Токуда болница София - 21 тема

• 84 484
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Калифорния
Аз съм ходила при Димитров на обикновен преглед с цитонамазка и т.н.  Peace

# 451
Димитров прави и профилактични прегледи, както и всякакви гинекологични интервенции.

# 452
Някой раждал ли е в Токуда и да е имал допълнително здравно осигуряване към България Здраве?

# 453
Момичета, интересувам се от проследяването на бебетата от неонатолозите в първата година. Тази седмица навършваме месец и ни предстои втория контролен преглед. Имаме и педиатърка извън Токуда, но не мога да кажа че й се доверявам все още. Знам че има някакъв пакет за 1500лв, който обхваща цялата първа година на детето, и ми обясниха че включва поставянето на ваксините и ако се наложат някакви извънредни прегледи и изследвания. Реално ако детенцето си е здравичко, ще се налага ходене до педиатъра веднъж месечно за мерене и ваксини, дали не идва излишно този пакет? Другия вариант е да си ходя профилактично на платени прегледи без абонамента.
Има ли мама тук с опит и какво ще ме посъветвате?

# 454
Бонбони, аз имам педиатър по ЗК, но ваксини и прегледи всеки месец правим в Токуда при Константинова. Прегледите са по 45 лв., ваксините по 10 лв. Не сметнах пакета за много изгоден, но ако включва и други прегледи, освен стандартните, както и изследвания може би си заслужава. Дано някой с опит се включи.

# 455
Теичка, а прегледите си ги плащаш и не са с направление така ли? То така ще ми се обезсмисли ходенето при педиатърката всеки месец...но някак си Токуда ми е по-сигурният вариант.
И небо друго се сетих - трябва ли да вадя пациентска карта за детето?

# 456
Здравейте, знаете ли нещо за доктор Кючукова, не намирам никаква информация за нея... Дали следи бременност? Бях при нея на преглед веднъж и съм доволна.

# 457
  • Живее на Луната
Бонбони, аз също си водя детето вТокуда при д-р Денева. По неин съвет не купихме пакета, а си плащаме за всеки преглед по 45 лв. Там слагаме иваксини и при нужда ни насочват към други специалисти не само в Токуда. Винаги има дежурен лекар, така че може и по спешност да се отиде. Нашата неонатоложка е много добра ивинаги си вдига телефона когато ми трябва. До сега не съм я водила на обикновен педиатър въпреки че имаме и по ЗК, но ние сме недоносени и за мен е важно да я гледат специалисти които се занимават с такива деца.

# 458
Със сигурност е в Токуда, защото вчера приемаха една бременна и тя дойде да я посрещне. За повече информация може да звъннеш на регистратурата.

# 459
Имам педиатър за болнични и бележки, но си водя бебето на неонатолог в Токуда вече повече от 1 година. Пакетът не е изгоден. 12 прегледа по 45, 1 ехо на бъбреци и вътрешни органи, 2 пъти пкк и урина, не прави 1500 лв. Дори и още 12 пъти да отидете на преглед, пак няма да минете 1000 лв.
Аз лично се интересувах от пакет за бебето, защото първоначално разбрах, че фондът, към който се осигуряваме не приема бебета. Но след това се спазарихме и поеха бебето.
Ваксините може да ви ги слага педиатърът, така ще са ви безплатни.

# 460
Да, Бонбони, плаща се всеки преглед. И аз ходя хем в Токуда, хем при личната по зк. Казаха ми, че е задължително да имаме лекар по здравна каса.

# 461
Благодаря ви за отговорите! И на мен не ми се видя изгодно въобще, но реших да попитам тук тъй като мислех че нещо ми убягва. Ние досега сме при д-р Масларска, тъй като тя ни пое още от първите дни след раждането. Предполагам, че тя е много заета, даже ми е неудобно да й взема телефона. Има ли някой който се следи при нея? От д-р Денева също останах с добри впечатления макар и за кратко. Реално ако се записвам месец по-рано за редовните консултации предполагам, че няма да усетя колко е натоварена, а ако ми се наложи нещо по-спешно ще ни приеме, който е на смяна?

# 462
  • Калифорния
Независимо колко месеца по-рано си записала час, чакането няма да ти се размине. Аз затова се отказах от прегледите в Токуда. Чака се минимум един час за преглед и бебето се изнервя жестоко. Единствено новородените влизат почти веднага. За тях има отделно часове за прием, а и влизат с предимство.
Ние бяхме при Константинова, но мисля, че и при другите доктори е така. За Масларска има най-много хора.

# 463
Аз водя бебо при д-р Калайджиева. Не съм чакала повече от 30-40 мин. Гледам да си записвам час максимално късно, за да избегна навалицата.
Д-р Масларска приема само в петък. Не знам за нея, но нашата си вдига тел винаги, всеки ден до 22 ч ми е казала, че мога да звъня. Ако е на смяна в отделението, дори да не е приемния й ден, веднага ме вика да го прегледа. За 14 месеца само веднъж ми се случи да не е на смяна и водих бебо при дежурната неонатоложка.
Предоволна съм, и най-важното е, че тази лекарка успява да ми излекува бебето без АБ.
Самата д-р Масларска ме помни от раждането и след това много ми помогна да избера лекарства, с които можех да продължа да кърмя, защото има тежък инцидент и се наложи спешна операция, а бебо беше на 1 месец.
Голяма подкрепа са ми и много ги уважавам! Друготе лекарки не ги познавам отблизо, но тези двете са много мили и поне за мен са прекрасни.

# 464
Здравейте,
Някоя от мамите раждали в Токуда носила ли си е план за раждане, обсъждала ли е подробности по него с лекаря? Имат го в сайта качен, но не знам как гледат на цялата идея да им връча няколко листа с изисквания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт