Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 091
  • 741
  •   1
Отговори
# 240

https://instagram.com/p/8dNsetvtpX/?taken-by=kaderiminygstartv

...лошата новина, за която подозирахме.. newsm78
Още 2-3 епизода с такъв рейтинг и адиос..на сериалчето...пише! ooooh! ooooh! ooooh!

има коментар:
kaderiminygstartv
Bir kaç gündür dizimizin final yapacağı söylentileri vardı bunlara inanmayın doğru değil. Ekipten birşey duymadığınız sürece bu tür söylentilere kulak vermeyiniz.‼️

От няколко дена излизат разни съобщения, че сериалът ни ще прави финал..не вярвайте, не е вярно..това! Докато някой от екипа не каже, нещо по въпроса...не обръщайте внимание на писаниците..демек! newsm78

Днес съм си мислила, че сценаристите само нахвърлят фактите, какви злодеяния извърши Дафа. И накрая ще свърши сериала без нищо да се изясни...

Новината за мен е напълно очаквана. Спонсора сигурно ще ги пореже и няма да изкарат и 13 епизода от втори сезон....И сериала може би ще приключи без финал или с 15 минутен финал в последния епизод.

# 241
Първият сезон: Kahraman завтече от Елиф
Сезон двама: Елиф тичам след Kahraman  Joy Joy

Първият сезон: Положителни Герои: Gulseren, Cihan, Cansu, Ozan, Canan
                          Положителни  отрицателен: Ozkan, Dilara, Hazal
Сезон двама: Те си размениха ролите  Joy

В заключение Най-интересната серия е съдбата  Peace   bouquet

Аз все още не виждам Елиф да тича след Кахраман. Много инат и гордост има в нея. А пък и той прави всичко, за да бъде доволна тя.....

# 242
Привет мили съдбоносни момичета !  Ани  Hug  Злати  Hug  Бризче  Hug  Маги   Hug  Деси  Hug Краличке  Hug Цвети  Hug  Сиси  Hug Дила
Лека седмица и повече положителни емоции !
На всички учителки честит празник !
Специално за Бризчето   bouquet  bouquet  bouquet

Спомняте ли си предсказанието на "Маг Трендафилка" ? Още 5-6 серии и адиос мучачос …
Изчерпаха се сценаристите ,защото не четат нашия форум …идеи бол само реализация трЕбе !!!  Wink
Малко смях в залата…на гърба на Дафнето разбира се... Joy Joy Joy

"Алкохол ми дай и Топрак е твой !"

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 18:11 от trendafilka

# 243
# 244
Привет мили съдбоносни момичета !  Ани  Hug  Злати  Hug  Бризче  Hug  Маги   Hug  Деси  Hug Краличке  Hug Цвети  Hug  Сиси  Hug Дила

Спомняте ли си предсказанието на "Маг Трендафилка" ? Още 5-6 серии и адиос мучачос …
Изчерпаха се сценаристите ,защото не четат нашия форум …идеи бол само реализация трЕбе !!!  Wink

Tio  Joy Joy Joy Joy Joy   Peace

# 245

Тио Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Никога не съм се интересувала кои са сценаристите на сериалите. Но вече ще следя и тези от екипа на Сезоните и Съдбата няма да им гледам сериалите защото се оказва, че са големи бездарници....

Ади сега  "Маг Трендафилка"  да предскаже кой от героите ще бъде следващата жертва на Дафа..... Thinking Останаха Мерием, Шюкран и Якуп.....Къймет ще бъде последната  Peace

# 246
  • Керодиспансера
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Честит празник на всички учители  Hug Heart Eyes  bouquet бъдете здрави и мнооооого търпеливи с новото младо непокорно поколение  Peace
Бризче  Hug искрено се забавлявах с твоите стихове  Peace благодаря ти  Heart Eyes  love001

Ани  Hug Злати  Hug Тио  Hug Дилаханъм Hug Маги  Hug Деси  Hug Кралице  Hug

Ако актьорите имат договори за 13 серии,както се говореше, не вярвам да занулят сериала преди това  Thinking ноооо.....ще видим  Peace мисля, че имат сериал,(Черна любов), който чака свободна вечер,  така че няма да се изненадам ако го финашират по- рано  Crossing Arms

# 247
За вдигане на адреналина....

Защо лъжеш детето, вещице...Ти обичаш само себе си и никой друг....

Голяма геройство  newsm62 newsm62 newsm62 Отгледала е Топрак, защото поръча да убият майка му....Дори окото не й мигва когато лъже вещицата....Няма срам, няма страх от Всевишния... #2gunfire

Да напълно нормално Дафа разигра поредния театър....

# 248

Ади сега  "Маг Трендафилка"  да предскаже кой от героите ще бъде следващата жертва на Дафа..... Thinking Останаха Мерием, Шюкран и Якуп.....Къймет ще бъде последната  Peace
[/b]

Веднага следва отговор в картинка.../Малко ми звучи ,като питали "Радио Ереван" ... Joy Joy Joy

Двамата черни скорпиона ще се самоунищожат …

# 249
Ели

Цитат
Ако актьорите имат договори за 13 серии,както се говореше, не вярвам да занулят сериала преди това  Thinking ноооо.....ще видим  Peace мисля, че имат сериал,(Черна любов), който чака свободна вечер,  така че няма да се изненадам ако го финашират по- рано 

Стар тв няма да ги изтърпи да се размотават Съдбите с нисък рейтинг. Ако не го спрат най-много да го прехвърлят на Шоу тв и там да си довършат епизодите до 13 от втори сезон.

# 250

[/b]

Веднага следва отговор в картинка.../Малко ми звучи ,като питали "Радио Ереван" ... Joy Joy Joy

Двамата черни скорпиона ще се самоунищожат …

Еееее Тио това ще бъде голяма награда за двамата егоисти.....

# 251
Ани съобразявам се с възможностите на сценаристите … Те толкова глупости надробиха ,че сега и попарата им такава.
Иначе за рейтинга ,ами толкова други хубави филми спряха и някъде направиха някакъв си край ,други оставиха ей тъй на произвола на съдбата ,че няма да бъда изненадана ако по бързата процедура измислят някакъв "СОН" … Между другото филма с Бурак може да има по-голям успех  Peace

# 252
Ехоооооооооооо, сладури, здравейте, здравейте, здравейте......

Приятна вечер.  Тази вечер  е  много  специална за всички ни -

Първо да поздравя педагожките сред нас - ЗЛАТИ, БРИЗЧЕ,  честит празник  и много здраве.  Бъдете живи и здрави и много,  много обичани.
Ако има и други  педагожки сред нас и на тях  честитя празника.

Ще ни излъчат 35-ти  епизод на  Парчетата.

Иска ми се  Озан да стреля с пистолета по  Гюлсерен та Джихан да разбере що за син е този негов  малопишковец !!!!

Защото ако няма стрелба то  Джихан няма нищо да знае.  Гюлсерен няма да му каже нищо, освен ако  Дерия каже на Джихан какви ги върши  синът му.

Този Озан да не се е метнал на дядо си  Рахми ????

И не мога да разбера какви са тези нерви  в тези деца ????    На какво прилича. Особено Озан. Той сякаш е доведен от  гората и никога не е виждал  хора.
Че може ли такова отношение спрямо всички????  Няма абсолютно никакви задръжки !!!  Много пъти се   споменава, че  Хазал е такава, защото е възпитана от Кериман,  а  Озан от  кого е възпитан такъв  кибритлия  и властен господар - напълно противоположен на  баща си ????.....

Момичета, искам нещо да споделя с вас  за производството на тези   сапунки.

Не ви ли се струва, че непрекъснато във всички техни филми  тези тайни, които всички така ревностно   пазят им изяждат главите ????
Във всички епизоди непрекъснато се мълчи и нищо не се говори. Как  Галип Тюркер беше казал на Сабиха  в  Картепе, че отношенията свършват не когато се говори а когато не се говори.  Това е то - просто и ясно !!!!

Аз така го мисля !!!  Защо  родителите на  Хазал и  Джансу - като цяло непрекъснато крият от децата си истината по всички въпроси ????

Ама защо ?????    Питам аз - какво печелят и родители и деца от   това криворазбрано  възпитание ????

Пример -  Ако още от началото  всички не криеха от  Джансу  какви са  Йозкан,  Кериман,  Хазал, ако нямаше задкулисни  разговори между  Дилара и със всяко едно от децата каква е Гюлсерен,  какъв е баща им......нямаше да се стигне  Озан да вади пистолет, Джансу да крещи  на Гюлсерен и  Джихан......
Нямаше да се стигне  и тази вечер  Хазал   да се съюзи  с Кериман и  да  правят зулуми.

Пиша напред, но си мисля, че   тази вечер  Хазал и Кериман така ще изработват  Дилара и Джихан, че ще им разгонят фамилията.
Всичко това е напълно излишно ако децата вземаха участие в семейните разговори и резултатите от тях.

За  Съдбата  важи същото правило - и там задкулисните им игри нямат край.

И в резюме - няма ли най-после да започват да се размотават кълбетата на съдбите им ?????

Не ли продължи тази агония и в двата филма  в първи и втори сезони ?????

Простете ми, че толкова грозно и без никакъв финес го написах  този пост.  Ама   да не повтарям два поста един след друг.

# 253
Ани съобразявам се с възможностите на сценаристите … Те толкова глупости надробиха ,че сега и попарата им такава.
Иначе за рейтинга ,ами толкова други хубави филми спряха и някъде направиха някакъв си край ,други оставиха ей тъй на произвола на съдбата ,че няма да бъда изненадана ако по бързата процедура измислят някакъв "СОН" … Между другото филма с Бурак може да има по-голям успех  Peace

О, да...Сценаристите направиха от Съдбата една боза. Не съм виждала по-слаб мъжки образ от образа на Кахраман, макар, че на мен ми е жал само за него.......Виждала съм инатести героини като Елиф, които не понасям....Но не бях виждала толкова комбинативна убийца и злобарка като Дафа....А пък Максут за мен е пълно разочарование - толкова преиграване, че чак не искам да го гледам....Не от всеки манекен става актьор.....
Ако Стар тв им дадат шанс, може би набързо ще направят един измислен финал. Но ако сценаристите държат да продължат със скапания си сценарии, може да няма финал.
Това е единствения сериал в който сама се вкарах, но за мен ще бъде добър урок - повече да не правя това.....

# 254
Сиси

Цитат
Не ви ли се струва, че непрекъснато във всички техни филми  тези тайни, които всички така ревностно   пазят им изяждат главите ????

Създава се интрига с тези тайни. Но в Съдбата прекалиха....От началото до сега големи тайни.
Съдбата наистина стана като индийски сериал....Там минават 100-200 епизода, докато героите разберат за някоя тайна...Но сериалите им са с по 3000-4000  епизода - наистина кратки, но много на брой.....

Общи условия

Активация на акаунт