Всичко за всички марки гел лакове-8

• 98 177
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте Simple Smile Какво мислите за гел лак на много къси и меки нокти, дали ще издържи. Чудя се дали да си направя, но ме дърпа тази дилема.

# 721
  • Пловдив
Аз подържам само къси нокти,винаги в червено при това,за мен е супер Hug

# 722
  • София
Здравейте Simple Smile Какво мислите за гел лак на много къси и меки нокти, дали ще издържи. Чудя се дали да си направя, но ме дърпа тази дилема.

Няма значение дали са къси или дълги, важното е да са поддържании ! Peace

# 723
Какво ви е мнението за курсовете които провежда Анелия Демирева. 5 дни за целия курс ми се струват малко.

# 724
  • Пловдив
Курса за какво е? За нанасяне на гел лак ли? Ако е за това...аз курс не съм карала,но успешно си слагам гел сама Peace

# 725
Какво ви е мнението за курсовете които провежда Анелия Демирева. 5 дни за целия курс ми се струват малко.
Анелия е мн голям професионалист,курсовете по принцип,като цяло са с такава продължителност! Мисля,че ще ти даде добра основа.

# 726
За ноктопластика е.

# 727
здравейте, извинявам се за правописа, но caps lock  не ми работи..
преди време си взех стартовия комплект на блускай, много  съм доволна:)
имам 2 въпроса:
когато правите правите френски, първо усмивката и после основата ли слагате, или обратно?
с какво мажете ръцете като свършите маникюра(на повечето снимки ръцете лъщят)?

# 728
  • София
Daylily гъста ли е базата на гелиш?от къде ги взимаш от тук или от чужбина?
Да, базата е гъста, дори първия път реших, че не е в ред и поръчах друга.
Поръчвам от Amazon.
Благодаря,всичко ли е на гелиш?цвят топ и тн.

# 729
Кажете ми къде сте ходили на курс във Варна и сте доволни. Тотално се обърках :/

# 730
  • Down south
Re: N°
Цитат
Благодаря,всичко ли е на гелиш?цвят топ и тн.
Да, всичко е тяхно.
Имам една проба с LeChat и са съвместими.

# 731
имам 2 въпроса:
когато правите правите френски, първо усмивката и после основата ли слагате, или обратно?
Първо слагам основата, разбира се, не виждам как ще сложа първо усмивката. Може, ама на изграден изкуствен нокът. Ръцете се мажат с олио за нокти, има много варианти, аз ползвам най-често едно с Маракуя на SNB, по течно е от маслото на Блускай, но пък мирише по-силно и по приятно, поне за мен.

# 732
CND Solar Oil  Peace

# 733
имам 2 въпроса:
Първо слагам основата, разбира се, не виждам как ще сложа първо усмивката. Може, ама на изграден изкуствен нокът. Ръцете се мажат с олио за нокти, има много варианти, аз ползвам най-често едно с Маракуя на SNB, по течно е от маслото на Блускай, но пък мирише по-силно и по приятно, поне за мен.

и аз така правех досега, но напоследък изгледах доста клипчета за френски (търсех по-лесен начин за усмивката) и забелязах че доста момичета правят първо усмивката и отгоре основата или основа, усмивка и пак основа

# 734

тук например

Общи условия

Активация на акаунт