Фиброаденом- да се оперираме ли? 3-та тема

• 112 700
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Не ме притеснява, затова и го наблюдавах 2 г., ще видим колко ще е като размер като приключа с кърменето.

# 301
Успех мила, като те притеснява го махни. Дори ще ти бъде препоръчано може би.

# 302
  • Плевен
Queen bee нсрастнал е най вероятно защото и самите гърди са нарастнали като обем заради кърмата. Като спреш да кърмиш и се успокоят гърдите пак отиди да го измерят може и дано да си е върнал старите размери. Аз поне усещам моя като ми наближи менструацията и гърдите ми се уголемят напипвам че и моя фиброаденом сякаш става малко по голям и после като ми свърши менструацията и пак се смалява като се успокоят и гърдите.

# 303
Здравейте, извинявам се ако въпроса ми не е за тази тема, но съм объркана.
Преди 5 дни (Петък), ден преди да настъпи менструацията ми, получих силна болка в дясната гърда. На следващия ден след сън установих, че в областта на болката има червено (топло) петно с големината на капачка от буркан.Днес болката все още я има, петното почти е изчезнало. Преди три месеца бях на мамолог (поради болка на същото място) и той ме увери, че няма за какво да се притеснявам. Въпроса ми е дали,  някоя от вас е имала подобна болка и същите обстоятелства. Благодаря и още веднъж се извинявам.

# 304
Аз съм имала такава болка, която се е дължала на киста, но без затопляне и зачервяване на въпросното място. На каква възраст си ? Имаш ли фамилна обремененост, колко често посещаваш мамолог ? Хубаво е да отидеш и за още едно мнение. Досадно е, психически натоварващо, но най-сигурно. Късмет от мен !

# 305
Много благодаря, за милото отношение. На 28 години съм,раждала съм един път преди 2,7 месеца. За последно ходих на мамолог през Февруари за пръв път.
В семейството ми, само баба ми почина от рак, но на матката. Притеснявам се, защото болката продължава.

# 306
Съветвам те да отидеш пак на мамолог, ако си от София мога да препоръчам.

# 307
Да от София съм, ще съм много благодарна. Честно казано от няколко дни чета из форума и съм объркана, къде да отида, а сега и с почивните дни.
Още веднъж, много благодаря.

# 308
Да от София съм, ще съм много благодарна. Честно казано от няколко дни чета из форума и съм объркана, къде да отида, а сега и с почивните дни.
Още веднъж, много благодаря.

Няма нищо спешно! Спокойно, ще отидеш!

# 309
Съветвам те да отидеш пак на мамолог
+1

# 310
# 311
При кой мамолог си ходила?

# 312
Саса, писах ти лс.

# 313
При кой мамолог си ходила?
В болница "Щерев", за съжаление не си спомням името му.

# 314
Здравейте,  ходих на мамолог в Токуда и установи, че е мамарен лимфен възел. Тейчка благодаря за телефона, ще отида другата седмица за второ мнение.
Благодаря и прекрасна нова седмица.

Общи условия

Активация на акаунт