Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
репликите от 38-ми фрагман :

Кахраман: В очите ме гледай, погледни ме в очите и ми кажи..."не те обичам", хайде!
Елиф: Навремето, преди без теб..неможех да дишам, аз...чу ли, заради тебе  живеех!
Кахраман:Това, което говориш е лъжа, отношението ти е..една  лъжа, ....като, че ли ме мразиш, не се отнасяй..така--всичко е лъжа, лъжа!
Елиф: Не е...
Кахраман: В очите ме..погледни, там няма ..лъжа! И още за онова, сърце..твое..беграничното..
Елиф: Но, в това сърце..място за тебе, няма..вече...
Кахраман: Има..има, Елиф..точно, тук...в това сърце!
Елиф: Остави ме, чу ли..остави, ти си виовен, всичко е заради теб..
Кахраман: Ти си моят живот!

Огромно благодаря

Аз разбрах само две думи - лъжа и сърце.... Grinning

# 346

Козичката накрая ще се укроти  Grinning

Елиф ..тука е с бяла рокля, а когато ще е с червената..къде ли ще ходят??? newsm78 newsm78

Сигурно ще е сюрприз...едва ли са само снимки зад кадър....Там е и с друга прическа - при дървото на желанията...Ще видим утре...

Ще се опитат да спасят сериала, но дали ще стане не се знае. мноооооооооооооого прекалиха сценаристите с жестокостите на Дафа.....Сори, но с нея няма да вдигнат рейтинга...А ако изчезне ще бъде най-добре....с оня арабин Максут....

# 347

репликите от 38-ми фрагман :

Кахраман: В очите ме гледай, погледни ме в очите и ми кажи..."не те обичам", хайде!
Елиф: Навремето, преди без теб..неможех да дишам, аз...чу ли, заради тебе  живеех!
Кахраман:Това, което говориш е лъжа, отношението ти е..една  лъжа, ....като, че ли ме мразиш, не се отнасяй..така--всичко е лъжа, лъжа!
Елиф: Не е...
Кахраман: В очите ме..погледни, там няма ..лъжа! И още за онова, сърце..твое..беграничното..
Елиф: Но, в това сърце..място за тебе, няма..вече...
Кахраман: Има..има, Елиф..точно, тук...в това сърце!
Елиф: Остави ме, чу ли..остави, ти си виовен, всичко е заради теб..
Кахраман: Ти си моят живот!

Благодаря Краличке !
Въх-въх сценаристите  май се поуплашиха от рейтинга ?

newsm44 newsm51 smile3525

# 348
Тио има светлина на хоризонта...Има надежда....След толкова епизоди Дафа, Къймет  и обратно ще видим нещо дългоочаквано....
Това че в колата са на предните седалки един до друг е най-голямата ми надежда....

Сега ще се борим с бозавата и арапина....  box box

# 349
Aни точно така !  Peace Hug
Тези два болни мозъка пред нищо не се спират !  Sick #Cussing out #2gunfire
Крайно време е да си намерят мястото ,а сценаристите да не подценяват зрителите си с глупостите си ,щото рейтинг на куково лято !!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 350
Aни точно така !  Peace Hug
Тези два болни мозъка пред нищо не се спират !  Sick #Cussing out #2gunfire
Крайно време е да си намерят мястото ,а сценаристите да не подценяват зрителите си с глупостите си ,щото рейтинг на куково лято !!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

newsm10 newsm10
При тази конкуренция направо е лукс да поддържаш една линия, която определено не се харесва на зрителите. Не знам има ли зрители, които ще приемат положително жестокостите на Дафа. Ами за такива като нея си има специализирани болници.....
Какво Дафа ще избие всички останали герои, защото обичала Кахраман...и той я обичал, но не знаел човекО  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Големи бездарници са сценаристите - лош късмет....Съмнявам се, че ще върнат сериала в десятката....

# 351
Ако някой е пропуснал да гледа 35 епизод на Парченцата....

Paramparça Dizisi - Paramparça 35. Bölüm İzle

https://youtu.be/UUwNg6hvlDY

# 352

Какво Дафа ще избие всички останали герои, защото обичала Кахраман...и той я обичал, но не знаел човекО  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Големи бездарници са сценаристите - лош късмет....Съмнявам се, че ще върнат сериала в десятката....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 353
Добро утро на всички  Coffee Coffee Coffee
Желая ви прекрасен слънчев ден и добро настроение  Hug

С песента от фрагмана имаше видеоклип с Кахраман и Елиф, но е изтрит.
Ако някой знае коя е песента, ще се радвам да я сложи, за да я чуем  Hug

# 354
Добро утрооооооооооо!

Хайде, поспаланки, ставайте!
Снощи пак до късно сте нищили Парченцата.
Тази сутрин видях втория откъс от Съдбата, чудех се защо така го бавят, ще ни баламосват с тези кадри и ще се опитват да си вдигат рейтинга.
Хубав ден ви желая, че ми се раззвъняха телефоните! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 355
Офффф яяя ще набия Елифката довечера
сърди се достатъчно ,време е да си отвори очичките
ясно вижда ,че Кахраман я обича и че не му пука от нищо и никой и иска да си е с нея, инатлива бетер коза тая жена
Знае много добре заради кого е всичко , що пък да е заради него , аман вече от нейната песен
да се събира с него и заедно да , разкатаят фамилиите на Дафа, Максут и Къймет
ама от де толкоз акъл у нея, май до последните епизоди ще си стои с пердето на очите...........

Простете рано рано се газирах от ината и Simple Smile

# 356
Станали сме вече Деси  Hug Чакам някоя млада мама да приготви кафето, че колкото работа имам, пък кръста ми отново блокира, та си щадя движенията....

Сценаристите сигурно са получили указания или да променят сценария или всички ще си ходят....Та сега ще включат сдобряване на Елиф и Кахраман, защото иначе остават безработни...
Отдавна трябваше да го направят, а не една луда да кара по домова книга всичките герои и да им затваря устите, за да мълчат за жестокостите, които направи. Че дори посегна и на психиката на едно невинно дете....
Спорна и приятна работа  Hug

# 357
Офффф яяя ще набия Елифката довечера
сърди се достатъчно ,време е да си отвори очичките
ясно вижда ,че Кахраман я обича и че не му пука от нищо и никой и иска да си е с нея, инатлива бетер коза тая жена
Знае много добре заради кого е всичко , що пък да е заради него , аман вече от нейната песен
да се събира с него и заедно да , разкатаят фамилиите на Дафа, Максут и Къймет
ама от де толкоз акъл у нея, май до последните епизоди ще си стои с пердето на очите...........

Простете рано рано се газирах от ината и Simple Smile

++  newsm10

Хубав ден и още по-хубава вечер със Съдбата  Hug

# 358
  • Русе
Добро утро!  Hug

Интересен фрагман на Съдбата е излязъл снощи  Simple Smile, а и напълно очакван от мен  Peace
Вярно е, че доста се увлякоха в такова действие, но... и си е съвсем логично развитието. При липсата на много герои и някакво екшън действие  Thinking какво друго да дават в сериала?  newsm78
Според мен СЦ едва ли са направили големи промени в идеята си заради каквото и било  Thinking

Каква е тя... - естествено, че интригите на лошите и току залитането на някой от главните герои в тяхна полза, ама... рано или късно любовта побеждава.  Simple Smile И когато се е натрупала доста негативна енергия, инат и сръдни между влюбените, то сдобряването е... страхотно - разтърсващо, наелектризирано и ефектно  Crazy

Аз точно това очаквам и да видя  Peace

A след сдобряването следва и поставянето на място на всеки, според стореното - разкриване и...  Wink получаване на заслуженото. За всичко си има време  Wink - просто трябва да сме по-търпеливи, явно така са замислили нещата ( аз затова не се ядосвам  Wink).

А по-добре ли щеше да е да изкарат Дафа и Максут от действието?  newsm78
За да продължат епизодите трябва и отрицателен образ, тоест в такъв случай ще вкарат нов образ - нима предпочитате това?  newsm78
Аз - не желая нови интриги и предпочитам няколко серии по-малко, но... да виждам логика.  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 359
Добро утро! Hug Hug Hug

При нас  е дъждовно! ooooh!

Снощи до късно сте коментирали.... Laughing

Ани HugДеси HugНерви HugЦвети Hug

Дано довечера има сдобряване,че и ние да си отдъхнем! Laughing

За желаещите преводи на руски ез. на фрагманите! Peace

Премьера! "Осколки" анонс 36 серии в переводе Вюсала Мамедова!
http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_171410802%2Fbe06f204cfb18e4a31

— «День,когда написана моя судьба». 2-ой анонс к 38-ой серии.Рус.яз
http://vk.com/kaderiminyazildigigun?z=video177916515_171387336%2 … 8e4317e47e3f7c669

Приятен ден на всички! Hug

Да вмъкна и рейтинга!Малко е паднал,но оставаме втори! Peace

TOTAL
1 KIRGIN CICEKLER ATV 20:40 23:53 7.59 20.88
2 PARAMPARCA STAR TV 20:46 00:17 5.88 16.51
3 GUNESIN KIZLARI KANAL D 21:00 23:48 5.15 13.96

AB
1 KIRGIN CICEKLER ATV 20:40 23:53 6.16 16.03
2 PARAMPARCA STAR TV 20:46 00:17 5.88 15.57
3 O SES TURKIYE TV8 20:39 23:19 5.57 13.78

20+ABC1
1 KIRGIN CICEKLER ATV 20:40 23:53 7.19 17.77