Токуда болница София - 21 тема

• 85 628
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
Понеже се коментираше преди време, но аз не разбрах в крайна сметка ще питам пак. Лекарят, при който се следя платено, ще ми даде ли болничния преди раждането - 45 дневния. Все забравям да го питам моя доктор, другата седмица съм на преглед и се надявам да се присетя, но все ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори. bouquet

Би трябвало  Peace

# 316
Ще ти даде. Аз се следих в друга болница, освен при Евтимова и от там ми издадоха всичко без да плащам каквото и да било.

# 317
Момичета, досега четох, ама не съм сигурна, че разбрах - в Токуда има ли ЖК само по здравна каса, т.е. без доплащане? Ако да, можете ли да ми препоръчате лекар, по възможност да не се чака с часове, защото си ходя на частно на друго място и просто така за безплатните изследвания и за болнични/документи (не съм решила дали няма да раждам после в Токуда...)

# 318
Има да, питай на регистрацията на АГ кои са лекарите и си запиши час. обикновено първите свободни са за след 3 седмици . Аз съм при Евтимова, много противоречиви отзиви има за нея, но аз съм доволна, също се следя и на друго място, та от ЖК не съм очаквала кой знае какво - кръвно, обиколка, кг, микробиология, цито и кръвни. Това и получих.
Само веднъж съм чакала, защото от регистратура нещо бяха объркали часовете.

# 319
Понеже се коментираше преди време, но аз не разбрах в крайна сметка ще питам пак. Лекарят, при който се следя платено, ще ми даде ли болничния преди раждането - 45 дневния. Все забравям да го питам моя доктор, другата седмица съм на преглед и се надявам да се присетя, но все ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори. bouquet
Здравей, имам спомен, че при Илиев се следиш... Аз съм при него и го питах за тези болнични и той каза, че може да ми ги издаде, както и всичко друго , но не съм го питала дали се плаща...

# 320
аз и с двете ми бременности съм се следила само в Токуда при д-р Герганова, т.е. платено. Тя си ми издаваше всички болнични, вкл. и 45-дневния.

# 321
Добре, благодаря, момичета  bouquet .

# 322
Издават го без проблем, нищо не съм плащала.

# 323
Издават и не се плаща нищо. Кажи на сестрата още като влезеш да ти го напише, за да не те бави.

# 324
  • в 1001-та нощ
Плащането е за болничните с комисия  Peace

# 325
Здравейте, сигурно е писано вече, но при насрочено второ секцио за деня ( към 10) кога се постъпва в Токуда - сутринта или предната вечер?

# 326
  • София
Сестра ми я приемат предния ден преди операцията, но това трябва да каже вашия лекар.

# 327
  • София
Здравейте, сигурно е писано вече, но при насрочено второ секцио за деня ( към 10) кога се постъпва в Токуда - сутринта или предната вечер?
Обичайно при планово се постъпва предния ден, независимо от броя и поредността. При последното ми раждане бяхме 3 и трите постъпихме от предния ден. Чак на сутринта ни казаха коя след коя ще бъде. Аз бях втора и започнахме към 11 (бебка е записана в 11:46). Обичайно първата операция започва в 9, а между всеки 2 има дезинфекция на операционната, та няма как второто да е от 10 ч. Освен ако не са променили практиките си - все пак говоря за 2012г.

# 328
Моето секцио започна в 10 часа(и десетина минути), беше второ за деня, бебето го записаха в 10:46.
Мен ме приеха предишния ден, но късния следобяд, към 18:30.

# 329
На мен за прием ми казаха да се явя предишния ден между 11-13ч за да се оформят документите и да ми се направят изследвания. След това можело да изляза от отделението да се видя пак с близките ако желая и така до вечерта май...Може би за вечеря трябва да съм на линия към 18:30ч? Всъщност в деня преди секциото в колко часа може да се яде последно? Нещо което да се избягва предишния ден? Предполагам трябва да е по-лека храната..

Общи условия

Активация на акаунт