"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-24

• 17 949
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моргеееннннннннннн Party Party Party
Вани Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Еве Hug Heart Eyes Марги Hug Heart Eyes
Проф4е, язък Crossing Arms няма нищо, следващия път Naughty
На мен пък ми свърши рахатлъка при маминка Crossing Arms Днес се връщам и си представям кво ше завара ooooh! В4ера моя пет пъти ми звъне да ме пита как да пусне пералнята, на коя програма, в колко отделения да сложи прах и кога да сложи омекотителя ooooh! ooooh! и накрая ми вика, нема ми намираш косури, как съм ги проснал Naughty ooooh! ooooh!
Ади хубав ден от мен Hug Hug Hug Hug
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Споко,те половината са така,ша кажеш ,че са на гости у вас  Whistling.
Честити ти гащи  Hug  Wink.
Вани, Hug,Ирче, HugЕве, Hug,Марги, Hug
Тая па, оптимистка  Mr. Green , все едно другата половина не са същите. Mr. Green

Привет-мривет  Hug
Мноу мрачно вънка, тва щот Зиза вчера мрънкяше по Райчо. hahaha

Рони  Hug, Ирче  Hug, Евче  Hug, Николова  Hug, Ми4е  Hug, Лини  Hug, Зиз  Hug
На ви да се почерпите, че голямата щерка днес става на 29  Grinning на мама бебочето то  Crazy Flutter Heart Eyes. Joy
Скрит текст:

Стига ви толкова. Mr. Green

# 631
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Проф Heart Eyes Hug да ти е жива и здрава. Желая много късмет и успех във всяко начинание newsm59  bigdance2 newsm18  ura

И кат стана дума за черпенье... eat eat eat eat

# 632
  • Пришълец
Ехааа,дойде в най-подходящият момент smile3508 Сал нЕкой я пипнал,рипам на бой Naughty
Профче,ЧРД на бебочето ти  Heart Eyes Laughing.Здраве,щастие и много късмет й пожелавам  smile3510!

# 633
Па яз вече я изядох, па ти рипай на кво щеш Joy Joy Joy

# 634
Профи да ти е жива и здрава щерката Hug

# 635
Мерси Зиз, Николова, Еве  Hug Hug Hug

# 636
  • Варненска клюкарка
Проф, да ти е жива и здрава дъщерята, от всичко най-хубаво на света, по много да има за нея!
И за теб Hug

# 637
Зизулино Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes
Проф4е Hug Heart Eyes 4естит празник
А, на щерка ти и пожелавам много здраве, много късмет и много сбъднати ме4ти newsm59

# 638
  • Още у мъглата ...
Добър следобед, шашавки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ух, как се е задъждило, само да дремка човек  Grinning Party Party Party Party

Кой мож да си дремка, приятно дремкане, пък кой не може ... довечера Laughing

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Да е жива и здрава малката ти щерчица   newsm59:hug: Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes С много успехи, щастливи дни и хубави любови Wink Grinning Hug Hug Hug

И за мамчето  Hug

# 639
Мерси Белл, Ми4е, Габче  Hug Hug Hug
Дано има по-голям късмет от мен в живота! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 640
  • Още у мъглата ...
Мерси Белл, Ми4е, Габче  Hug Hug Hug
Дано има по-голям късмет от мен в живота! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ще има  Hug Hug А и то късметът е относително нещо Peace Най-важното е да има късмет да се чувства добре в собствената си кожа Hug Hug Hug
То на всички ни е ясно, че животът не е цветя и рози без бодли Grinning Peace

# 641
  • Още у мъглата ...
Хайде, банда, на 28 ноември на благотворителния мач на Гришо и Монфис в зала Арена Армеец   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Суперски ще стане мачът  Party Party Party Само чакам да пуснат билетите  Party

Давайте да се сбираме Гришовките да ходим  Party Party Party Party

# 642
У супер , жалко , че ми е дълечко София
Моята втора братовчедка живее в Америка и това лято ходиха една група българи да го подкрепят

Скрит текст:
долу момичето в дясно е тя

Голям сладур си е  Heart Eyes

уф тва чай с джинджифил е  Sick едва го пия

Кажете , някое филмче романтичко , комедия гледа ми се ся , а не се сещам за нищо  newsm78

# 643
  • Още у мъглата ...
У супер , жалко , че ми е дълечко София
Моята втора братовчедка живее в Америка и това лято ходиха една група българи да го подкрепят

Скрит текст:
долу момичето в дясно е тя

Голям сладур си е  Heart Eyes

уф тва чай с джинджифил е  Sick едва го пия

Кажете , някое филмче романтичко , комедия гледа ми се ся , а не се сещам за нищо  newsm78

Еве  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ехаааа, само мога да им завиждам на братчедка ти и приятелите й Grinning

Ама тук ще си отида да го гледам на живо  Party  Party Party Иначе и другата година (март или април) вече сме спечелили и ATP турнир да има тук и пак ще може да гледаме хубав тенис, като би трябвало и Грашака да е тук Grinning Peace

Ами вземи загледай Ашка (Kiralik Ask) - точно си е комедия и романтика Party Party Party Ама е сериалче Peace

# 644
малиии, сал аз не мойм ти предложим рУманттикъ, чи мойте румантики са мнооу фешънларски Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Колку пойчи трупуй, колко пойчи кръв, колко пойчи кофи с гилзи, толку по дубре и са ми точнУ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт