Всичко за всички марки гел лакове-8

• 98 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • На плажа
http://lechat.co.ua/component/virtuemart/perfect-match/drugie-to … 1-detail?Itemid=0
Марката е Lechat,имат дистрибутори в България.Аз имам телефон на жена от Бургас,ако ти върши работа ще ти го дам  Peace

# 106
  • Пловдив
Момичета,каква е разликата между гела Ле чат и Оpi? Чудя се коя марка да си взема,насочете ме моля Hug

# 107
  • София
Armira и аз съм в чуденка,но се колебая между ле чат и ентиту Thinking рових в YT ама се обърках още повече.Артистик също са хубави има ги в бг.

# 108
  • Пловдив
Надявям се някой да се включи..
Opi съм го слагала многократно,но Le chat ме изкушават. На този етап трябва да избера едната марка и да взема всичко от нея.

# 109
Записвам се да ви следя  Peace

# 110
  • София
Дано се включи някой  Praynig
Lion_Dess ти с какво работиш,база топ....?

# 111
Здравейте момичета,

не живея в БГ а много ми се иска да пробвам геловете на Bluesky. Имате ли представа от кой сайт да си поръчам за да съм сигурна че не са менте.

Хубва ден на всички

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 14:50 от kat31

# 112
Здравейте момичета,

не живея в БГ а много ми се иска да пробвам геловете на Bluesky. Имате ли представа от кой сайт да си поръчам за да съм сигурна че не са менте.

Хубва ден на всички
Поръчвала съм от e bay, от Ирландия, не мисля че са менте.

# 113
  • София
Няма как,те са произведени в китай

# 114
  • В свой си свят :))))
Здравейте момичета,

Хубва ден на всички

И аз знам, че са китайски, но нямам оплаквания от тях. Купувала съм си и от БГ и от Ибей и от Москва Simple Smile Разликата е само в цената, но не и в качеството Simple Smile

# 115
Дано се включи някой  Praynig
Lion_Dess ти с какво работиш,база топ....?
База и топ на Блускай ползвам.

# 116
# 117
Здравейте момичета,

Хубва ден на всички

И аз знам, че са китайски, но нямам оплаквания от тях. Купувала съм си и от БГ и от Ибей и от Москва Simple Smile Разликата е само в цената, но не и в качеството Simple Smile

Мерси момичета. Поръчах от ebay Англия. Като дойде ще дам отзиви за качеството.

# 118
В голяма чуденка съм Блускай дали ще правят черен петък. SNB обявиха ,че ще има ,но точно на какво не е ясно още

# 119
  • Пловдив
Аз се насочих към OPI Hug
Кажете-бонд задължително ли трябва да се слага?

Общи условия

Активация на акаунт