Враца 38

• 93 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Тези подаръци... Много затрудняват всяка година. Може да открадна някоя идея от вас...

Къде във Враца сте виждали гювечета? Не съм обръщала внимание.

# 76
Виж в магазините на Валмон- всичко по 1 лв.

# 77
Здравейте !
Вчера взехме на малкия таблет за Коледа . Остава и конструктор ...  За приятелят ми взех една семейна игра забавна ... тои това си искаше .. Остава на племеничките да взема ... мисля някоя дрешка и играчка . те са близначки на 9 м ..  Други подаръци не мисля да вземам.

А гювечета  по магазинчетата от веригата Валмон има гледала съм по 2,50 . И аз  много съм им мераклийка на тях .. и на един голям гювеч ...

# 78
И аз съм готова с подаръците. Тази година се дръпнах рано и поръчах играчки за всички от Хиполенд от Черния петък. Доволна съм - 25% на всичко и безплатна доставка. Радвам се, че така направих, следващата година пак. Да не говорим, че в момента гледам една и съща играчка тук в Селеката и в сайта им (без да е на промоция) с над 10лв разлика!

Pipi мислех, че ти писах в темата за парфюмите, обаче сега не си виждам поста, явно не съм публикувала. Мерси за препоръката, в крайна сметка заложих на сигурното - отново! Simple Smile В парфюмерията ми предложиха Trussardi като близък аромат и наистина беше доста добър, набележих си го Simple Smile Друг е въпроса, че във въпросната парфюмерия 100мл беше 130лв., а в онлаин върви по около 80-85лв. ! Крака ми няма да стъпи повече там Wink

# 79
У нас има тестер на Диор, ако искаш, можеш да го пробваш за всеки случай, но е трудно откриваем онлайн. Аз го взех от летището във Виена, доста по-евтин беше, отколкото в града.
Трусарди не го знам, но щом ти е харесал, вземай го.   Peace
По темата за подаръците - моите синове са големи, взех им по един пуловер, на мъж ми - анцуг.

# 80
Браво на тези които вече са готови с подаръците Wink

И тъй като  вече ми е празнично, да ви пожелая весели празници, да бъдем по-добри и да се радваме на малките неща в живота! Не на последно място, здраве за нас и най-близките ни хора! lovekiss

# 81
 Живи и здрави бъдете, мили момичета! Много топлина, любов и уют ви желая! Сбъдване на мечтите и много доброта!

https://www.youtube.com/watch?v=kc8owQLPKEw&feature=youtu.be

# 82
За много години момичета!

Живи и здрави да сте, и много късметлийска дави  е 2016г.

Аз влизам да ви питам за идеи за детски рожден ден, място което да е добре отоплено, и да става за малки деца. В детския център  ходихме в края на годината на РД, но ми беще хладно, а пък децата тичат, потят се и трябваше да преобличам моите. Някоя от вас канила ли е аниматорите от Калпазани?

# 83
  • Враца
Наскоро отвориха нов детски кът там, където беше китайския ресторант срещу бирена борса Ферит. Има батути за най-малките, за до 5 год. И от 5 до 10 години. Три батута са. Има и хокей маса и джага. Въпросът с кетъринга не знам как стои точно, но знам, че вземат евтино за рожденни дни. Може да отидеш да провериш. Ако искаш и телефон ще мога да ти намеря. Една позната вчера прави там РД на дъщеря си. Иначе доколкото знам аниматорите вземат безумни пари за не кой знае какво. Или поне отзивите, които аз съм чувала са такива. Wink

# 84
ferriy, благодаря за инфото, утре ще отида да проверя как стоят нещата там.
Нова лентичка си имаш, лека бременност ти пожелавам  Hug

# 85
  • Враца
Благодаря ти, Ейнджъл  Hug

# 86
Направиха и нов детски център на Стария пазар, но сигурно го знаеш?

Бяхме на един рожден ден с Калпазани и много ми хареса, не знам как са като цена. Рождения ден беше на втория етаж в Рафаело и децата щяха да изкукат без аниматори. Измисляха им най различни игри,  рисуваха им по лицата, имаше и танци, според мен си ги бива. Утре ще им пиша за цена, че и на щерката наближава рождения ден, а аз нямам никаква идея къде, как и колко ще  струва.

# 87
Здравейте на всички  bouquet
Моля да ми препоръчате добър кожен детски лекар във Враца, без значение дали работи със здравната каса. Благодаря предварително!

# 88
 Mother of PrincesS , да знам го  Wink

Засега мисля да събера децата вкъщи на торта и сандвичи, остава  аниматорите да ходят и по домове, и ще е чудно  Grinning

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 14:01 от little angel

# 89
Здравейте на всички  bouquet
Моля да ми препоръчате добър кожен детски лекар във Враца, без значение дали работи със здравната каса. Благодаря предварително!

Здравей, препоръчвам ти д-р Анелия Якимова. Не е детски, но съм виждала и дечица при нея. Сред най-добрите е в града, чувала съм доста отзиви, а и говоря от личен опит.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт