ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 12

• 82 743
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
наскоро видях снимки с Паулина и Данила от закритата премиера на филма, но си помислих, че тя там е гост, а се оказва, че участва във филма.
ще чакаме да видим значи

аз така потънах в Карпов... Laughing Laughing

снощи си легнах в един и се събудих незнайно защо в 3, та станах да догледам първия сезон и продължих с втория )))

не знам защо съм подхождала с някакво предубеждение към този филм, може би именно защото говорят, че бил любимият филм на Путин и съм си мислела, че ще е някакъв такъв съвсем 'правилен' филм за 'правилните' полицаи.

а се оказа изненадващо истински, с друг поглед върху криминалните сюжети. атмосферата във филма много приятно ми напомня за 'Товарищи полицейские'.

не знам как си стиковат сценариите на Пятницкий и Карпов, може би ги пишат едни и същи хора, но нещата са изпипани по връзките между двата филма. Всъщност 'Карпов' се явява своеобразно странично разклонение на 'Пятницкий'.

много ми допадат диалозите във филма, с тънкия мрачен  хумор на Карпов и жестокия, нагъл хумор на Зотов / Степан Рожнов/

оказва се, с Путин имаме значи еднакъв вкус  Laughing Laughing

интересен актьор Владислав Котлярски. завършил е режисура всъщност.

# 481
благодарности на Кали  bouquet bouquet

напоследък виждам как все повече хора питат за преведени филми . хубаво е, че има интерес, жалко е, че рядко се намират преводи.

Привет момичета!

За много години!  Hug Hug Hug

"Иллюзия любви" преведох по молба на сръбските момичета.
(всъщност сериалчето още не е излъчвано по руски телевизии)
На тях им е по-лесно да превеждат от български от колкото  от руски.

Скрит текст:
След сериала "Верни мою любовь" (няма какво да се заблуждаваме, комерсиалните сериали най-бързо стигат до голямата аудитория), след превод (отново) от български на сръбски настана една Балкано-Бондаренска еуфория и като се започна... няма спиране.
То подаръци му изпратиха, поканиха го в една група (той прие и се появи в тази сръбска група).
Стигна се до там, че ходиха в Москва да го гледат в театрални постановки.
Срещнаха се. Снимаха се, общуваха с него, взеха си автографи.
Много приятно изненадани от поведението му... (усмихнат, весел, позитивен, внимателен...) Heart Eyes

ФЕНСКАТА ЛЮБОВ Е БЕЗГРАНИЧНА  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз наистина нямам много време.
Има доста хора, които превеждат, но остават и толкова много
непреведени, а хубави руски филми и сериали...  Heart Eyes
Направо ме е яд.  #Cussing out

Сега ще погледна какви филми и сериали предлагате, че нещо много изостанах.  smile3503

П.П. И моя син търси субтитри  Laughing  Той пок на филма "Война полов".

# 482

Скрит текст:
След сериала "Верни мою любовь" (няма какво да се заблуждаваме, комерсиалните сериали най-бързо стигат до голямата аудитория), след превод (отново) от български на сръбски настана една Балкано-Бондаренска еуфория и като се започна... няма спиране.
То подаръци му изпратиха, поканиха го в една група (той прие и се появи в тази сръбска група).
Много приятно изненадани от поведението му... (усмихнат, весел, позитивен, внимателен...) Heart Eyes

голям ентусиазъм , браво ...

ние  като имаме над стотина любимци в 'разширената десятка' Wink , на кого по-напред да се опитаме да отидем на театрална постановка.

между другото ето по това линкче може да направите една кратичка виртуална разходка по Малая Бронная,  на която се намира едноименния театър, в който играе Страхов.

всъщност той сега там само във  ' Варшавская мелодия ' участва, иначе вече не е в щатния състав на театъра. но пък сега там играе Антипенко )))

много симпатична малка уличка, изненадах се колко малка изглежда отвън сградата на театъра.

следвайте със стрелката на мишката по улицата. театърът е в ляво Wink

трябва да се копира целия линк обаче в браузъра

https://www.google.bg/maps/place/Twins/@55.7604929,37.5965915,3a … 5y,221h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1svWLSuVtGZ3-Suk3eu3oI-A!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DvWLSuVtGZ3-Suk3eu3oI-A%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D221.76265%26pitch%3D0!7i13312!8i6656!4m7!1m4!3m3!1s0x46b54a37e4591d15:0xaa664dd7d85a3295!2z0JzQsNC70LDRjyDQkdGA0L7QvdC90LDRjyDRg9C7Liwg0JzQvtGB0LrQstCwLCDQoNGD0YHQuNGP!3b1!3m1!1s0x0000000000000000:0xe2aa8c25b2f0cbdf!6m1!1e1

# 483
Поразходих се на Малая Бронная, порадвах се на сръбските фенки на Бондаренко и накрая реших да посетя град Кострома. Покрай него открих, че Кострома е име и на славянска богиня.

Спомних си миналата година как се ровихме за руския Ивановден и стигнахме до летния празник на Иван  Купал, аналог на нашия Еньов ден (летен Ивановден). Оказва се, че богинята Кострома  и Купал са брат и сестра.

Цялата история тук http://ladograd.net/kostroma-slavyanskaya-boginya/

А от дясно са препратки към историите и на други славянски богове. Оказа се че за тях почти нищо не знам.

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 22:34 от nataly_gr

# 484
благодарности на Кали  bouquet bouquet

напоследък виждам как все повече хора питат за преведени филми . хубаво е, че има интерес, жалко е, че рядко се намират преводи.

Привет момичета!

За много години!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Много приятно изненадани от поведението му... (усмихнат, весел, позитивен, внимателен...) Heart Eyes

И аз наистина нямам много време.
Има доста хора, които превеждат, но остават и толкова много
непреведени, а хубави руски филми и сериали...  Heart Eyes
Направо ме е яд.  #Cussing out

Сега ще погледна какви филми и сериали предлагате, че нещо много изостанах.  smile3503

П.П. И моя син търси субтитри  Laughing  Той пок на филма "Война полов".

Кали, от името на глухите баби и незнаещите руски език , ти благодаря за този труд!  Hug Praynig Молбата ми е, да не забравяш да ги показваш и в профила ти във V-boks, че да са ми под ръка Grinning

# 485
Момичета, благодаря за всичко!

С тази весела песен завърши "Война полов"  Grinning

Много ми се ходи на театър в Москва или Санк Петербург, мечтая за това като за чудо.

# 486
Най-после!
https://vk.com/takaya_rabota?z=video-84805719_171506257%2F6af3984b556cfbe03a

на 11 януари стартира дългоочаквания 2 сезон на "Такая работа"  Grinning

# 487
Вале, за съжаление новият сезон на Такая работа ще бъде май  без Лёша Митин  Sad

# 488
Привет, привет!

Момичета, току що изгледах това филмче Алла в поисках Аллы (2015)

В ролите  Юлия Жигалина и Олег Алмазов.

Една сутрин, около контейнерите с боклук е намерена добре облечена, но загубила паметта си жена. Случайно намиращият се там Андрей решава да й помогне да намери дома си.

И за двамата този път се оказва пълен с неочаквани разкрития.

Въпреки, че на места е предсказуем, филмът е  забавен.
Гледа се с лекота и става за отдих. Препоръчвам.

На руски https://www.youtube.com/watch?v=AcDAZ1fn2vA

# 489
И едно клипче със Стас

# 490
И още едно

Кадрите са от филма Люба. Любовь (2012 - 4 серии). Предлаган е в предходните теми.
За тези дето не са го гледали линк (1-ва и следващи)https://www.youtube.com/watch?v=gpc9mMVBFHM

# 491
Привет, привет!!!

Предлагам едно криминално филмче от 2011 -Сибиряк на Игорь Москвитин

с участието на  Егор Пазенко, Константин Соловьёв, Анна Азарова, Екатерина Проскурина

Соседи за глаза зовут Андрея Молотова - сибиряком. Молотову тридцать пять лет. Молотов все делает не спеша: не спеша ходит, не спеша разговаривает, не спеша принимает решения...
Несколько лет назад Молотов погрузил все необходимые вещи в багажник своей машины и приехал с женой в Питер из далекого заснеженного Усть-Илимска. В общем, начал новую жизнь.
Молотов вместе с новым приятелем Шуваловым организовали строительную фирму.

На руски https://www.youtube.com/watch?v=wdt-YVw3xGA

# 492
аз съм вече на 3-ти сезон на Карпов...

силен филм

а по НТВ върви Пятницкий, хвърлям по едно око, защото мяркам познати лица

чудя се колко ли е сложно да се организират и заснемат такива мащабни сериали - актьори, оператори, сценаристи, монтажисти, каскадьори, техници, озвучители,  костюми,  коли, техника, вътрешни и външни снимки, всичко това да го подготвиш, стиковаш, да наемаш къщи, апартаменти за снимките и то десетки и стотици различни.
нямам идея как става, но със сигурност е някакъв много сложен процес. ако се замисли човек не е лесна работа само да ги нахраниш и облечеш тия хора дори само за един снимачен ден...

накрая ние виждаме само лъскавата страна от тяхната работа и нерядко се мръщим на готовия продукт, който ни предлагат...
не си даваме сметка за умората, неудобствата, лишенията, недоспиването, нервите, непълноценния личен живот, разбитите семейства, преследването от журналистите...

Rolling Eyes

# 493
Такая работа - трейлър 50 серия

Лёшка Митин си е там Wink

https://vk.com/feed?z=video-84805719_171517972%2Ff3aeddb11b9268f351

# 494
  • Варна

Момичета, За много години! Живи и здрави, радостни и доволни, хармонични, съвсем лекичко неприлични, каквото хубаво си помислите, десетки пъти да се сбъдва,  пък лошото да ви подминава! И късмет,  късмет във всичко!

Много сте писали, докато ме  нямаше, много имам  да ви чета... За мен годината на руското кино започна с разочарование. Саранча. Dали от много барнатия трейлър, от очакването след Метод, от придобития ми с времето максимализъм ( глад +алчност едновременно) или от всичкото заедно плюс други неща, филмът мина покрай мен, без да ме докосне, засегне, трогне. Просто покрай мен. Идеята за разрушителната сила на любовта, страстта и лесно изплъзващата се граница между тях е стара,  в Саранча обаче, е някак започнато и недовършено не само нещо, ами всичко - седя, гледам, пуша, пак гледам, и накрая си казвам : Хубаво, де. И какво от това?!

п.с. Натали, смях се с глас на  вметката ти за Меглин! И си е така )

Общи условия

Активация на акаунт