Фиброаденом- да се оперираме ли? 3-та тема

• 112 694
  • 754
  •   1
Отговори
# 645

Благодаря! ТД
Сарита, ето мобилен на Средкова  -  0886915634. Стационарен в Сердика -02/4889999.
Сарита, какво стана?

# 646
Сарита, и аз те мисля. Влязох в темата с очакване да прочета нещо за теб.  bouquet

# 647
Хоуп, на мен също доктор ми каза след като спра да кърмя да отида. Аз съм с един фа и по 2, 3 кисти в гърда.

# 648
Здравейте, Момичета! И благодаря за загрижеността.

Ходих при д-р Средкова и беше категорична, че е фиброаденом, който трябва да се махне. Не искаше да ми погледне предните снимки /нямало какво да сравнява и нямало място за съмнение/. Каза ми още, че щяла да бъде с пълна упойка и 2 дни престой в болница. Фиброаденомите се виждали най-добре на ехограф, а не на мамограф /питах дали трябва да се прави мамограф/.

Ще ходя при още един лекар, за последно мнение и ще видя какво ще правя.

По-скоро ще се върна отново към д-р Василев, като най-вдъхващ доверие и каквото той каже ще е последно. И в известен смисъл ми трябва подготовка за тази операция.

Сарита, и аз те мисля. Влязох в темата с очакване да прочета нещо за теб.  bouquet

# 649
Успех Сарита,

Д-р Василев не случайно е предпочетен от много от нас. Кураж!

# 650
Благодаря! Не искам да се оперирам, но ако се налага....Като чета как после пак се възстановява, направо ме обхваща ужас.
Успех Сарита,

Д-р Василев не случайно е предпочетен от много от нас. Кураж!

# 651
Сарита, предупредих те какво ще каже Средкова. Hug И моите снимки не искаше да гледа, но аз настоях.

# 652
Сарита, а Василев каза ли ти, че трябва да го махнеш?
Ох, и аз онзи ден напипах една буца, на ново място...за Гаврилов има часове чак след 26 октомври...къде се запиля този човек Crossing Arms
Записаха ми час за Гаврилова, но като те чета, започвам да се притеснявам. Направо не знам какво да правя.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 08:20 от Lemy

# 653
Ами какво да настоявам, бързаше, вижда ме за първи път и т. н.
Сарита, предупредих те какво ще каже Средкова. Hug И моите снимки не искаше да гледа, но аз настоях.

# 654
Той е на мнение, че трябва да се маха, но каза да отида към края на октомври пак да го види. А за Гаврилов - искам и при него да отида, но няма часове.
Сарита, а Василев каза ли ти, че трябва да го махнеш?
Ох, и аз онзи ден напипах една буца, на ново място...за Гаврилов има часове чак след 26 октомври...къде се запиля този човек Crossing Arms
Записаха ми час за Гаврилова, но като те чета, започвам да се притеснявам. Направо не знам какво да правя.

# 655
Сарита, а Гаврилова като ти каза, че е киста, предложи ли ти да я пунктира, какво ти каза да правиш?

# 656
Каза ми да отида отново след 3 месеца, защото имало друга киста, която по я притеснявала от другата.
А за въпросната киста /ФА/ написа: "стара киста в напреднала облитерация с течни локуси и зони на вкалцявания тип макрокалцификати".

Сарита, а Гаврилова като ти каза, че е киста, предложи ли ти да я пунктира, какво ти каза да правиш?

# 657
Интересно, какво ли може да я е притеснило в другата киста.
По точно, какво може да е притеснителното в една киста... Thinking

# 658
Микрокалцификатите не звучат добре.

# 659
Здравейте, преди няколко дни открих издут участък на дясната си гърда, на следващия ден отидох на мамолог, резултатът от прегледа е локален аденозен участък с размер около 20мм и увеличен лимфен възел с бенигнена характеристика. Мамологът ми каза да отида след 3-4 месеца, да се види какво става, нараства ли. Каза ми, че е добре по принцип да се махнат подобни образования, но първо ще го наблюдаваме.  Но след първоначалното успокоение и след като се разтърсих за информация в интернет отново ме обхвна безпокойство. Този аденозен участък фиброаденом ли означава или може да се късае за друго? Съжалявам ако въпросът ми е неадекватен, но имам нужда от повече информация, защото ме обзема голямо безпокойство, а в лекарския кабинет все още ми беше трудно да се осъзная. Благодаря ви предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт