Фиброаденом- да се оперираме ли? 3-та тема

• 112 729
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Леле, Гемеджиев, от него избягах с 300 км. Sick

# 166
Да това което четох и ми казаха познати беше че Фиброаденома е хормоночувствителен тумор

# 167
Но дали е така и на какво се дължи всичко никой нищо конкретно не казва

# 168
Пак казвам- трябва да е доказан фиброаденом за да се направят генерални заключения. Хормонизависим е. А и е хубаво да се кърми. Аз се надявам до годинка да успея да кърмя бебето. Колкото по-малко цикъл- толкова по-добре.

# 169
А според вас как може да се докажена 100% след като не е изваден и изпратен за хистологично изследване?!?!?

# 170
На база клинична картина проследявана във времето, и пак не е сигурно.

# 171
здравейте! Simple Smile преди повече от година съм оперирана, ходя на контролни прегледи през 6м., но все още се наблюдава петно, където е било "ложето" на топчето и според мамоложката ми имам фиброза, не знам дали да се притеснявам и какво точно означава това?

# 172
Нямам представа. Отиди на още едно мнение.

# 173
здравейте! Simple Smile преди повече от година съм оперирана, ходя на контролни прегледи през 6м., но все още се наблюдава петно, където е било "ложето" на топчето и според мамоложката ми имам фиброза, не знам дали да се притеснявам и какво точно означава това?
Това е уплътнена съединителна тъкан и ако наистина е фоброза не е опасно.

# 174
Леле, Гемеджиев, от него избягах с 300 км. Sick

Защо , сподели за да знаем ?

# 175
Добро утро момичета,

Имам въпрос относно възстановяването. Колко време след операцията се възстановява тъканта в гърдата и вече няма усещане за рязано?

# 176
Добро утро момичета,

Имам въпрос относно възстановяването. Колко време след операцията се възстановява тъканта в гърдата и вече няма усещане за рязано?
При мен беше около 3 седмици.но в този период яж много плодове,ще са нужни много витамини на организма за да се възстанови по бързо.

# 177
При мен също отне около месец.

# 178
Благодаря за информацията по възстановяването. Явно трябва да се пази организма в този период. Дотук 2 вируса изкарах.

# 179
Благодаря за информацията по възстановяването. Явно трябва да се пази организма в този период. Дотук 2 вируса изкарах.
докато беше болна,дразнеше ли те операцията? Въздейства ли по някакъв начин върху операцията?

Общи условия

Активация на акаунт