ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 12

• 82 743
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Привет, привет!!!

M.D. благодарности за милите пожелания.

Така е, отсъстваш за малко и изтърваваш много, и куп предложения отива в списъка "това трябва", който набъбва ли набъбва  Joy Joy Joy.

Та от въпросния списък, с голямо закъснение извадих и започнах да гледам Женить Казанову (2009 - 8 серии) ,

Филмът пролежава там сигурно от времето на Тема 3. За тия години Вика и Антон Макарский се сдобиха с дъщеря, че дори и със син   Heart Eyes

И понеже е все още време празнично, със сигурност за руснаците, филмът е съвсем подходящ, лек, неангажиращ, романтичен и най-важното непредлаган в темите.

На руски 1-ва серия, другите следват https://www.youtube.com/watch?v=GaV1pk0RfXs

# 496
Антон Макарский - Belle

# 497
И песничката от филма Женить Казанову

# 498
Антон Макарский много ми харесва като певец, но като актьор не е нищо особено.

Упорито гледам "Пятницкий", но още съм на 1 сезон. Лор така разхвали "Карпов", че реших да се подготвя за него, като мина през Пятницкий.
Честно казано, не е толкова увлекателен, както някои други полицейски сериали. Полицаите са доста отблъскващи на моменти, а някои и в цялост. Въобще, тъжна картина.

# 499
Вале, явно и Пятницкий и  Глухарь са по-ранните сериали, а Карпов идва след това, и продължава успоредно с по-новите сезони на Пятницкий. Например 4 сезон на 'Пятницкий' върви успоредно със събитията на 3 /последен/ сезон на Карпов.

предполагам, че 'Пятницкий' не е така увлекателен и драматичен като 'Карпов'. навярно е по-банален и си е точно разни случаи от практиката в едно полицейско управление, докато в 'Карпов' видях сблъсък на силни характери и по-скоро нещата се фокусирани върху междуличностните отношения, а не върху крими историите .

така че изобщо не е необходимо да се гледа първо 'Пятницкий'
аз ще го гледам повече от интерес към героите, които видях вече в Карпов и то сигурно оттам откъдето започват драматичните събития около самия герой Карпов и там където се включва Степан Рожнов

явно обаче Аверин все пак не участва в 'Карпов', вероятно сцените, които видях с него са били ретроспективни от събития в 'Глухарь' или от 'Пятницкий'

Mr. Green Wink

така че спокойно можеш да зарежеш ранния Пятницкий и да гледаш направо Карпов

сега се замислих дали тези актьори, които години наред играят един персонаж, преминавайки от сериал в сериал в продължение на много години, не започват да се чувстват шизофренично, защото ако толкова дълго време успоредно със собствения си живот си и някой друг, как изобщо излизаш от ролята ?! Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 23:32 от lor

# 500
Лор, в някоя от първите серии на Пятницкий се появи Карпов, вика, трещя, въобще зле се представи.

Дано в сериала да е по-свестен, че направо ме изплаши.

# 501
Лор, в някоя от първите серии на Пятницкий се появи Карпов, вика, трещя, въобще зле се представи.

Дано в сериала да е по-свестен, че направо ме изплаши.

да, да, той е бил голяма гАдина !!! Joy Joy Joy

прехвърляй се направо на Карпов  Laughing Laughing

# 502
Чудех се защо толкова ми допада Карпов

Оказва се, че сценарист е Илья Куликов, а негови са  също сценариите на филмите Игра,  Бессонница,  Меч,  Шахта, Следственный комитет, Моими глазами ,  Глухарь,  Пятницкий, Закон каменных джунглей.

Впечатлена съм, че е автор на едни от филмите, които най-много съм харесала в криминалния жанр- Игра, Меч, Бессонница, а сега и Карпов. Ако беше написал сценария и за Инкассаторы, щеше да е единоличен победител в класацията ми за сценаристи  Mr. Green

интересното е, че е само на 34 години сега.
по филмографията му виждам, че има реализирани сценарии от 2006-та и общо 39 игрални филма, повечето мащабни сериали  Rolling Eyes

браво, радвам се на таланта му и на това, че е успял да пробие

филмографията в кинотеатр.ру

http://www.kino-teatr.ru/kino/screenwriter/ros/25195/works/

# 503
Привет, привет!!!

Момичета искам да ви предложа един много симпатичен крими сериал излязъл съвсем пред Новата година Аргентина (2015 - 4 серии) на Сергей Крутин

В главните роли  освен  Таня Арнтгольц и  Костя Соловьёв ще видим още и Семен Трескунов. Помните го Леня с инвалидната количка от Семейный бизнес.  Страшно много талант за неговите 15, вече, години.

