Всичко за всички марки гел лакове-8

• 98 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • sf
С какъв лакочистител сваляте гел лака? Моят първи опит хич не беше толкова лесен като на клипчето от 1ва стр.
Ако нямам специална течност, свалям с един от dm розов, а и с ацетон съм сваляла.

# 61
  • Sofia
С какъв лакочистител сваляте гел лака? Моят първи опит хич не беше толкова лесен като на клипчето от 1ва стр.
Ако нямам специална течност, свалям с един от dm розов, а и с ацетон съм сваляла.

с ацетон от джъмбо

# 62
Ето линк

# 63
Аз използвам синия лакочистител на Форте. Увивам с домакинско фолио или фолио за свежо съхранение и пъхам ръцете в топли ръкавички - съфорумка, беше споделила в някоя от предишните теми, че така се разтваря по-бързо и по-добре гела  Peace

# 64
аз веднъж нямах фолио и си напъхах ръцете  с памучета с ацетон в наилонови торби за 10=15 мин вместо фолио/и си се разтвори гел лака

# 65
  • София
Благодаря ви! Аз опитах с този, който за мен е най-силният, глитърите си ги свалям с него без увиване (по-силен е от синия Форте), обаче гел лака го киснах 3 пъти и чопках с нокът и пак имаше остатъци. Освен да пробвам с чист ацетон.
Голям зор се оказа свалянето, дано му хвана цаката.

# 66
# 67
  • Варна
Какъв номер и на коя марка е основата на 3та снимка, точно такава си търся. newsm78

# 68
Какъв номер и на коя марка е основата на 3та снимка, точно такава си търся. newsm78
Bluesky CS 27 върху гел

# 69
  • Пловдив
Дами,имате ли наблюдение върху гел лака на Ле Чат?

# 70
  • София

Деси, всичките са прекрасни, но в първото ми останаха очите! Shocked
Как си постигнала този релеф ?

# 71
  • На плажа
Страхотни са  Peace

# 72
  • София
Страхотни са  Peace
Бихте ли дали линк?

# 73

Деси, всичките са прекрасни, но в първото ми останаха очите! Shocked
Как си постигнала този релеф ?
Благодаря ти Simple Smile Релефа съм го правила с гел паста.

# 74
  • На плажа
Страхотни са  Peace
Бихте ли дали линк?
http://lechat.co.ua/ На руски е,не зная да продават онлайн.Аз имам приятелка дистрибутор,която минава през салона  Peace Не съм купувала все още,понеже най-изгодно излиза да заредиш голямо количество,така цената на лака пада до 20-25лв по спомен...имам и ценова листа някъде. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт