Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 913
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Оффф на Къй и хрумна да отиде във фирмата и а мъти вода на Ел ама подробностите не разбрах
Ках заведе Ел при Топрак
да я омекоти преди да заминат явно
Топрак иска да отидат у тях , но Ках му каза че сега не може защото имали работа , но му обеща че ще го заведе друг път
Ках май каза да не казва Топрак че ги е виждал , ама не съм сигурна
и каза на Ел хайде маменце да тръгваме
Ел много доволна че и устроил среща с Топрак и Ках се кефи даже музика предлага да слушат.
Шук издирва Якуп
рибарите искат да му помогнат той бълнува да се махат и като се събуди ги нападна още не е изтрезнял
моли се да го убият
Селим май ще разследва нещата във фирмата
Джанан го хвана и той се оправдава че оставял папката , попита за нещо и тя му каза да не и търси сметка

Не във фирмата..ходиха при нотариус!
На Къймет й хрумна да прибави своите акции...прехвърли ги на Дафа...това й хрумна, за да я назначи във фирмата! Нали, Дафа е категорична..сега и най-вече, сега..трябва онези да не са сами....нямала контрол над нещата...
Обичната й снаха..тя, ще я умори...това, следва вече...и без това се нерви, че вече не ги издържа...
Joy Joy Joy Joy hahaha

# 481
Кралице

Цитат
На Къймет й хрумна да прибави своите акции...прехвърли ги на Дафа...това й хрумна, за да я назначи във фирмата!

А така..Хак да й е на Къймет - тя любимата снаха ще й забие ножа в гърба... Peace

# 482
Кралице благодаря , дотам са ми знанията разбрах че нещо и дойде на ума и че първо Дафа каза не става и че Ках ще полудее ама после се ухили до уши и пита наистина ли ще го направи за нея и дотам ми стига сериалния турски Simple Smile

# 483
Момичета, бебето ще го правят другия вторник - няма да има време сега  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 484
Момичета, бебето ще го правят другия вторник - няма да има време сега  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ани какво бебе  Mr. Green

# 485
баба Ани мечтае вече за бебе заченато по любов
лошо нема и аз искам
че то на Ках децата много странно заченати едното със спринцовка другото с уиски време е по любов да направи бебе

# 486

Елиф и Кахраман така ще се сдобрят  Peace

# 487
Тук съм Елиф ти си моят живот
край

# 488
  • Варна
Нерви Hug Hug Hug, Крали Hug Hug Hug Hug, благодаря ви за преводчетата- поне схванах какво е ставало докато нямах я картина, я звук.

# 489
лошо нема и аз искам
че то на Ках децата много странно заченати едното със спринцовка другото с уиски време е по любов да направи бебе

То не се знае Еджето как е зачената....Кахраман може да не е бащата....

# 490
Нямаше фрагман...Следващата седмица ще оправят сценария ли  newsm78

# 491
Тук съм Елиф ти си моят живот
край
Мястото ти е..тук, тук ..Елиф! Че и ти ме обичаш, знам го....Ти си ...моят живот! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 492
лошо нема и аз искам

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Лошо няма, поне едното да е направено по класическия начин!
да не дърпам дявола за опашката, но ми се струва че сценария върви нататък... Praynig Praynig Praynig

# 493
Момичета-преводачки имам конкретен въпрос към вас - Якуп каза ли на Мерием, че Керем е поръчал убийството на Кахраман, но сам е станал жертва...

И от къде го знае Якуп - нали само Кахраман и Зия знаеха...Или се е досетил, че му искаше пари и той го е препратил към дядо му....

# 494
Кралице благодаря , дотам са ми знанията разбрах че нещо и дойде на ума и че първо Дафа каза не става и че Ках ще полудее ама после се ухили до уши и пита наистина ли ще го направи за нея и дотам ми стига сериалния турски Simple Smile
Най.вече .ние, скъпа ти благодарим  Hug Hug Hug..щото, нали това ..дето ти го можеш, я не го умеем...трябва хубаво да чуя, иначе не става..и на мен ми прекъсваше тази вечер..ще се гледа, отново..имам и аз пропуснати кадри...звука си беше..добре! newsm78
Бризче, джанъм...и на теб!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт