Токуда болница София - 21 тема

• 84 343
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Нормална е. Като тръгнеш да раждаш, отиваш в болницата и там дежурният лекар ще прецени състоянието ти и при нужда ще повика избрания от теб доктор.

# 631
На мен пък моят доктор ми даде моб. си телефон при първия преглед и то без да съм го искала.
Да, ако тръгна да раждам или имам нужда от преглед през нощта, отивам в спешното и оттам ако се налага ще извикат доктора ми, но е хубаво да имаш пряка връзка с наблюдаващия те гинеколог. Все за нещо се налага да го  попиташ.
Аз бях виждала един единствен път Димитров, докато една нощ не  получих болки в 28г.с. Сигурна съм, че не ме помнеше тогава по име, но като му звъннах сутринта към 7:30, вдигна веднага, изслуша ме и ми даде инструкции какво да правя. След час вече бях на легло в отделението със система.  Peace

# 632
Не е истина - писах сто часа и накрая тъпия сайт заби и се изгуби!!!
С две думи - родих преди месец в Токуда при д-р Герганова, нормално.
Възхитена съм от нея - прекрасен професионалист. Много обрана, но адски на място и супер спокойна. Много ми пасна. Неонатолозите също бяха чудесни, също така имах много мила и сладка акушерка, която беше до мен по време на раждането. Всички около мен и по време и след раждането бяха чудесни. Условията бяха също много добри - класирах се за самостоятелна стая и ми беше супер, а бебето беше при мен колкото си искам.
За превръзките - бях взела Канпол за родилки и после минах на обикновени - най-добре ми бяха Либрес класик, защото ултра тънките и всякакви други такива адски запарват.
За бельото - имах еднократно няколко вида - най-добро се оказа това на Чико - ластично, другите са отврат. Има го в Ремедиум. След ден-два минах на обикновени памучни гащи.
Не съжалявам за избора си, напротив- раждането и престоят ми в болницата ще ми останат прекрасен спомен.

# 633
Ами хората сме различни. Имам телефона на лекаря си и аз, но не бих му звъняла. Правила съм го само, когато той е настоявал във връзка с изследвания и лечение на проблем. В болницата винаги има дежурен, ако ми се е налагало съм ходила.

# 634
  • София
Някой има ли актуална информация за д-р Корсачки?

# 635
Не е истина - писах сто часа и накрая тъпия сайт заби и се изгуби!!!
С две думи - родих преди месец в Токуда при д-р Герганова, нормално.
Възхитена съм от нея - прекрасен професионалист. Много обрана, но адски на място и супер спокойна. Много ми пасна. Неонатолозите също бяха чудесни, също така имах много мила и сладка акушерка, която беше до мен по време на раждането. Всички около мен и по време и след раждането бяха чудесни. Условията бяха също много добри - класирах се за самостоятелна стая и ми беше супер, а бебето беше при мен колкото си искам.
За превръзките - бях взела Канпол за родилки и после минах на обикновени - най-добре ми бяха Либрес класик, защото ултра тънките и всякакви други такива адски запарват.
За бельото - имах еднократно няколко вида - най-добро се оказа това на Чико - ластично, другите са отврат. Има го в Ремедиум. След ден-два минах на обикновени памучни гащи.
Не съжалявам за избора си, напротив- раждането и престоят ми в болницата ще ми останат прекрасен спомен.

Благодаря за споделеното bouquet И аз съм при д-р Герганова и се надявам на същото преживяване като теб, със все самостоятелната стая и милата и сладка акушерка Grinning

# 636
Записвам се при вас тъй като си търся лекар който да ми следи бременността в Токуда и след това да родя там. Ще се наложи да правя серклаж съвсем скоро, защото имам конизация правена в същата болница. Надявам се за съвети за добър лекар за тези цели. Попрочетох темата и засега разбрах, че д-р Илиев, д-р Герганова и д-р Попова са добри. Моля ако някоя се следи при някой от тях да пише. Благодаря ви.

# 637
Stitch, кога ти е терминът? И аз съм при Греганова, надявам се да родя скоро, преносвам лекинко Simple Smile

tiqlozanova - както казах, аз съм при Гегранова и съм влюбена в нея...Но ако питаш останалите за техните, 90% ще кажат същото. Аз по това си направих извода, че щом всеки си е доволен от лекаря в тази болница, то значи всички са на ниво. Е, има доза лични предпочитания и впечатления, но те са относителни. Аз например не харесах д-р Кръстанова, действа ми изнервящо. Една позната пък е супер доволна, двете й деца е израждала. Мисля, че е важно да се срещнеш с човека (нарочно не казвам лекаря, а човека) и да прецениш. Според мен е много важно да се чувстваш спокойна и да нямаш излишни негативни емоции по време на бременността и раждането.  Успех  bouquet

# 638
Stitch, кога ти е терминът? И аз съм при Греганова, надявам се да родя скоро, преносвам лекинко Simple Smile

tiqlozanova - както казах, аз съм при Гегранова и съм влюбена в нея...Но ако питаш останалите за техните, 90% ще кажат същото. Аз по това си направих извода, че щом всеки си е доволен от лекаря в тази болница, то значи всички са на ниво. Е, има доза лични предпочитания и впечатления, но те са относителни. Аз например не харесах д-р Кръстанова, действа ми изнервящо. Една позната пък е супер доволна, двете й деца е израждала. Мисля, че е важно да се срещнеш с човека (нарочно не казвам лекаря, а човека) и да прецениш. Според мен е много важно да се чувстваш спокойна и да нямаш излишни негативни емоции по време на бременността и раждането.  Успех  bouquet

Моят термин е много напред - 26.09. Аз се чудя друго, докторите Герганова или Попова или Илиев, които си харесах не работят по здравна каса, а на мен са ми нужни болнични от самото начало на бременността, те дали имат право да ми ги издават. Иначе днес звънях цял ден с намерението да си запиша час за някой от тях, но не можах да се свържа.

# 639
Чак края на юни съм аз, ще чакам да споделиш впечатления, дано имаш подобно преживяване като на @Mia bouquet

На мен Герганова ми харесва, защото е обрана, не фамилиарничи, а в същото време е много внимателна и спокойна, отнася се със загриженост.

# 640
Болнични няма да получиш, ако имаш нормално протичаща бременност. А ако имаш проблем, за болнични се лежи и се минава комисия.

# 641
Моят термин е много напред - 26.09. Аз се чудя друго, докторите Герганова или Попова или Илиев, които си харесах не работят по здравна каса, а на мен са ми нужни болнични от самото начало на бременността, те дали имат право да ми ги издават. Иначе днес звънях цял ден с намерението да си запиша час за някой от тях, но не можах да се свържа.

имат право. аз съм се следила само при Герганова и изкарах цялата си втора бременност вкъщи. но за да ти издадат първия болничен се лежи формално 3 дни в болница, струва 200 лв.

# 642

имат право. аз съм се следила само при Герганова и изкарах цялата си втора бременност вкъщи. но за да ти издадат първия болничен се лежи формално 3 дни в болница, струва 200 лв.

Лежането формално означава ли, че действително лежиш в болницата 3 дни. На мен и без това ще ми се наложи да полежа, защото ще ми правят серклаж, но на малко по-късен етап, 2-3 седмици след датата от която ми е нужен болничния.

# 643
Знам, че болничните не са проблем, защото бях говорила за такъв, но в крайна сметка не взех. Аз бях питала за удължаване на болничен лист издаден от ЛЛ и трябваше фиктивно да лежа ( не реално), не знам дали това е реда по принцип. Тъпото е че, ако така се издава болничен се правят куп изследвания и се плаща болничен престой. Ако ще ти трябват често болнични не си заслужава да плащаш всеки път маса пари и да ти губят времето в изследвания. Потърси алтернатива, примерно личния лекар.

# 644
Точно такъв им е реда. Аз поисках болничен в края на 5-ти месец заради скъсена шийка и невъзможност да изпълнявам служебни задължения, Евтимова ми каза - 20 дневен болничен с 3 дни престой и комисия. Иначе щяло да бъде проблем. Коментирала съм в преднта тема.
Да припомня- следях се по зк при Евтимова (за да съм по-близо до Димитров, ако нещо бе станало), иначе платена жк в друга болница, където без никакъв проблем, лежане, плащане и т.н получавах болнични до края, дори 45-дневния те ми издадоха.

Общи условия

Активация на акаунт