На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 570
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Великден на Корфу Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=GXj3OsS129E

После да разказваш! На твое място бих се  подсигурила с билети предварително он-лайн, те и двете линии пускат извънредни кораби, но за всеки случай.

# 211
Със сигурност ако бъде обнародвано, ще се появи в българските медии повсеместно.

Аз резервирах на Корфу за техният Великден.
Техният и нашият Великден са едно и също Simple Smile

Кайлис,
зависи кога ще ходиш - оптималният сезон за двата острова е различен. Разбира се, действай и по усет, лични предпочитания и харесано настаняване Simple Smile

Ами аз предпочитам и двете  Mr. Green Ама няма как, не и тази година. Иначе края на юни, началото на юли ще отидем.

# 212
  • на Мелмак
А бе аз специално гледах календара за този Великден.
От познати знам , че техния е преди нашия.
Пак ще проверя  newsm78

# 213
  • София
Коледата ни се разминава с гърците, Великден винаги е на един и същи ден с тях.

# 214
  • София
Гърците са православни християни и празнуват Великден с нас.

Около Великден с 3 дни отпуск се получава 10-дневна ваканция. Лошото е, че учениците няма как да отсъстват тогава.

# 215
  • София
Около Великден с 3 дни отпуск се получава 10-дневна ваканция. Лошото е, че учениците няма как да отсъстват тогава.
Мисля да се възползваме.То тия 3 дни ще пада едно учене... Simple Smile

# 216
  • София
Моят син е осми клас в езикова гимназия. Пропускането на 3 дни по езика ще е много трудно за наваксване.

# 217
  • на Мелмак
Благодаря , ви момичета  Laughing ooooh!

# 218
  • София

Не е вярно, че Коледа се разминава.

# 219
  • на Мелмак
Отмених резервацията, сега пак ново търсене Mr. Green

# 220
  • София

Не е вярно, че Коледа се разминава.
Права си, заблудих се, че и те са на 7 януари като сърбите и руснаците. Хем ходим всяка година на 25 декември в Драма на коледния фестивал, ама на църковна служба не сме били.

# 221
  • Sofia
Какъв е този фестивал в Драма,интересно ли е?
Ние ще ходим на 28-ми и 29-ти в Кавала,....дали ще са работни за тях тези дни?

# 222
  • София
Градския парк в центъра на града е превърнат в коледно градче, има атракциони,коледни лакомства,концерти,безплатна обиколка на центъра с открито влакче....Ще го видите,ако не минете по околовръстното на път за Кавала. Пътят през града минава точно покрай парка. Би трябвало да работят магазините.

# 223
Здравейте, догодина мислим да отидем на къмпинг.С две малки деца сме и мисля,че ще е удачен вариант да сме там.Резервирах на Талата Юни месец.Кажете отзиви за там.За септември се чудя дали да не резервирам на Арменистит.Да ги видим и двата.
Резервирам мобилни къщи, че караваните на плажа не знам дали няма да е много топло за децата и да искат нон стоп в морето.

Пишете отзиви и за двата къмпинга Simple Smile
Благодаря

# 224
С деца на Талата ще ви е по-добре. Зависи и колко са големи, де.
Отзиви има доста назад из темата през годините, с търсачка или гугъл ще излязат.

Общи условия

Активация на акаунт