Токуда болница София - 21 тема

• 84 205
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Да, така ми казаха- 1 нощувка преди секциото и 4 след.

Стискам палци и аз! И мен яко ме тресе нервата.  Crazy С теб можем да се засечем.
А случайно да знаеш дали Илиев ще отсъства между 17-20 март?

# 721
Да, и 4 след операцията. Ще чакаме да се похвалиш. Успех 💋

# 722
Още веднъж - много благодаря  bouquet .
Не ми е казвал Илиев, че ще отсъства, но аз трябва да родя преди 17 ти. Зеленоочка, няма ли да имаш повече прегледи преди раждането за да го питаш и да не се притесняваш? Всъщност как ще раждаш - секцио или нормално?

# 723
Аз съм при Димитров, по принцип планирано секцио за по-следващата седмица. Обаче има вероятност раждането да тръгне по-рано, а той ще отсъства 4 дни заради този конгрес, както и повечето лекари. Имам два варианта:
- секцио при Димитров другата седмица, но се пада 16 дни преди термин
- да си чакам другата дата и ако тръгна да раждам, докато го няма Димитров, да ме оперира дежурния лекар. Това хич не ми допада, но, ако например дежурен е Илиев, бих рискувала да почакам, защото за него отзивите са добри и ще съм спокойна.
Просто не знам какво да реша.. Thinking

# 724
  • София
При който и дежурен да попаднеш, ще си в добри ръце. А и по време на операцията няма многи да си контактуваш с лекаря, така че както дойде. Всичко ще е наред!

# 725
И аз мисля, че при който е да попаднеш, ще си в добри ръце, но разбирам притесненията ти. Аз също мога да родя по всяко време вече и това доста ме стресира, но пък сама си избрах да чакам до последно. Ако разбера дали Илиев ще ходи на конференцията ще пиша.

# 726
Зеленоочка, ако бебето е достатъчно доносено няма проблем според мен да родиш и по-рано, ако държиш спвциално на Димитров. Аз родих 11 дни преди термин - 3,710 килограмово бебе. Но аз изрично държах да е при Димитров.

# 727
Благодаря ви, момичета! Прави сте, че всички лекари са добри, но като не ги познавам ми е по-притеснено.

Теичка, голямо бебе си родила и то преди термин! Моето вчера го измериха 3 кг, но тези мерки по ехограф са относителни. Отделно съм с трета степен плацента, намалели води, контракции... май ще се навия за др.седмица.  Wink

# 728
Късмет, и да знаеш- във възможно най-добрите ръце си ! Ще чакаме новини и от теб !

# 729
Теичка,  bouquet

Имам един малко организационен въпрос- когато си планирано секцио и то приключи, кой съобщава на таткото, който чака при слънчогледите, доколкото помня? В смисъл има ли някой ангажимента да отиде при него и да го уведоми и да го пусне при мен или аз трябва по телефона да му кажа?
Преди пет години малко го бяха забравили таткото и по някое време го забелязали да чака пребледнял и го бяха пуснали.

# 730
  • София
акушерката излиза да каже на таткото, че след малко ще му покажат бебето и че раждането е минало.
Иначе таткото е хубаво да чака по време на операцията отвън.
Ти можеш да му звъннеш преди да те винкнат за операцията и той да дойде докато всичко се случва Simple Smile

Акушерката за бебето на сестра ми, излязла и казала на таткото, че си има руса красавица, която прилича на него... Той малко се опулил... Показала му гологлаво бебе, което било бяло още хаха - неочаквал, но и той е с голямо чувство за хумор и много весело разказва хаха Wink

# 731
Да попитам, кои доктори израждат в Токуда, нали може и до дежурен да опрем? Имам предвид за секцио. Не знам доколко са опитни другите. Иначе и аз съм се записала при Димитров, ама какво ще стане накрая кой знае.

# 732
Brayda, мерси за разяснението!

Нова надежда, всички, които израждат нормално, правят и секцио. По принцин ако си спешно секцио пак ще извикат твоя лекар, но ако поради някаква причина не успее да дойде, ще ти го направи лекарят на смяна.

Сега се сетих, че Димитров ми беше казал, че ако  отсъства, той винаги прехвърля пациентките за този период  на двама свои колеги, които поемат ангажимент ако се наложи раждане.

# 733
  • София
Кирякова, Кръстанова може и още да има.
Аз бях планово при Кирякова, но малкото тръгна по-рано. Прие ме дежурния (Кръстанова) обадиха се на Кирякова и двете бяха на секциото ми  Peace надявам се това инфо да ти е от полза.
Иначе от отношение, шев, грижи след това съм изключително доволна от Кирякова! Професионалист с лично отношение, мила и подкрепяща. Помогна ми и в последствие с кърменето, идваше да ме вижда дори и когато не беше дежурна в отделението, а беше долу на кабинета, като цяло аз съм много доволна от нея  Peace

# 734
И нашия татко го бяха забравили- аз му звъннах към 10 часа след операцията, която беше към 8.

Общи условия

Активация на акаунт