Токуда болница София - 21 тема

• 84 207
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Аз даже и болка съм нямала, то мисля зависи от дълбочината, на която се третира. Манипулацията наистина е много кратка и не е болезнена, та упойка не е нужна! Успех и не се притеснявай!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 15:45 от Анонимен

# 691
Здравейте! Извинявам се, ако въпросът ми не е за тази тема. Нека бъде изтрит, ако е така.
Интересува ме дали някой може да ми препоръча добър дерматолог в Токуда за преглед и отстраняване на две бенки?
Д-р Попова, д-р Дърленски.

Д-р Росица Денчева също e добра в тази област (както вече е казано), преглежда в Дерматологична клиника София (www.dermasofia.com)

# 692
  • София
 Hug Много ви благодаря!

# 693
И аз благодаря за отделеното време!  bouquet

# 694
Въпроси за раждалите секцио в Токуда: след операцията в реанимация ли сте или ви свалят в стаята, кога е раздвижването и таткото кога най-рано може да види бебето? Сори, ако е обсъждано, но аз нямах представа, че ще съм секцио, и не съм се зачитала...

# 695
  • София
Няма реанимация, връщат те в стаята. Татко идва щом му се обадиш след секциото, вижда бебето, вижда теб и си тръгва.

# 696
и на мен д-р карагьозов ми е правил лазерна вапоризация. както са казали момичетата процедурата е кратка, почти безболезнена, а той е много много готин човек и много добър специалист. беше ми казал колко време да се пазим от опити на бебе и че след това мога да отида на контролата и бременна...и така и стана Simple Smile))))

# 697
  • София
 Hug Мерси, Елч, много обнадеждаващо звучи!

# 698
И аз да се намеся Simple Smile д-р Карагьозов е страхотен! Според мен си в много добри ръце. През 2011 ме оперира и обеща и в крайна сметка ми спаси яйчника, който другите лекари искаха директно да отрежат #Cussing out
Възстанових се много бързо и останах много доволна от него, екипът му и цялата болница!
Стискам ти палци Simple Smile
сигурна съм, че всичко ще бъде наред  bouquet

# 699
А може ли да ми кажете цената на тази вапоризация, може би след раждането и на мен ще се наложи.

# 700
  • София
Amini, 250лв.
Да ви кажа при мен беше доста неприятно като усещане, но вероятно защото участакът бил доста голям. Докторът наистина е страхотен обаче! Heart Eyes

# 701
Здравейте,
неведнъж съм задавала въпроси тук и много благодаря за отговорите.

Сега искам да изкажа впечатлението си от родилното отделение и най-вече от др Илиев.

На 20,02,2016 родих сина си Адриан, тогава бях в 36 седмица. Много уплашена и объркана отидох с изтекли води. Веднага щом ме приеха се успокоих. Целият екип бяха много внимателни и толерантни към мен. Доктор Илиев както през периода на проследяване на бременността ми,така и докато раждах беше много внимателен, говореше с мен и наистина ме накара да се почуствам в сигурни ръце. Родих напълно нормално, без упойка и без окситоцин.
Условията през престоя са задоволително добри, само храната не е по мой вкус.

# 702
  • в 1001-та нощ
Честита рожба  Hug

# 703
Благодаря Simple Smile

# 704
Честито бебче и от мен, Сахара! Радвам се, че всичко е минало добре.

Аз да попитам пациентките на д-р Илиев дали имат информация в периода 17-20 март ще отсъства ли? Днес д-р Димитров ме уведоми, че имало конгрес тези дни и той, както и други лекари от АГ-то, ще отсъстват. Това ме притесни, защото не знам на кого ще попадна, ако тръгна да раждам точно тогава.

Общи условия

Активация на акаунт