Враца 38

• 93 266
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте на всички  bouquet
Моля да ми препоръчате добър кожен детски лекар във Враца, без значение дали работи със здравната каса. Благодаря предварително!

Здравей, препоръчвам ти д-р Анелия Якимова. Не е детски, но съм виждала и дечица при нея. Сред най-добрите е в града, чувала съм доста отзиви, а и говоря от личен опит.  Peace
Благодаря ти!

# 91
Mother of PrincesS , да знам го  Wink

Засега мисля да събера децата вкъщи на торта и сандвичи, остава  аниматорите да ходят и по домове, и ще е чудно  Grinning

Сигурно ходят. Видя ли им цените в сайта? Между 80 и 120лв. (съответно 1ч. 1.30 и 2ч.) отделно вече цени за рисуване върху лицата, са украса и за не знам си още какво.

# 92
Привет   Hug

Мале какви са тези цени на аниматори тук ... ц .ц .ц ...... Миналата година ,а и по миналата  когато живеехме във гр.Ямбол си бяхме викнали аниматор от кукления театър  35лв за 2  часа ....  рисува им върху личицата, преоблича ги в костюми ,игри най различни  беше супер ....   80 лв ..120лв и то за Враца ...  Shocked Shocked Shocked

# 93
Taка е и то това е най основното. Май рисуването върху лицата се заплаща отделно, както и разни свещички, украси и какво ли още не. В детския център на Петропавловска пък една приятелка каза, че около 200лв. излиза един рожден ден.

# 94
Не видях никъде цени в сайта им поне, може ли линк да ми дадеш?
Доста високи ми се виждат по това което казвате, 80 лв за един час, и отделно да си заплащаш за рисуване. Нека влиза всичко в цената, по-приемливо ще бъде .
За детския център на Петропавловска, горе долу толкова излиза един рожден ден, пък като ми казаха че искат 10лв, за да разрежат тортата защото не е от поръчана при тях, щях да падна.

Последно ще събера вкъщи дечица, ще измисля някакви неща да се занимават за час, два и това е. Може  Меджик нудълс да им взема, малката много го харесва, балони да пукат ако искат.

# 95
Не мога да си го причиня  в нас Mr. Green Ще попитам в двата нови детски клуба как излиза като цена и ако е твърде солено, ще мине само с рождения ден в градината.

# 96
  • Враца
Ейнджъл, разпитах моята позната за новия кът до Ферит. Врачанче калпазанче се казва и там за 2 часа е 50 лв, за 3 часа е 70 лв. Като в този втория пакет се включва и надпис ЧРД с името на детето и подарък по едно балонче на всички дечица. Тази цена НЕ включва никакъв кетъринг, а е само като наем и ползване на помещението и нещата вътре. Родителите са свободни да си внасят всичко, което пожелаят за хапване и пийване, като там бара разполага и с кафе и сокчета. Имало и някакви гризинки, които се продават на бара. Естествено възможно е и осигуряване на кетъринга и цялостна организация, т.е. родителите да не се занимават с нищо, естествено с допълнително заплащане на кетъринга. Та това ми се струва добра идея за празненство, което да не е вкъщи, особено ако децата са много, а мястото малко.   Joy Може да питаш и дали няма да ти дадат да си внесеш меджик нудълсите. Wink Ето и телефон на мацката, която го държи - 0884174277 Мария.

# 97
50лв. за два часа е супер! На място ако отида дали е там постоянно?

# 98
  • Враца
Даа, мисля, че постоянно са там, само може да има обедна почивка - това не знам. Но може да се обадиш да попиташ за работното време. Wink
По принцип е отворено за почасово ползване. Два лева на час било с безплатно кафе. Хахах

# 99

ето какво намерих може  да е в помощ Wink

# 100
Здравейте на всички ! Аниматор съм в " Калпазани " . Първо по запитване дали ходим у дома - да,партитата могат да са навсякъде . Детска градина ,вкъщи , в заведение и др...
Стандартната аниматорска програма е с цени  80 , 100 , 130  за 1 ч. ,1;30 и 2 ч.
В ТЕЗИ ЦЕНИ СА ВКЛЮЧЕНИ :

