна да изпълнява плана - отиде при стар приятел на Кахраман. Разказвала му е за Зия баба - подхванала е нещата от далече. Кахраман много работел. Мислил само за фирмата и за семейството. Приятеля се казва Мете. Предложи Мете да му се обади, защото ако тя му каже Кахраман ще откаже. Двамата да се съберат по мъжки. А след това Дефне и съпругата на Мете ще се появят случайно. Дефне ще му се обади за коя вечер ще направят изненадата на Кахраман.
Това е подготовката за следващия епизод. Кахраман ще види, че Елиф и Максуд са истинско семейство, ще изревнува и ще се откаже от Елиф.
Но видяхме във фрагмана, че Дефне вместо да извади очите на Елиф и Кахраман ще им изпише вежди. Ще видим Кахраман такъв, какъвто не сме го виждали до сега.
Не знам Мюжгян дали ще се спаси от Максуд, но той ги чу, когато Мюжгян каза на Султан, че Елиф и Кахраман все още се обичат. Султан подскочи - всички проблеми на хубавата и дъщеря са дошли от Юрукханови. Но продължи да мисли с тревога за тази възможност.
Максуд каза на Вейсел, Елиф да си вземе детето и ще напуснат града.
Мюжгян убеди Елиф да разговаря с Кахраман. Трудно, но Елиф обеща.
Така разбрах случилото се от руския превод. Извинявам се ако това за което писах вече е описано подробно в предишни постове, а аз не съм ги видяла.
Отивам да спя, защото съм след нощна смяна  smile3524.

# 102
  • Керодиспансера
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug
Ани  Hug благодаря за преведения епизод   Hug Heart Eyes
Маги  Hug добре направи, че преразказа, за такива като мен, дето не мога да го гледам веднага  Peace Heart Eyes
Сиси  Hug Цвети  Hug Нерви  Hug

Днес чакаме озет, снимки,  а защо не и фрагман  Peace Laughing

Желая ви един неповторим, с много усмивки ден Hug Heart Eyes Hug

# 103
Привет на всички писали преди мен  wavey
Малко се успах, но след нощното гледане на епизода ме налегнаха мисли и трудно заспах.
Желая на всички прекрасен ден, па макар и облачен  Hug
Благодаря на всички за споделеното  Hug

# 104
Нови гифчета от сърбойките....

На Елиф хич не й свети работата като шеф на холдинга  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт