Токуда болница София - 21 тема

• 84 214
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,

исках да попитам има ли някой с отрицателна кръвна група. Заплаща ли се за инжекцията след раждане и колко.
Аз бях на предродилна консултация при д-р Илиев. Посрещна ме една сестра, която ми каза че не приемал повече за раждания през март и април. В крайна сметка доктора каза, че ще ме вземе, но беше много неприятно и малко се разочаровах. Запазих си час преди 2 месеца и казах, че съм за раждане.
Сега ми е притеснено дали ще ми обърне достатъчно внимание.

# 676
Аз съм отриц. кръвна група, синът ми се роди с положителна. Първият ден след секциото дойде акушерка, показа ми изследването за кръвна група и резус фактор на сина ми и ми сложи Анти-Д гамаглобулин. Не съм я плащала ваксината, тя се полага по ЗК при раждане. Иначе е към 200лв. Добре, че те си следят нещата, защото аз съвсем бях забравила за това и ако трябваше да ги подсещам, можеше и да си остана без ваксина..

# 677
Здравейте,

исках да попитам има ли някой с отрицателна кръвна група. Заплаща ли се за инжекцията след раждане и колко.
Аз бях на предродилна консултация при д-р Илиев. Посрещна ме една сестра, която ми каза че не приемал повече за раждания през март и април. В крайна сметка доктора каза, че ще ме вземе, но беше много неприятно и малко се разочаровах. Запазих си час преди 2 месеца и казах, че съм за раждане.
Сега ми е притеснено дали ще ми обърне достатъчно внимание.

Ще ти обърне внимание, не се притеснявай. Докторът е свестен, но е факт, че на прегледите е лудница. Аз въпреки, че второ дете следя и ще раждам при него, съм се притеснявала и изнервяла по време на консултации.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 10:02 от Анонимен

# 678
Здравейте! Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема. Нека бъде изтрит, ако е така.
Интересува ме дали някой може да ми препоръча добър дерматолог в Токуда за преглед и отстраняване на две бенки?

# 679
Нямам опит с конкретния случай, но съм доволна от д-р Росица Денчева от дерматология. Тя също преглежда в една клиника в Дървеница.

# 680
  • София
Щом се е съгласил да ви води раждането, д-р Илиев, няма начин да не ви обърне внимание, няма за какво да се притеснявате.   

# 681
  • София
Някой с лазервапоризация в болницата?

# 682
Някой с лазервапоризация в болницата?
Лазер на маточната шийка ли имаш предвид?

# 683
  • София
Да. Утре ми предстои и исках да знам как точно протича, че неизвестното най плаши.

# 684
Аз съм преминала през такава процедура, при д-р Карагьозов. Моята мина много бързо, чувства се леко нагряване на мястото и това е. После е добре да си почиваш известно време време и да не вдиаш тежко. Моята раничка беше много повърхностна и не съм имала кървене или течения, но мисля са възможни. Ако нещо друго те интересува питай, не се сещам в момента. Преди 4 години ми я правиха и не съм имала проблеми след това, а Карагьозов е страхотен човек и лекар, ако се лекуваш при него вероятно го знаеш.

# 685
И на мен д-р Карагьозов ми е правил, но преди повече от 6 години. Всичко мина много бързо, болеше ме като при цикъл. Упойка не са ми слагали. След приключване на манипулацията не съм имала никакви проблеми и болки. Дадоха ми лист с информация какво да правя и какво не. Аз лично съм много доволна от лекаря!

# 686
  • София
 Hug Благодаря ви! Т.е. е без упойка? А колко време горе долу трае манипулацията?

# 687
При мен беше без упойка и всичко продължи максимум 10 минути.

# 688
  • София
 Hug Много благодаря! По-спокойно ми е вече.

# 689
  • София
Няма никаква болка, никаква, не се притеснявай. В добри ръце си.

Общи условия

Активация на акаунт