Партито включва:
– аниматор-приказен герой по ваш избор
-  DJ / помощник аниматор / 
- 10 бр. Професионални снимки – като подарък
- НОВО ! Тематични покани
-рисунки на лица за по-малките и татуси за по-големите с безвредни ,хипоалергични бои
-игри
-караоке
-озвучаване
-светлинни ефекти
-заря за торта
-ефекти
-УНИКАЛЕН подарък за рожденика
-награди за всички деца
-и ОЩЕ изненади…
Без значение броя на децата !
 Имаме различни пакети
и  възможност само за рисунки / озвучаване.
 РАЗЛИЧНИ ПАРТИТА СЪС СЦЕНАРИИ
например :
 Нови партита със сценарии

-НОВО – ПИРАТСКО ПАРТИ

“ По следите на съкровище“
Партито включва:

– реквизити (костюми перуки и др..) и ИСТИНСКО СЪКРОВИЩЕ

– двама аниматора – пирати

– озвучаване

– 10 бр. Професионални снимки – като подарък

-Кратко монтирано филмче от партито

– НОВО ! Тематични покани .

– пиратски рисунки на лица и татуси с безвредни ,хипоалергични бои
– тематични игри
-светлинни ефекти
-заря за торта
-ефекти
– много награди за всички деца
-и ОЩЕ изненади…

.Допълнителни услуги / като украса  около 50 цветово издържани с темата на партито балони ,фигури от балони/ -цена 20 лв.

Имаме дипломи
и квалификации по :

– Изящни изкуства – художник

– Педагогическа правоспособност

– професионални квалификации за Аниматор

. Това са част от нещата които предлагаме. При интерес посетете страницата ни на фейсбук или сайта
 www.kalpazani.eu

# 101
Здравейте, от доста време ви следя, но тъй като не живеех все още във Враца, не съм се включвала в дискусиите. Съжалявам, че се първото, което публикувам е отрицателно мнение, надявам се да предпазя други от това, което ни се случи.

Тъй като стана дума за детския център "Смехорани" на "Петропавловска", искам да ви кажа, че останах много разочарована от него.

Първо, аз си внесох тортата - домашна, два дни я правих, за да стане перфектна, и почти се получи, но в центъра не ми дадоха да си я нарежа аз, а я взеха и я нарязаха в кухнята, въпреки моето настояване да ми я оставят. Тъпанарките разрязаха кръгла торта напречно и я съсипаха тотално. Не беше традиционна торта с блатове и беше задължително да се реже на триъгълници като пица, за да се получи желаният ефект. След това откраднаха половината торта и на всичкото отгоре си платих 10 лв. за "услугата".

Бяхме резервирали залата с принцеси, но като отидохме, се оказа, че са приготвили масата в голямата зала. Представете си разочарованието на дъщеря ми. Тя самата беше с рокля на принцеса и коронка и тортата също беше като принцеса. Въобще идеята беше да е "принцески" рожден ден, но ни го провалиха напълно.

След това сандвичите не бяха тези които сме поръчали.

Балоните бяха нахвърляли по земята.

За капак, точно два часа след началото на рождения ден, ми казаха, че оттук нататък трябва да доплащаме за всяко дете на час. Отговорих, че знам и няма проблем, но след 15 мин. ми казаха, че тъй като няма други клиенти, ще затварят вече и трябва да си ходим. Имайте предвид, че консумацията на дете беше доста повече от минималната.

Помислете си дали си заслужава да ви съсипят така чакания празник. Детето плака вкъщи заради тези тъпанарки. Никога повече няма да влезем там.

# 102
  • Враца
Уаууу, това надхвърля всички негативи, които съм чувала за там. Да не говорим, че от човек, работил там знам, че неядени сандвичи се прибират в хладилника и се притоплят за следващия рожден ден. Потресаващо просто.

# 103
  • Някъде там
Привет , момичета Simple Smile

Питането ми е малко в страни от темата за рождените дни ...

Знам , че имаше мами с деца в ДГ "Вълшебница" и сега са 4-та група. Моля да споделите мнение относно госпожите от тази група . Есента тръгва на градина малкото ми детенце и събирам мнения . Благодаря предварително. Simple Smile

# 104
Моето дете сега е четвърта група Simple Smile Не знам какво по конкретно да ти кажа, нещо определно или просто дали съм доволна?

Общи условия

Активация на акаунт