Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ами аз ги знам тези неща от моята нумероложка, при която ходя в началото на всяка година за хороскоп от доста дълго време... Та с нея сме коментирали имената и това ми го е казвала тя, че е добре детето ако го кръщаваш на някой да е човек, които вече е преминал през доста житейски уроци и е помъдрял, за да е спокойно и мирно детето, че давайки името на някой го наричаш на този човек.... Както и да е, аз лично вярвам в тези неща, но то е въпрос на мироглед, разбирания и т.н. В крайна сметка всеки решава в семейството си и неговия избор е най-добър... Hug
Ето, идеално, детето кръстено на нас с мъжа ми, двамата заедно вече сме минали през доста житейски уроци, а аз лично се имам за мъдра (извън кръга на шегата, доста по-мъдра от някои по-възрастни родственици Simple Smile ), а той пък е доста спокоен, даже твърде...  Wink bouquet. И аз вярвам твърдо на астрологията в много отношения, но първо се водя и по вътрешния си инстинкт, и интуиция, а те ми подсказват, че избора на име е перфектен Simple Smile
Днес е прекрасен ден!  1swing

Това е най-важно, щом такава е интуицията ти...
Аз също твърдо вярвам в нумерологията, по причини, които няма да излагам тук....
Името е много важно за мен, то създава първо впечатление при запознанство и все пак, цял живот ще се обръщат към теб така... Но това, че на нас ни харесват имената, не означава, че след 10-тина години няма да има две очички да ни кажат: Мамо защо ме кръстихте така, а ми не едикакси.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да се родят живи и здрави бебоците...
ахаха, да много си права Simple Smile нека са живи и здрави, все пак човекът прави името, а не името-човека Simple Smile

# 556
Това,че не трябвало да се кръщава на родителите не го бях чувала.Нашето момченце не е кръстено на таткото,но носи неговата буквичка.Сега искам да го кръстим хем на баща ми,хем на нас да ни харесва името.Незнам защо вътрешно си мисля,че ще е момиченце,може би,защото много ми се иска лиии. Whistling
Що се отнася до това Малчо,което казваш "Мамо защо ме кръстихте така, а ми не едикакси" аз вече съм го задавала този въпрос не веднъж,но в интерес на истината не съм се замисляла дали по този начин не наранявам родителите ми. Rolling Eyes

# 557
  • София
Роси и аз съм го задавала 1000 пъти тоя въпрос и после съм слушала историята за избора на името ми, но като бях по малка и съм сигурна, че майка ми е прощавала любопитните ми въпроси.... bouquet

# 558
И при мен е имало период да не си харесвам името. Познайте кой...през пуберитета разбира се...то тогава какво ли си харесвах...Simple Smile Наистина има известна мода и течения и в имената, някои се демодират, други нашумяват. Последно време около нас има много подрастващи Михаели, Мартиновци, Калини, Ани-Марии, или само Ани. Прави ми впечатление, че се завръща и модата към по-архаичните и царските имена като Крум, Горан, Кубрат...някак звучат по гордо български Simple Smile bg

# 559
И ние сме решили бебка да носи буквата на тати!И аз,като Роси съм на 99,9% сигурна,че ще е момиче. Flutter Вие имате ли такива усещания?  Grinning

# 560
  • Cтраната на чудесата
И аз мисля,че ще е момиче (отново  Wink )

# 561
  • София
Аз си мисля, че ще е момче, пък да видим и мома да е, честно казано нямам предпочетания.... Но ще съм идеална свекърва.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 562
Да, и с предните деца направо си знаех пола, та и сега, изобщо не съм мислила за женско име...

# 563
аз си мисля,че ще е момче, дори съм 99,9 процента убедена, не съм имала предпочитания какво ще е, просто усещам,че ще е мъжко Simple Smile

# 564
Добре дошла,matahari!Желая ти лека бременност и здравичко бебче.
Denny_Iv,радвам се за хубавите новини,все така да са.
По-назад в темата някой беше писал за болки в кръста.Как се справяте в тях?Снощи помолих ММ да ме масажира леко,че като си легна е нетърпимо и леко ме облекчи,но днес е същия ад. ooooh!
Прави си дълги разходки, на мен това ми помогна. Няколко дена беше нетърпимо, но ходихме малко на екскурзия и след 12 км. разходка ми изчезнаха болките в кръста. Според мен поне по 4 5 км. на ден е добре да се ходи, не мен поне ми помогна много Simple Smile

# 565
Здравейте, чета ви от известно време и реших да се запиша при вас, леко бременеене на всички ви и здрави, сладки бебоци на финала  Hug

Моят термин е на 16/05, на 02/11 съм на БХС, броя дните вече! Второ детенце ще ми е, но нищо общо с първата бременност, тази за момента е по-кофти. Първата в началото беше по-лека, от 6тия месец нататък беше зорът. Сега се надявам поне да е обратното  Joy

В тази връзка да питам, как се справяте с гаденето? Моето е перманентно, не ми се гади само когато спя  Shocked  Най-силно е вечер, когато на моменти даже светлината на лампата ме дразни. Навсякъде мирише на някакви неща, почти всички миризми ме дразнят...кошмар някакъв. С първата бременност имах леко гадене сутрин, ама такова чудо като сега не ми се беше случвало. Пробвах много неща - чайове, хомеопатични препарати, ментови бонбони, да ям бисквити, солети, препечени филии - не помага. Та какви са вашите хитрини, с които я борите тая напаст?

Някой назад питаше за дрехи за бременни - аз съм само на клинчета и туники. С тази бременност дънките не мога да ги изтрайвам, както и чорапогащниците (а миналия път си ги носих до средата на 5тия месец...). Купих си от H&M (не от серията за бременни, че са скъпички) клинчета, оказаха се попадение, а и после ще могат да се носят. И разбира се, от любимите ми туники с прилеп-ръкав: могат да съберат много корем  Laughing , освен това заради кройката не се разтегля трикото и си ги нося след като родя пак. Момичетата, които са от София (понеже не знам в други градове има ли го този магазин), ако искате вижте за блузи в магазина на Акропол дали ще ви хареса нещо, имаха известен избор от широки неща, даже и 1-2 вида рокли. Не са скъпи, не видях нещо над 25лв, моите бяха 18лв.

Хубав ден на всички ви желая  bouquet

# 566
Момичета,
ако някоя се интересува има намаление до 50% на артикули за бременни в сайта на H&M.

# 567
Добре дошла,Amazing Amazing!Лека бременност и здравичко бебче!
Мисля си,че може би 2016г. ще е повече женска година,защото предните няколко години масово мъже имаше,но важното е да сме здрави.
Относно вървенето толкова км ми е невъзможнооо и дума неможе да става.Мързеливо ми е до небесата. Joy
Дени,тенкю за инфото.Веднага се мятам в онлайн магазина им. animal037
п.с.На 1-ва страница отбелязах мамчетата с близначета.Моля,ако пропускам някого светнете ме.

# 568
Привет и от мен и добре дошли на matahari и Amazing!
Amazing, при мен срещу гаденето чудесен резултат даде отвара от резене - вечер накисваш 1 ч.л. семена в чаена чаша, а на сутринта пиеш водата. Бори и подуването на корема. Simple Smile

# 569
  • София
Здравейтееер Simple Smile добре дошли на новите мамчета Simple Smile
Идвам за отчет - изписахме майка ми та една тревога по- малко. За мен записах се на ЖК- видяхме сърдечна дейност, взеха ми кръв, утре съм на ендокринолог за резултатите и вече не работя Simple Smile
И аз имам усещане за момиче Simple Smile за имена не е мислено още

Общи условия

Активация на акаунт