Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, колбаси ако ви се ядат е по- добре да си ги запечете, особено ако са сушени.

Гри/егор празнува имен ден на 25 януари. Едва ли ще празнува някой ден на гергьовден заради първата буквичка само.

# 571
Добре дошла,  Amazing Amazing
- лека бременност, здрав и пухкав бебок на финал. И скоро да минава гадното гадене  bouquet

Пъпешче , чудесни новини Simple Smile
Сега се отдай на лека бременност и почивка Simple Smile

Ох, аз много обичам суджук, но сега не си купувам хич. GrayButterfly добра идея със запичането Simple Smile

# 572
  • Cтраната на чудесата
Момичета, колбаси ако ви се ядат е по- добре да си ги запечете, особено ако са сушени.

Гри/егор празнува имен ден на 25 януари. Едва ли ще празнува някой ден на гергьовден заради първата буквичка само.

GrayButterfly   MM се казва Дончо,но празнува на Димитровден,не на Антоновден  Peace 

# 573

Оооо, свекърите ми редовно празнуват именния ден на сина ми на Гергьовден, видиш ли защото бил взел буквата на дядо си, а детето си има имен ден на 26.03, точно и само на неговото име...ама, съм ги оставила да са доволни, гледам да не издребнявам. В крайна сметка, след 4-5 години младежа ще има свое мнение по въпроса, дали и кога ще го празнува. Понякога обаче подкачам "радиото" с въпроса, ако Маргарита беше кръстена на буквата на баба си Мария, кога щеше да се празнува именния и ден, на 15.08 или на Цветница???...  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 574
Ами на Цветница, то такова хубаво име на цвете. Пък и приятелките и тогава ще честитят, едва ли някой извън семейството ще знае къде се корени именуването, че да честити на Богородица.

# 575
  • София
Оооо, момичета защо дрехите за бременни са толкова грозни Sad

# 576
Ох, милата...За твое успокоение, реално по-голямата част от бременността ни ще бъдем покрити с дебели якета, усукани със шалове, а и къде ли ще излизаме толкова в студа, така че дрехите няма да имат толкова голямо значение. Може да си потърсиш някоя рокличка, или въздълъг блузон, после си купуваш няколко клина, и като сложиш и едни ботушки с удобен ток, сигурна съм, че ще бъдеш много хубава бременна Simple Smile. Аз от предната бременност си купих само едни дънки за бременни от 2ра употреба. Иначе си носих моите си дрехи, тези, които бяха по-широки и подходящи: блозони, клинове, туники, широки есенно зимни рокли с висока талия или без талия...

# 577
  • София
Ох, милата...За твое успокоение, реално по-голямата част от бременността ни ще бъдем покрити с дебели якета, усукани със шалове, а и къде ли ще излизаме толкова в студа, така че дрехите няма да имат толкова голямо значение. Може да си потърсиш някоя рокличка, или въздълъг блузон, после си купуваш няколко клина, и като сложиш и едни ботушки с удобен ток, сигурна съм, че ще бъдеш много хубава бременна Simple Smile. Аз от предната бременност си купих само едни дънки за бременни от 2ра употреба. Иначе си носих моите си дрехи, тези, които бяха по-широки и подходящи: блозони, клинове, туники, широки есенно зимни рокли с висока талия или без талия...

Аз това гледам някакво зимно яке или палто... Рано е още за купуване, но разглеждам, защото моите палта всичките са силно вталени... и сега се чудя какво ще е това чудо дето ще ме покрие януари, февруари и март...
А момичета клинчета от къде си купихте, аз имам 1-2 ама ластика на корема ми е ужасно гаден и ми стяга, та трябва да са от тези с високата талия?
Забравих да допълня благодаря за успокоението... Simple Smile

# 578
Клинове си купувам от магазините за бельо, от тези, които приличат на чорапогащници като кройка, само дето са много den. Те нямат някакви стегнати ластици горе, както и чорапогащниците нямат. Имам рязан на глезените, и срязан на пръстите. Търся ги все черни, и ми се е случвало в по-студени дни да слагам по 2 честно казано  Embarassed, но като са черни, не личи

