Враца 38

• 93 286
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Mother of PrincesS, нищо конкретно Simple Smile Като цяло как са като екип, отношение към децата и работата с тях ... Може и на лични , ако прецениш  bouquet

# 106
Mother of PrincesS, нищо конкретно Simple Smile Като цяло как са като екип, отношение към децата и работата с тях ... Може и на лични , ако прецениш  bouquet

Сядам на лаптопа и ще ти пиша ЛС.

# 107
Можете ли да ми препоръчате добър невролог във Враца, става дума за болки в кръста?
Преди време жената е ходила на лекар, но не й е казал нищо съществено, а в това студено време едва се изправя.  newsm78

# 108
Можете ли да ми препоръчате добър невролог във Враца, става дума за болки в кръста?
Преди време жената е ходила на лекар, но не й е казал нищо съществено, а в това студено време едва се изправя.  newsm78

А рехабилитатор?

# 109
Здравейте !
 Да попитам   бях чела   че има някакво детско клубче  където срещу 2 лв  кафенце и детето може да играе в детския кът . Става ли за 9г. дете и къде се намира това ? А  някое друго да ми препоръчате за тази възраст ... хем да играе някъде а и да седнем на кафе примерно ...

# 110
Здравейте !
 Да попитам   бях чела   че има някакво детско клубче  където срещу 2 лв  кафенце и детето може да играе в детския кът . Става ли за 9г. дете и къде се намира това ? А  някое друго да ми препоръчате за тази възраст ... хем да играе някъде а и да седнем на кафе примерно ...

Това е новия детски център на светофарите на "Kaрл Маркс". В неделя ще правим там детски рожден ден и ще дам повече отзиви, но според мен ще е скучно за дете на 9 години.

# 111
Mother of PrincesS , как мина рождения ден в новия детски клуб?

Аз в крайна сметка направих партито на малката в Смехорани, и останах доволна като цяло.
Имаше още един детски РД, но вече беше към края си , и останахме само ние с децата. Спокойно мина всичко, имаше музика , скачаха, играха. Бях малко скептично настроена, но в крайна сметка ми хареса.

Да ви питам знаете ли къде се продава филц? Ще правят в училище мартеници, и ми трябват материали.

# 112
  • Враца
Сякаш съм виждала филц в едно гаражче, в което продават и прежда. По улицата на такситата надолу към военното окръжие. В един блок в дясно е. Малко преди да се с уснеш по стъпалата към бензиностанцията на ЛУКойл. Провери там, дано има. И пиши после, за да знам и аз със сигурност. Wink
Браво за рожденния ден, добре, че всичко е минало по план. Simple Smile

# 113
Мерси, ще проверя там ако днес ми остане време, и после ще споделя дали има.

# 114
Страхотно изкарахме в новия детски център, все се каня да седна да драсна два реда. Срещу 50лв. имаше и украса, и балони, всичко беше на ниво. Страхотно отношение. Много добро впечатление ми направи още когато им писах с въпрос за свободна дата, казаха ми "в събота ок, може" и 10 минути по късно ми писаха отново с хиляди извинения, че са се объркали, в неделя е свободно, а не в събота и заради това, че са ме подвели предлагат детето да отиде да играе безплатно. Много добре впечатление ми направи, защото така или иначе не приемам грешката за сериозна, не бях тръгнала да каня гости или нещо такова, за да са ми объркали плановете по някакъв начин. Там децата страхотно се забавляваха, тичаха, лудяха, топличко, приятно, не пускат външни хора, което е супер!! В частта за игра е мокет, а под мокета има дунапрен или някаква друга пяна, защото е мекичко и топло.
Много съм доволна. На тръгване подариха кутийка с бонбони за рожденничката, надписана с нейното име и талон за безплатна игра, също така уточнението да носи отново кутията за да я напълнят с бонбони !

# 115
Здравейте, ако е удобно да попитам бихте ли ми препоръчали ресторант във Враца с DJ или жива музика става въпрос за 3 март( т.е. не  събота или неделя, уточнявам тъй като през седмицата повечето ресторанти не предлагат жива музика или DJ)Благодаря ви!

# 116
  • Враца
Здравейте, ако е удобно да попитам бихте ли ми препоръчали ресторант във Враца с DJ или жива музика става въпрос за 3 март( т.е. не  събота или неделя, уточнявам тъй като през седмицата повечето ресторанти не предлагат жива музика или DJ)Благодаря ви!
Намери телефон на механа Нашенци и попитай дали ще има ДиДжей на 3-ти. Като ДиДжея в Нашенци - 1, който се намира до пожарната се справя отлично с работата си и винаги успява да създаде настроение. Wink За жива музика не знам къде има, не мога да помогна.

# 117
# 118
Честита Баба Марта! Нека ни донесе много здраве и любов!

# 119
Честита Баба Марта!  Simple Smile Живи и здрави и много усмихнати бъдете!

Общи условия

Активация на акаунт