Враца 38

• 95 979
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Сега отвориха и някакъв нов био магазин, но дали има зеленчуци не знам.

Вярно е и за пръскането на зеленчуци. При нас свекър ми и свекърва ми отглеждат плодове и зеленчуци на село, все още са във възраст, в която разбират много, четат, информират се, имам им пълно доверие. В момента имаме домашни лук,картофи, червено цвекло и няколко репи (бяла, черна...). Отделно консерви всичко е домашно. Виното и то  Joy

# 406
Здравейте Мами , реших и аз също да сф присъединя към темата ! Аз също съм от Враца , но от 2 години не живея там (извън страната съм ) , другият месец ми се очертава прибиране за няколко месеца в Бг. И ще се радвам да общувам с други майки от града , аз също живея в комплекса и имам дъщеря на 7 месеца !

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 21:21 от Mimetty:)

# 407
Добър вечер, може би сте говорили на тази тема,но не го открих и се извинявам ако досаждам, но можете ли да ми кажете във Враца при кой сте раждали и дали сте доволни и ако може съвет за д-р Иван Кръстев ако някой има опит с него.  Simple Smile Simple Smile

# 408
При Петров , но и Кръстев е много добър.

# 409
За Кръстев съм чувала, че ги пори кат' риби, тоест, цар е на секциото.
За Боби Петров един глас и от мен, макар да имам причини да не го препоръчвам. На фона на останалите, е един добър избор.

# 410
За Боби Петров един глас и от мен, макар да имам причини да не го препоръчвам. На фона на останалите, е един добър избор.

Пфу, що така.... Знам че го хвалеше. Нали гледам да си меря приказките, че не знам кой ни чете, но да за Кръстев е така. За мен най добрия избор е Партовска. Там няма грешка.  Peace

# 411
И аз препоръчвам Партовска. И Двете си деца съм родила при нея. Постояянно е до теб, говори ти,, реагира адекватно при проблем. Изобщо много спокойна и уверена се чувствах. След това минаваше всеки ден по два пъти,, за да види как сме с бебето  Peace
 Боби Петров също. Помогна при раждането на първото ми дете понеже малко се усложниха нещата. Беше на смяна тогава  Peace ВСЪщност май той е единствения лекар, за който не съм чела нито един негативен коментар досега  newsm78 Peace

# 412

Пфу, що така.... Знам че го хвалеше. Нали гледам да си меря приказките, че не знам кой ни чете, но да за Кръстев е така. За мен най добрия избор е Партовска. Там няма грешка.  Peace

Поправям се малко - за раждане няма грешка Петров. За други проблеми - не.

# 413
Няма лош лекар във врачанското родилно отделение. Според мен много е важно да има лично отношение м/у лекар и пациент, за да може родилката да се чувства спокойна и сигурна, че всичко ще бъде наред.
Нещо което и обикновено се  забравя, обаче е ролята на педиатъра.Човекът, който поема бебето веднага след раждането му ...

# 414
Педиатъра е този, който в Мездра липсва, затова не си обяснявам как жените се решават да раждат там.

# 415
Аз родих в Мездра и педиатър имаше. Веднага след раждането пое бебето.

# 416
И аз родих в Мездра и имаше педиатър!

# 417
Може би ако е било делничен дообед. Приятелка работи там и знам, че нямат педиатър 24 часа, нямат и необходимата апаратура за реанимация на новороденото недай боже да се налага.  Всеки сам избира, моето мнение е че Мездра са много, много назад. Ама евтинко, чистичко, жените от уста на уста и ходят да раждат там.
Виж наплива по Монтана ми е малко по логичен и оправдан.

# 418
Аз родих в неделя и имаше.  Не знам кога идва и колко седи. Отделно всяка сутрин беше на визитацията.
Останах доволна от д-р Цеков. За мен е много съвестен човек и най-важното е, че всичко мина успешно.
Когато се чудех къде да раждам нищо хубаво не прочетох за врачанските доктори. Отделно и от приятелки раждали тук, същото.
Всеки преценява къде и при кого да ражда. И в по-стари теми събирах мнения за тук, но се отказах.

# 419
Аз родих в неделя и имаше.  Не знам кога идва и колко седи. Отделно всяка сутрин беше на визитацията.
Останах доволна от д-р Цеков. За мен е много съвестен човек и най-важното е, че всичко мина успешно.
Когато се чудех къде да раждам нищо хубаво не прочетох за врачанските доктори. Отделно и от приятелки раждали тук, същото.
Всеки преценява къде и при кого да ражда. И в по-стари теми събирах мнения за тук, но се отказах.

И при мен беше така, само че беше събота.

Общи условия

Активация на акаунт