Искам да кажа ... (56)

• 44 756
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Нямам идея за какво точно е тая тема, ама един съфорумец (БНД) май беше главният герой от днескашния епизод на "Съдебен спор". Shocked  Joy

# 181
Черно коте, аз съм така доста често. Най-много ми помага физическа умора. Не е нужно да е фитнес, може да е всякакво натоварване. Мента, глог и валерян не вредвт.
Дояде ми се капама Sad.
Валери Simple Smile ти си герой  Hug.

Ако някой иска къща, давам му я. От 7:30 мия плочки с water pressure не си усещам нито гръб, нито крака, добре че отпадна едно парти, че .....

Стейси, не си ме чела внимателно  Joy. Имам огромен кактус в двора и в момента сигурно над 10 кила плод има, ама не смея да го доближа. Замислила съм се да наема някой да ме оттърве Simple Smile.
Вкусни са, но много боде  Cry.

# 182
  • София
Помня, че Янтра миналата седмица пита за замразени миди, но не мога да намеря какво я съветвахте за варенето им. Как да ги направя на салата, а може и с ориз.
Valerie, само се притъпи малко болката. Благодаря ти, че се сети за мен.

# 183
Будих се и тази нощ ама на пук не погледнах колко е часа. Купихме зарзават и ще се захващам за работа да се уморя, че ако сега почивам нощеска пак ще въртя очите - лютеница и царска/парена туршия ще правим. Взехме и кисело зеле - има вече на пазара и ще правя сарми утре, царевица също взехме да сварим. Лято, есен всичко има и е сладко и вкусно. Купихме грозде страшно сладко и ароматно.
Даунче, почвам да се натоварвам и аз сега Simple Smile

# 184
Помня, че Янтра миналата седмица пита за замразени миди, но не мога да намеря какво я съветвахте за варенето им. Как да ги направя на салата, а може и с ориз.
Valerie, само се притъпи малко болката. Благодаря ти, че се сети за мен.

Бъни, на мен единственото, което ми помогна беше иглотерапия, макар че бях скептична.

# 185
  • Euskal Herria
Сутринта беше толкова мрачно, че чак не ми се ставаше. Обаче в момента е слънчево. Днес ни е ден за пазаруване и скитане. И обикновено след това сме на пици - нещо набързо  Grinning.
Даун, искам в къща. В България сме в къща - е, няма такова удоволствие. Вярно, че поддръжката хич не е лесна, ама си струва.

# 186
  • Телиш/Плевен
Така, привърших чистенето и сега отивам да пазарувам, а след това ще сготвя крилцата. chef Стискайте палци да не се издъня (много). Laughing

Даун, ние тъкмо към къща се бяхме ориентирали, но бързо размислихме (аз още бях бременна и се замислих дали ще се справя с дете и поддръжка). Сега от време на време си мисля какво ли щеше да е (понеже се оказа, че детето е много кротко и ми остава време покрай него), но все пак не съжалявам. Шегуваме се понякога с мъжа, че един ден като станем милионери, ще си купим и къща. Grinning

# 187
Много е хубаво в къща ама да имаш поддръжка Simple Smile. Боли ме всичко, дори и мускули, които нямах идея, че имам Simple Smile.
Другата седмица обаче отварям сезона на плуването, защото съм станала мекотело,

# 188
  • Бургас
Добре,че се постопли Simple Smile
Водих децата на детски център. Цвети си тръгна с рев и подкуп -балон. Сега се опитва да се удуши с един шивашки метър,а аз се чудя дали да не и помогна  Stop
Добре поне,че малката спи.

# 189
  • Sofia
Ей какво слънчице хубаво грее...народът плъзнал по разходки,не мога си изляза/вляза в двора от върволяк  Crossing Arms.

Даунче,много си шетлива,престараваш й се на къщата  Crazy...то си зависи и от мащаба,де,но и аз не отказвам помощ, въпреки че трудно се намира  ooooh!

Жаки,че не останало докато ви напъпли баба свеки  Rolling Eyes. Отивайте в Дубай и я мятайте да се спогажда с двете внучки  hahaha. Предпочитам Абу Даби пред Дубай аз  bowuu

Рамацоти,разкажи къде обикаляхте?

Аз се видях с една дружка,която ми е любима,ама разредихме срещите напоследък..до веднъж месечно.Уж сме наблизо,пък все някоя е някъде и така  Hug
Минах и през любим мой магазин (Scandal) и се представих доволно  Crazy.
Моите били на тенис и са каталясали  Mr. Green,но това не пречи на синко вече да скучае  Crazy. Но баща му е снощен и се скатава  Laughing.Ще ходим да се налапаме по-късно в Хепи и туй то.
и съм все гладна,да му се незнае...залъгвам с кисело мляко и ябълки,ама коремюхата свиииири  Twisted Evil.

# 190
Има много предимства на живота в къща, но и недосатъци. Предимствата са в това, че си относително независим от разни битови шумове от съседите, нямаш такива гадости като асансьори, проблеми на етажната собственост и т.н  Можеш да си направиш хубава градина, винаги можеш да стоиш в двора, децата има къде да играят, без да се налага да мислиш за паркове и площадки. Недостатъците са в това, че голяма част от уикендите минават в дейности по поддръжката на къщата /не е като набързо да изчистиш апартамент и да си хванеш багажа/, повече пари се влагат в ремонтите.
Ние направихме лютеницата. И тази стана много хубава.
В гърне и на мен ми допада храната. Капама обаче не харесвам, защото се смесват различни видове меса. Киселото зеле ми е най-вкусно със свинско месо.
 buni, пожелавам ти да намериш лек Hug Намерих си какво съм писала за мидите
Скрит текст:
Първо всяка мида се изчиства там, дето се затваря / от "пъпа"/. Има едно като конче и трябва да се изтегли с тъпото на ножа или с пръст. Мидите се измиват и се варят с малко вода и малко морска сол /на една  голяма тенджера една равна лъжица морска сол/ и вода не повече от два пръста на дъното/.
Като почнат да се отварят, са вече готови. После се прехвърлят в друга тенджера мида по мида, защото, ако има затворена, тя е умряла и се хвърля. След това се слага малко бяло вино, малко масло, черен пипер, девисил една шепа, магданоз, една супена лъжица горчица и една глава чесън, обелена, на едро нарязана. Обърква се с разтръскване и се оставя на слаб огън за петнайсетина минути. Когато месцето на мидата почне да става по-жълто и да се дели от черупката, са готови.
Лина, разсмя ме.

# 191
  • София
Много ме ядоса голямото момче, ама много. Това е поредната година, в която отново в петък забравя половината неща по-които има да пише домашни в училище. Направо вече ме е срам от останалите родители все да моля да ми снимат и да ми пратя домашните. А изобщо да не споменавам, че не стига че като количесто са смешно малки, ами се пишат с вопли до Бога и мрънкане и губена на време по цял ден  Twisted Evil
Отгоре на всичко се опитва да ми мине със същите реплики, с които съвсем на скоро ме разчувства и спрях караницата. Видя, че така става и айде юруш на маслините. Аз да не съм сенилна бе  Crossing Arms

# 192
  • Euskal Herria
Онна, ама все пак ги пише. А на моят син никога не им даваха домашни. Брей, какво либерално училище бяхме улучили  Joy. И сестра му преди него учеше в същото - като знам колко домашни тя пишеше  Joy.

# 193
Ние пък днес имахме драма с едно домашно по български. Трябваше да опише какво е нарисувано на една картина. И понеже се беше поотпуснал да пише малко по-поетично и както казва той - "смешно и по-женски",  много време ми се сърди, че съм прочела домашното, че и на баща му съм го показала и се е изложил ужасно.
А написаното ми хареса много, аз затова го показах. После се наложи баща му да му обяснява, че и той е писал стихове преди иронично-саркастичния си сегашен период Laughing

# 194
  • Sofia
Онна,  Hug, и у нас е така,мрънкане и отлагане на домашните до последно  Crazy.
А що не го оставиш наборът сам да си разпитва съучениците какво -що има да пише  newsm78? Да се черви той...ама сигурно не ти трае сърце,юнашко  ooooh!.То и аз съм тъй,всъщност... Whistling
Ей го на сега,скучно му е,ама вместо да подхване математиката,се ослушва и се чуди на кого да се обади да си бъбрят  Crazy и утре вечер ще се спече положението  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт