Враца 38

• 95 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, във Враца има ли фотографи, които се занимават с Коледни фотосесии? Някои правил ли си е? Благодаря предварително!

# 376
Има две и двете са прекрасни! Ася и Тони (Анастасия Гуновска напиши и Фото Тония трябва да ти излязат в гугъл, ако не ще ти пусна линк).

# 377
Има две и двете са прекрасни! Ася и Тони (Анастасия Гуновска напиши и Фото Тония трябва да ти излязат в гугъл, ако не ще ти пусна линк).

Благодаря, ще погледна!

# 378
Vasko Vrachovski

# 379
За ехография на коремни органи кой лекар ще ми препоръчате - Бонев добър ли е? Една позната пък ми казва Вълчовска, аз не я знам, нямам мнение?

# 380
За ехография на коремни органи кой лекар ще ми препоръчате - Бонев добър ли е? Една позната пък ми казва Вълчовска, аз не я знам, нямам мнение?

Гери, аз нали ходих при Вълчовска на ехомамография и останах в общи линии доволна. Гледа ме доста време и според мен си разбираше от работата. Малко е пестелива на говорене, но то не е важно това. Искаше ми се и на мен да отида на коремни органи, но мояя съпруг ме обвини, че съм станала параноичка и се чудя какво да се преглеждам / прав е по принцип, де/. Laughing

# 381
Здравейте!

Да ми кажете къде мога да запиша 8 годишния синковец на народни танци? Писах на една група във ФБ, но ми казаха че сега е студено и не провеждат. На мои познати децата им са в Магнифика , но на нас ни трябва нещо със започване от начало. Може и късно да се сетих де, но здраве да е.

Вашите малчугани на какъв спорт/ извънучилищно занимание ходят?

# 382
Здравейте , да попитам за добър детски зъболекар ?
Какво ще кажете за Петров на старият пазар  ?
Да е внимателен ,професионалист

# 383
Ангелче,  в младежкия дом провери ли? Макар че май записаха до края на миналия месец. Аз тази година съм пас,борим материала за първи клас, догодина ще мисля нещо.

За зъболекар препоръчвам Др Рачев в стоматологията, за Петров нямам мнение.

# 384
Mother of PrincesS, за младежкия дом изобщо не се бях сетила. При първа възможност ще отида да проверя Simple Smile

mamazoriЗа детски зъболекар не мога да помогна, виж този д-р Рачев, и от други места чувам добри отзиви за него.

# 385
Не знам дали д-р Пелов практикува? Кабинета му се намираше в една улица, зад църквата , или ул."Иван Вазов", или ул."Иван Рилски", много бях доволна от него, когато живеех във Враца.

# 386
Привет на всички,
Имам питане към активните мами тук...кажете ми добър детски хирург за забелване на пишлето на сина ми...Предложиха ми Д-р Кюркчийска, но нямам никаква инфо за нея, както и за други...Моля, ако имате някаква информация да ми кажете...и тел за контакти Simple Smile

Благодаря Ви  Hug

# 387
Здравейте!

Да ми кажете къде мога да запиша 8 годишния синковец на народни танци? Писах на една група във ФБ, но ми казаха че сега е студено и не провеждат. На мои познати децата им са в Магнифика , но на нас ни трябва нещо със започване от начало. Може и късно да се сетих де, но здраве да е.

Вашите малчугани на какъв спорт/ извънучилищно занимание ходят?

Обърнете се към Центъра за работа с деца! Моята дъщеря ходи там, първа група, всеки вторник и четвъртък от 18,20.

# 388
Привет!
Заведохме го при д-р Баросов .... внимателен обяснява.... каза ни какво да правим  и така

Весели празници от нас ,бъдете живи и здрави !

# 389
Привет!
Заведохме го при д-р Баросов .... внимателен обяснява.... каза ни какво да правим  и така

Весели празници от нас ,бъдете живи и здрави !

Благодаря много....а да ми кажете къде се намира този доктор...за първи път го чувам като име? И телефон, ако имате Simple Smile?

Весели празници и на Вас!

Общи условия

Активация на акаунт