Бизнесмен Олег Басов сообщает своей помощнице Ольге Метельской, что их компания - банкрот, и поручает ей отвезти на Кипр чемоданчик с векселями на крупную сумму - его личный "страховой фонд". Ольга едет в аэропорт. Но по дороге она сталкивается с детдомовцем Лёшкой Найдёновым по прозвищу Аргентина. И ему случайно достается чемоданчик Ольги…

На охоту за пропавшим чемоданчиком с векселями выходит и Басов, и «мафиози" Михаил Тучин со своими подручными, и «смотрящие» из среды беспризорников и нищих, и майор полиции Стас Лебедев. Впрочем, последний больше мечтает посадить за решетку Тучина, а чемоданчик – лишь наживка...

Всичките 4 серии на руски https://www.youtube.com/watch?v=WnetYgVuDnM

# 504
Привет, привет!!!

Преди малко повече от месец е била премиерата на Игра с огнём (2015 - 4 серии)

Анна Арефьева, Андрей Терентьев, Василий Щипицын, Светлана Щедрина, Владимир Кочуров...

Престъпление, любов и много пари...

Въпреки някои не съвсем дотам изпипани неща филмът е много добър. Изгледах го с интерес и не един дъх.

На руски http://rosserial.net/serial/igra-s-ognem.html

# 505
Момичета в masters-tb с бг субтитри вече е и Аргентина.

За преводача  bouquet

# 506
Привет, момичета,

благодаря ви за ценната информация. Чета и трупам.  Simple Smile

Аз задълбах в Пятницкий. Към края на 1 сезон стана супер напрегната интригата, така че с пълна пара захванах 2 сезон.
Между другото, цели две серии бяха отделили на Карпов, той беше в трудна ситуация и се съюзи с нашата полковник Зимина, нач. на Пятницкий.  Simple Smile

Оформиха ми се любимците - Дмитрий Мазуров, Антон Батырев, Андрей Сорока.

# 507
да, хубав е 'Игра с огнём', аз го гледах още на премиерата и го харесах много .

Андрей Терентьев беше в много привлекателна отрицателна роля )))

момичета, аз изгледах и трите сезона на Карпов ...и ...го започнах отначалото  Laughing

наистина много ми влезе под кожата този филм

между другото, в обсъжданията на 'Пятницкий' намерих, че един зрител се е постарал да напише в каква последователност вървят всички тези свързани филми... Laughing

"Смотреть и понять всю диалектику образов и метаморфозы героев надо в следующей последовательности( так как некоторые события отражены там и там с точки зрения разных героев): Глухарь ( 1 - 3 сезон) , затем - Отдел Пятницкий ( 8 серий) , затем - Пятницкий ( 1 сезон) , далее - Карпов ( 1 сезон) , далее - пятницкий ( 2 сезон) ,далее Карпов ( 2 сезон) и примерно так перемежая по лед последний сезон Карпова с Пятницким , а потом остальные сезоны Пятницкого , чтобы понять в кого превратилась Зимина !"

повечето зрители са на мнение, че по-силни са Глухарь и Карпов и недоволстват от развитието на събитията и героите в Пятницкий.

# 508
Момичета, не мога да не споделя възхищението си от още един актьор в "Пятницкий", Сергей Гурьев.

Героят му е не много симпатична личност, меко казано, но...актьорът така хубаво го рисува, с много краски и нюанси, и прави много колоритен образ.

Лор, не бих могла да се откъсна от един сериал, да почна друг, после трети и т. н. както проследява хронологията този зрител. Героите увличат повече, отколкото някои събития.
Напр. ти си във възторг от Карпов, а аз от това, което дават в "Пятницкий", никак не го харесвам.

Но съм сигурна, че ако почна да следя сериала, ще ме "хване".

# 509
Вале, Степан Рожнов /Зотов/ от втори сезон ли се появява ?

Общи условия

Активация на акаунт