# 579
Малчо, Hug !Наистина и за мен са грозновати дрехите за бременни.Ами ето Дени дето каза,че има намаление в H&M ами абсолютно нищичко не ме грабна.Както казва Карагогова,повечето време ще бъдем опаковани с дебели якета,шалове...Аз вчера си взех едно зимно яке,но както винаги по мен.В смисъл има място да се растяга,но неисках да си вземам някое огромно да ми стои като чувал и след това да се чудя кво да го правя.Общо взето такава ми е и практиката с дрехите.Имам си едни дънки от втора употреба и другите клинчета си вземам от най-обикновен магазин за дрехи.Като гледам най-вече ластика да е широк.
Свиква се и с тази драма! Mr. Green

# 580
Аз от HM си взех една черна пола от трико и съм доволна, удобна е, има място да се резтегля, а и седи добре. Даже учениците ми се радват "Ооо г-жо, с пола ли сте, много ви отива", а мен ме напушва смях защо съм с полата, а не с дънките хахаха. Иначе от дрехите за бременни и аз нищо не си харесвам  и наистина надуват цените, колкото и да не обичам май ще погледна във втората употреба.

# 581
 Здравейте! Най-накрая мина ФМ. Според доктора всичко е наред. Мисля, че останах доволна. Беше ми много смешно, едва се сдържах да не се смея, защото бебчето се вълнуваше,шаваше и подскачаше много.  Балев доста се измори докато го измери.  Измери нухалната транслуценция и сърдечната честота,има носни кости, нормален череп. Това засега от мен. Утре ще отида да ми вземат кръв за БХС.
Момичета, дано и вашите ФМ да са добри.

# 582
karina31, толкова е вълнуващо Simple Smile  Hug
Много се радвам, че всичко е наред Simple Smile Стискам палци за БХС.

Ох, аз имам чувството, че това време направо пълзи едва-едва. Все още не съм видяла бебенцето и сърчицето - последния път само АГ каза, че е видяла бебе с пулс и това е Sad някакси като не съм го видяла с очите си не мога да се зарадвам още. Нямам търпение да дойде 20.10. и да видя, че всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

Наистина много грозни дрехи бреее, лятото - по-лесен сезон - поличка, потниче, рокличка и хайде хоп. Ама сега зимата .... пак поне ще хванем малко пролет Simple Smile И ще се възстановяваме с пресни плодове и зеленчуци Simple Smile  Peace

# 583
Момичета, много се радвам за всички, които сте добре. Да си кажа честно, трудно ми е да следя лините истории на всички, защото сме толкова много, има еднакви аватари, а аз с имената съм много зле. Но се радвам за всички хубави новини, за всички ношодошли, за всички хубави фетални морфологии, за всичко! Simple Smile)

По темата за дрехите - аз мисля да си купя 2-3 дълги широки жилетки и да си ходя с дънки, разтеглива блузка и жилетка. Повечето ми пуловери са къси и вталени, та няма да са много подходящи. С клинове ходя само вкъщи, не си харесвам краката толкова, че да ги подчертавам до там. Особено сега като се налеят още ще са чудни наденички Grinning  Чудя се и аз какво яке да си купя, или палто. Каквото имам няма да ми върши работа, щом корема леко порастне.

Ама това са бели кахъри. Да сме здрави, пък другото ще го наредим.

# 584
  • София
Напълно те подкрепям, много са грозни. Аз обожавам роклитв и имам голяма колекция от тях. При първата бременност се запазих със супер сладки рокли, които се разкрояване от бюста надолу. За сега си ги нося. Купих си чорапогащник за бременни от H&M, който е много мекичък, ще си взема още няколко, защото останах доволна Simple Smile Само идея си нямам какво яке ще си взема, то ще го мисля по-нататък. Може зимата да не е много студена и да имаме късмет Wink

Общи условия

Активация на акаунт