Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Злати мерси за инфото относно Парченцата  Hug
Миналата година и Съдбата беше представена на фестивала в Кан, но сега не са....
Напълно нормално е  Peace

Еркан и Дидем също са били на представянето на игралния филм в който игра през лятото Хатидже....

Е, Кютюка не я видях - само Ози е бил там....

Ози на закритото излъчване на филма....

# 601
  • Плевен / София
Нерви Heart Eyes

и понеже не ми се свиди.....още....

# 602
Благодаря ,благодаря
за фотки и инфо и фрагове и всичко
аз съм на мнението на Бризчето , но си очаквам още гадории в същото време ,демек насреща съм защото от тези сценаристи нищо добро не чакам
доброто го дават като малък сладък десерт апваш го набърже и помниш вкуса му дълго , че скоро друг няма да има
нещо като жена на диета , само преди цикъл е разрешено сладко  Joy Joy Joy Joy Joy

Кралева исках гифчета за подпис , точно момента дет ти си си турила
но след като ти е на сърце на теб и вече си се облякла не искам тогава
с удоволствие ще гледам твоите гащури , пиши по често обаче  Mr. Green

# 603
Лек ден на всички !
Дано утре сложат снимки и озет за серията във вторник ,но едва ли ще ни зарадват...

# 604
Нерви и аз вече не очаквам нищо от сценаристите - два часа Дафа, Максут, Къймет и сие и 5 минути максимум десертчето както казваш.
За мен това не е нормално.

Тио - те снощи вече ни "зарадваха". Предполагам, че не са пуснали фрагмана във вторник, за да задържат зрителите. Комшиите са хитри. Ама хитростите им си личат по рейтинга.

# 605
  • Плевен / София
Тио Heart Eyesвинаги съм готова за това което ще поднесе Кахраман Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
аз затова лалетата не ги догледах...още като се гътна Леле и бях дотам.....
иска ми се обаче още снимки да видя....дано не свърши серията както фрагмана, че да ги мисля цяла седмица.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ани, ще го избутаме сериала, но не беше това идеята в началото..... Stop
Нерви...ще чакаш за други гащи..... Naughty

# 606

Дидем голяма дружка с Хати, ама изревнува мъжа си за целувката в Дила ханъм....
И Еркан е дал обет, че повече няма да играе в любовни сцени, а пък целувките са табу....

# 607

И Еркан е дал обет, че повече няма да играе в любовни сцени, а пък целувките са табу....
тя изревнувала ама после са се разбрали и сега не пречи да са дружки

# 608
  • Плевен / София

и тогава роли на дядо ли ще играе..... newsm78

# 609

и тогава роли на дядо ли ще играе..... newsm78

Май така ще стане....Вече ще играе роли на баща на влюбени деца....
Хатидже по времето на снимките на Дила ханъм беше много влюбена в Бурак. Едва ли си е мислила тогава за Еркан, а и Дидем беше също в Адана - дори бяха прехвърлили Джано да учи в Адана.
Просто двамата актьори си вършеха работата, но Дидем кой знае какво си е въобразила...

# 610
Момичета с ръка на сърцето ви казвам ,че ако не беше перфектната игра на Й.Дениз щях да се откажа от сериала.Много натоварващо ми действат тези убийства интриги и задкулисни игри .Смятам ,че сценаристите подценяват умствения багаж на публиката . Лалетата не съм гледала … но май не съм изпуснала много...

# 611
Привет! Hug
Скрит текст:
Правих туршия от зелени домати,моркови,карфиол и т.н.! Laughing

Ани HugГости HugТио Hug

Нерви Hug,аз още вчера след обяд пуснах гифчета,които искаше на Ози с очила,а също и др.! Peace

Не знам за Съдбата дали само СЦ. са виновни!Има режисьор и продуценти! Peace Тази продуцентска компания  доста се бави докато започне да се снима сериалът с Мурат Й. и Мерием Узерли,смениха и заглавието!Халит Ергенч също смяташе да започва техен сериал,но разбрах,че се е отказал и е върнал предварителния хонорар!(Това го четох в темите за тези артисти,тъй като им следя проектите и темите,а преводите са от турски ез.) Peace

ПП Писах,ставах и има 6 отговора Joy

# 612

— Ну что? Ты заткнула Якуба?
— Да. Я всё решила.
— Отлично. Пусть все заткнут свои рты и сидят на своих местах.
— Мне очень плохо, мама Киймет. Мои нервы не в порядке. Кахраман сказал Топраку, что я не его мать. Элиф заберёт у меня ребёнка. Она и в компанию проникла. С того дня, как Кахраман её увидел, он даже не смотрит на меня. Пожалуйста, не отворачивайтесь от меня. Прошу прощения, если я обидела Вас. Такого больше не повторится, обещаю.

(Киймет и Дефне из 38 серии)

Коментари на мамашите...

Две скотины.

Две змеи....

Ой, опять начала пресмыкаться перед свекровью! Бесит уже! Ничего не выйдет, дорогая, ступай отсюда, куда подальше

# 613
  • Плевен / София
Момичета с ръка на сърцето ви казвам ,че ако не беше перфектната игра на Й.Дениз щях да се откажа от сериала.Много натоварващо ми действат тези убийства интриги и задкулисни игри .Смятам ,че сценаристите подценяват умствения багаж на публиката . Лалетата не съм гледала … но май не съм изпуснала много...
не си пропуснали нищо...и се чудя на 4 сезона и там имаше една влюбена, която смяташе, че щом е влюбена , другия трябва да  и е благодарен..... Crossing Arms
Сериала продължавам да го гледам заради Йозджан...иначе щях да го отсвиря в края на 1 сезон.... Peace

# 614
Злати - доколкото разбрах продуцентската компания на Съдбата миналата година е стъпила на пазара в Турция. Предишните сценаристи два пъти са писали сценария до 13 епизод в първи сезон. След това когато разделиха Кахраман и Елиф и рейтинга за първи път започна да пада някъде около 21-22 епизод ги смениха с тези на лалетата. В началото започнаха добре, събраха Кахраман и Елиф, рейтинга пак тръгна на горе - но такива са им възможностите - пълни некадърници и съсипаха хубавия сериал. Трябва да са много тъпи и упорити, за да виждат, че се давят и да продължават.

Тио - гледах като фон Лалетата по наша тв....Пълна боза. Хепиенд в последните десетина минути във финалния епизод на четвърти сезон - и то едно нищо....
Така, че някой ако се надява, че ще се случи нещо по-рано от последните 15 минути във финалния епизод на Съдбата - се заблуждава.
Затова се замислям дали да продължа да гледам тези изроди - ако го направя, то ще бъде само за приятната компания на момичетата, които гледат сериала.

Общи условия

Активация на акаунт