Лотария "Зелена карта" 2017

• 290 591
  • 2 215
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Scotland
И ние не сме избрани и на втори тираж  Mr. Green Скоро пак на хорото Simple Smile

# 2 146
Здравейте! Имам няколко въпроса относно тазгодишната лотария за ЗК. Ако през октомври 2016 подам документи, но съм на бригада от месец май(а нали тогава излизат резултатите от лотарията) до месец септември 2017, как се процедира в такъв случай,ако съм изтеглена? Разбрах,че документите,които се изпращат след като си одобрен били онлайн, но какво става с интервюто и другите неща. И някой може ли да ми обясни защо тегленията са 2 години напред?

Да, документите /ds 260/ се подават онлайн. Може да го пуснеш веднага след като разбереш, че си изтеглена, или да го отложиш малко във времето.  И да си сре избраните през Май 2017, няма да имаш проблеми. Защото интервютата започват от Октомври. Ще си се прибрала от бригадата до тогава.

# 2 147
Здравейте! Имам няколко въпроса относно тазгодишната лотария за ЗК. Ако през октомври 2016 подам документи, но съм на бригада от месец май(а нали тогава излизат резултатите от лотарията) до месец септември 2017, как се процедира в такъв случай,ако съм изтеглена? Разбрах,че документите,които се изпращат след като си одобрен били онлайн, но какво става с интервюто и другите неща. И някой може ли да ми обясни защо тегленията са 2 години напред?

Да, документите /ds 260/ се подават онлайн. Може да го пуснеш веднага след като разбереш, че си изтеглена, или да го отложиш малко във времето.  И да си сре избраните през Май 2017, няма да имаш проблеми. Защото интервютата започват от Октомври. Ще си се прибрала от бригадата до тогава.
Много благодаря за отговора!  Hug

# 2 148
  • offshore & overseas
Момичета, изтеглили са ни на второ теглене. Номера е голям - 30***** - не знам дали имаме шансове. Мейл не съм получавала. Още не мога да повярвам.  Rolling Eyes
Не съм наясно с процедурата, но защо да нямате шансове?

Доколкото си спомням, през 2003 г. подадохме онлайн (аз, лъв ми, свекър ми и пр., абсолютно на майтап), след което най-изненадващо, към средата на юни 2004 г., получих по пощата голям пакет с документи за попълване (на мое име бяха, защото се оженихме през май 2004, т.е. в края на 2003 още съжителствахме само). Месеци след като ги попълних(ме) и изпратих(ме), пак по пощата, пристигна датата за интервю. И, бтв, бяхме едни от първите в новото посолство (новата сграда, де).

Скрит текст:
Съни, всички се разпръснахме по трасето, и ние, и вие - живот, кво да прайш. Но сме ок, доколкото човек може да е ок в тая дупка. Mr. Green

Късмет ви желая!

# 2 149
  • Down south
Вероятно, защото са голям номер и не се знае дали ще стигнат визите.

П.П. Сестра ми отново не е сред изтеглените Sad

# 2 150
И от нас две греди, отново. На изтеглените честито, искрено ви желая успех!

# 2 151
Честито Съни!!!Моят съвет е да побързаш със ДС-260.Успех!!!!

# 2 152
Ot koga pochvaha intervutata

# 2 153
От 30ти Февруари.  Mr. Green  Laughing  #Crazy

# 2 154
  • Варна
Ние не сме сред изтеглените сега, проверих.Добре, че ви прочетох, отдавна не бях влизала.Сега съм писала на сестра ми и тя да си провери, дано има късмет.Тя е там в момента със студентска виза, но догодина завършва и обмисля после какво да прави.

Малко извън темата - в All.bg ли да гледам за инфо за туристическа виза.Майка ми ще подава докумени и искам да почета точна и подробна информация за интервюта и т.н..

На Съни, успех!

# 2 155
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте момичета!От темата разбрах, че е имало втори транш на лотарията.Само че аз изхвърлих нашите кодове за проверка след първото теглене и сега немога да проверя отново.Има ли някакъв начин да изискам отново кодовете си?Благодаря Ви предварително☺

# 2 156
  • Down south
Няма начин да изискаш кодовете, но има опция за проверка без код, само с имената, дата на раждане и имейл.

# 2 157
Здравейте момичета!От темата разбрах, че е имало втори транш на лотарията.Само че аз изхвърлих нашите кодове за проверка след първото теглене и сега немога да проверя отново.Има ли някакъв начин да изискам отново кодовете си?Благодаря Ви предварително☺
Kато влезеш да проверяваш точно под 1. Confirmation Number:  има Forgot Confirmation Number натискаш там въвеждаш после всичко което искат и може да се провери .Сега проверих на едни познати които също са си изтрили кодовете .

# 2 158
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря Ви за бързите отговори момичета!Вече проверих, но нямаме късмет.Ще се пробваме пак тази година.Успех и късмет на всички!

# 2 159
  • САЩ
Ние не сме сред изтеглените сега, проверих.Добре, че ви прочетох, отдавна не бях влизала.Сега съм писала на сестра ми и тя да си провери, дано има късмет.Тя е там в момента със студентска виза, но догодина завършва и обмисля после какво да прави.

Малко извън темата - в All.bg ли да гледам за инфо за туристическа виза.Майка ми ще подава докумени и искам да почета точна и подробна информация за интервюта и т.н..

На Съни, успех!

Провери, но ползвай търсачката им първо, че малко се нахвърлят на хора, дето питат едно и също нещо за 1000ден път =)

Общи условия

Активация на акаунт