Токуда болница София - 21 тема

• 84 211
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, в Токуда може ли да се лежи, ако има проблем, например при високо кръвно. Четох, че нямат патологично отделение както МД. И ако те приемат може ли по ЗК или си плащаш всичко?

# 706
  • София
Момичета, в Токуда може ли да се лежи, ако има проблем, например при високо кръвно. Четох, че нямат патологично отделение както МД. И ако те приемат може ли по ЗК или си плащаш всичко?

Имат гинекологично отделение в което лежат и родилки. Да пътеката минава по ЗК, но се заплаща избор на екип.

# 707
Ок, мерси много. А преди раждане, ако в хода на бременността се наложи, може ли да се лежи или препращат към МД?

# 708
  • София
 Лично аз лежах в 8-ми месец точно за високо кръвно, никъде не препращат. Но се плаща- доколкото помня 300 лв за 4-5 дни, нещо такова.

# 709
Може да се лежи. Аз лежах в седми и осми месец. Имаше момичета с високо кръвно, също хоспитализирани, както и такива в съвсем начална бременност (6-7 г.с).

# 710
  • София
Момичета, слагат ли торби с пясък върху корема след раждане?

# 711
Момичета, слагат ли торби с пясък върху корема след раждане?
При мен нямаше торба с пясък.

# 712
  • в 1001-та нощ
Не, но първия път една акушерка ме посъветва първия ден да спя/лежа по корем  Peace Втория път друга го отрече ....

# 713
Имам въпрос към раждалите планово секцио - от предния ден ли приемат в болницата и по кое време на деня? Знам, че се е обсъждало, но тогава не ми беше на главата, а не мога да го изнамеря като информация.  bouquet

# 714
  • София
Имам въпрос към раждалите планово секцио - от предния ден ли приемат в болницата и по кое време на деня? Знам, че се е обсъждало, но тогава не ми беше на главата, а не мога да го изнамеря като информация.  bouquet
До колкото помня от написаното те приемат предния ден сутринта или към обяд.

# 715
Lady, от предишния ден, на мен ми казаха към 10-11 часа.
С първото секцио ме приеха чак вечерта към 6, но тогава изрично се бях разбрала с лекарката и нямаше проблем.

Ти май ще си преди мен (аз съм евентуално др.седмица), ще те чакам да разкажеш после.

# 716
До към обяд на предния ден.

# 717
Благодаря, момичета. В началото на другата седмица ще е моето секцио, ако не тръгна да раждам преди това, че по мое настояване е почти на термина  Embarassed .

# 718
Стискаме палци всичко да мине добре ! При Илиев ли си ти ?
Аз вчера бях на профилактичен, Димитров вика - все едно не си раждала ! Всичко е идеално, белега ще избледнее. Просто съм ужасно доволна.

# 719
Да, при Илиев съм, благодаря за палците, ще имам нужда, че доста ме е страх. Хрумна ми още един въпрос - ако всичко е наред, живот и здраве, в болницата се нощува 5 вечери, включително тази преди операцията, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт